Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak já jsem si všimla, že je mezi Akcemi i šlechtící, až včera večer ve 21:54... a vzhledem k tomu, že se ve 22:04 vypíná wifi kvůlivá našem pubošovi... tak jsem si tentokrát ani neškrtla 8) (čti nezašlechtila)

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  2. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Začínám po 2 letech šlechtit.
    Nikdo nešlechtí?Nebo čekáte na akci parfémů ,,DE LUXE " ? To je pro mě novinka,používáte je často ?Funguje ten přeskok?Proč není akce na parfémy souběžně s BB ?Akce na Sk nebude vůbec ?

Naposledy upraveno: 5/6/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jesterka: čekáme na zítřek na akci a pak bude (pravděpodobně) na víkend i BB, je to akce šlechtící (neonky).
    De Luxe se možná vyplatí při použití vyšších šlechtěnců v domku, jinak je to na nic (aspoň u mě).

4. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Sleduj co a proč šlechtit ,nikde nic není k dočtení.

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana.zape - dnes ve 14:00 začíná šlechtící akce Neonové výběhy. Ale pozor, toto BB končí dnes v 18:00. (snad bude ještě velké BB na víkend, jak bývá u takovýchto akcí zvykem).

Edit: A heleho - už je ofiko - další BB Začátek akce: 7.6. v 18:00 hod. Konec akce: 9.6. ve 22:00 hod. (včetně prodeje SK)

:)

Naposledy upraveno: 6/6/19
    Honzulka05, kiki2305 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No doufejme, jinak nám s dalekohledama nepomůže ani admirál Nelson šlechtěnej dohromady s Hubbleovým teleskopem.

Pitrýsek47, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já naopak využiji ještě dnešní BB a akce by večer mohla být hotová ;) 3-4x naplním tulidomy a snad budou padátka stačit. Nač čekat zas do zítřka?

Honzulka05 a kiki2305 tohle ocenili.
  8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Když je ten BB výmečně se do pustím,ale nevidím to na přeskoky :oops::oops:

9. Preceja

Preceja Mistr fóra

Zdá se mi to a nebo se tentokrát nějak zlepšilo % na parfémy DeLuxe?, Když dám 4 ks, tak úspěšnost přeskoků kolem 75%. Něco by bylo i bez nich, ale i tak je to výrazně lepší než minule.

10. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Tak já tedy žádné zlepšení s deluxe nevidím, s nimi nebo bez nich, furt to jede podle genetiky a v baby-boomu se mi vrací hlavně základní zvířata...prostě pořád děs...zkusím akci kvůli neonkám, ale nevím nevím...

Honzulka05 a michalka59 tohle ocenili.
  11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jsem vyzkoušela posledních 21 deluxe parfémů a zlepšení se nekonalo, to samé jak bez parfémů, vůbec s BB tyto parfémy nepomohly, je to jedna ze zbytečností, pokud nejsou znatelné výsledky, nemělo se to vůbec zavádět
    :music:
    Edit:
    Teď jsem sklidila tulidomky bez deluxe parfémů a výsledky byly skoro lepší

Naposledy upraveno: 8/6/19
    Honzulka05, michalka59 a kiki2305 tohle ocenili.
  12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Když je koupíš máš naději která jak je známo umírá poslední-ale i tak umře-:oops:

13. Skali

Tak mně jdou pěkně ryby, zato sloni prd a když je hodím do mixu, tak pojdou xD

rybky01.png
    (Ti 4 čtverzubci a 4 Štefani byli s deluxe parfémy)

14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Skali,mě by se hodila líbající ryba akorát se mi ještě nepodařilo přijít na způsob jak ji získat,tobě skočila náhodně ?

15. Skali

Honzulka05 - jak náhodně ? Jde to i jinak ? Nerozumím tvé otázceo_O Jak vidíš na screenu - ze 4 čtverzubých ryb (a se 4 deluxe parfémy) :)

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

přidávám se k těm, kteří nezaznamenali žádný účinek parfémů deluxe ... použila jsem jich několik stovek, výsledek jako vždy - tedy nic

Pitrýsek47, Honzulka05 a zahradnice4 tohle ocenili.
  17. Skali

Někdy to ani deluxe nezachrání. Takovým zubařům je to evidentně putna
    bobři01.png

18. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, vím že pořád říkám jak nebudu plnit úkoly v Družstvu, stejně mi to nedá a další je splněný.

Bojoval sem s kukačkou stavitelkou. Když sem potřeboval přeskok tak se nekonal, ale když sem dal bez deluxe parfému včelí kukačky, tak přeskok na hrdinku :mad:, ale tím pádem mám 4 navíc a udělám dva růžové chlívky 8).
    Podařilo se mi na trhu koupit dvě karnevalové královny, tak bude i na výrobnu.

Pár, ale opravdu pár zajímavých náhod, kdyby jich bylo více.
    disco a dvakrát sporťák

Ať se Vám daří a hezkou hru ...

19. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Skali vyzkouším nějaký způsob,snad se něco vydaří :):)

monsaf tohle ocenil(a).
  20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

A já bych tuto akci počeštil...
    Něco jako i ve slově významu na "Bejby Bum"
    Vyhodím obyčejná zvířata abych mohl dostat něéééékdy růžovku, která dá zase jen obyčejná zvířata.
    Kdy RT objeví že se dá něco k růžovkám přidat, nějaký bonus?
    Zatím se radovat mohou jen hráči kterým něco schází tak pozor na závislost!
    A patrně těch nových bude dost když to RT netrápí...

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.