Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Sirriel, akorát to řešíme, že opravný script měl vyřadit staré stromy pistácie, černého bezu a granátovníku a bohužel se tak nestalo u všech uživatelů. Prosíme o trpělivost, snažíme se najít řešení.

Děkuji za pochopení
    danda

2. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Sirriel: JJ, taky mi to funguje(nefunguje) jako tobě, akorát u mě se jedná o pistácii :))
    Drž se, já už to vzdala :)

3. Sirriel

Sirriel Pisálek fóra

Děkuji za odpověď. Holt se nechám zítra překvapit. Ale pistácie mi vyměnit šli.

4. danda-vnovis

Zdravím, to je důvod, proč některé nabídky lze zrealizovat a některé ne. Možná bude spuštěn další opravný script, ale to teď momentálně nevíme.
    danda

5. mkankova

mkankova Zelenáč fóra

chtěla by jsem se zeptat zda jse nějak zjistit komu jsem co poslala. Posílala jsem pštrosa už skoro před hodinou a já ho u sebe nemám a prý nedorazil tak by jsem se chtěla radši podívat zda jsem ho skutečně poslala tam kam jsem měla ale nevím jak to zjistím děkuji za odpověď a radu

6. danda-vnovis

Zdravím mkankova, dole u spodní lišty jak je uvedeno tvé jméno hráče a ID je bílá malá šipka v zeleném pozadí, když na ni klikneš, vyjede ti farmářský log (historie transakcí) a uvidíš tam, co jsi odeslala.

Příjemnou hru danda

7. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Dotaz pro moderátory

Mám stejný problém jako zde někteří hráči popsali. Nemůžu uskutečnit výměnu stromů (konkrétně za bez černý). Kontaktovala jsem herní podporu a přišla mi tato odpověď , že o tom vědí a problém řeší.

Tomu vysvětlení samozřejmě rozumím, ale nadšená z toho nejsem. Zase byla ven vypuštěna akce, která má chyby a znevýhodňuje část farmářů. Nebudu se pouštět do kritických závěrů, stejně to nemá smysl a tady za to nikdo nemůže.
    Ale zajímá mě jiná věc.
    Je reálná šance, že to soudruzi z RT opraví ještě před koncem akce O&D? Nejde mi o to, abyste věštili z křišťálové koule. Jen máte zkušenosti z předešlých akcí a tak asi víte, jak dlouho může náprava trvat, pokud vůbec bude. Jde mi o to, že v liště mi leží celý remízek černého bezu a já bych se ho celkem ráda zbavila, dokud poptávka po bezu je. Díky za odpověď.

Nniccollette a burds tohle ocenili.
  8. bbowling

bbowling Hvězda fóra

-wiolan-

Uveřejňovat komunikaci s podporou není povoleno.

9. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

bbowling

Díky za upozornění, to jsem nevěděla.

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

-wiolan-: a za co jsi chtěla ten bez vyměnit?

11. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Ahojte

možná dělám něco špatně, ale nemůžu uskutečnit výměnu v sekci vyměnit.
    Když najdu položku, kterou někdo nabízí a u které je pohledávka kterou mám v liště,
    tak když potom kliknu na šipku napravo, a otevře se další okno , aby se akce uskutečnila, tak šipky napravo jsou zašeděné a akci nelze provést.
    Přitom nahoře licenci platnou mám (a ne jednu, ale několik ) a btw jsem žádnou takovou aktivitu ještě neuskutečnil,protože jsem nikdy na Farmeramě nebyl v době, když akce probíhala.... tak nebylo ani jak licenci vyplýtvat (teda se mi nastřádaly licence i z minulých akcí).
    Dělám něco špatně?
    Odhlášení, přihlášení, vyčištění počítače provedeno

Dík za radu

olina79 tohle ocenil(a).
  12. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Pajda 361

Někdo tam nabízel kaštan a chtěl černý bez.
    Kaštan jsem neměla, takže pro mě to bylo výhodné. Teď už tahle výměna tak aktuální není, protože Ježíšek v podobě Ondra_k mi kaštan daroval. Ale přece jen bych se ráda těch bezů zbavila, mám jich v liště asi deset. V podstatě je mi už celkem jedno za co. Chybí mi jen novinky, které se ještě měnit nedají a ta prokletá slivoň trnitá, ale tu mi za bez nikdo nenabídne. Jinak všechny stromy mám.

13. pajda361

Ahoj Tribeca*Borghski,

nejspíše nic špatně neděláš, bohužel se v akci u některých položek, především tedy u stromů stalo to, že se objevuje dvojí označení jednoho předmětu a tedy se může stát, přesně to co popisuješ.

14. -Spoony-

-Spoony- Pisálek fóra

Řešil jsem to včera večer s podporou - mají tam chybu v seznamech. U stromů Bez černý, Pistácie a Granátovník došlo k "duplikaci" základních stromů, takže při zadávání nabídky se zobrazují dvakrát. Takže pokud nejde přijmout nabídku, znamená to, že nabídka je založena právě s tím "druhým" stromem, který v liště nemáme. Do příště to snad opraví, ale v této akci už bohužel ne, protože nabídky jsou již založeny.
    Měli by to vydat v Oficiálním oznámení, aby to všichni věděli :(

15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Nevěřícně koukám do přehledu dárků a s potěšením zjišťuji, že Unijní fond na podporu chudých farmářů se rozrostl i na Kraj
    Jihočeský. Jedno je jasné, každou další akci, kde budou potřeba jablka, vyhraji na celé čáře xD

Tímto vřele děkuji ;).

16. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak jak čtu, v této O&D to asi už nepůjde.
    Tak se asi některým farmářům pomstím a pošlu jim černý bez darem, ovšem pokud to půjde. Ať se s ním otravuje zase někdo jiný. :p

17. 5proti5

5proti5 Pisálek fóra

Naozaj nechápem ,že ked je výmena uskutočnená prečo sa z ponuky neodstráni.Je to zbytočne neprehľadné klikám už to je vybavené alebo ako tomu mám rozumieť ked je to šedé ,že to nemám v inventári alebo či je to už kúpené? Nejedná sa len o stromy ale o všetky predmety na výmenu je tam toho toľko,že je to až na zúfanie a viac ako polovica je už vymenená.

18. LadyDrakijon

LadyDrakijon Pisálek fóra

Zdravím farmáře, mrzí mě, že nejde obchodovat Tamarind, ten mi chybí a je to na pokladně citelně znát. Doufám, že bude ještě v sazeničkách... ;)

19. ajtyk11

ajtyk11 Pisálek fóra

Dobrý den,
    prosím podle čeho se řadí nabídky a poptávky ve výměně? Podle abecedy ne, podle levelu také ne. Děcka se mnou chtějí vyměnit XXL strom za dekoraci, dala na výměnu nabídku, já ji ale nemohu najít, prošla jsem všechny stránky nabídek 3x s filtrem a jejich nabídku jsem nenašla, nakonec jsem prošla všech asi 330 stránek nabídek bez filtru a stejně jsem nenašla nic. Takže po dvou hodinách klikání jsem nepostoupila ani o kousek. Jsem tedy tak tupá ,že dělám něco chybně, nebo je to jiný problém?

20. pajda361

Ahoj ajtyk11,

tomu brání hned dvě věci. Za prvé nemusíte být na stejném trhu a v databázi proto své nabídky nemusíte vůbec vidět a hlavně výměna mezi herními účty na jedené IP adrese je zablokována. Což je ochrana proti pushingu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.