Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Moje parfémy mají účinek asi jako reklamy typu pouze silan silanuje a kamzík který tě dostane přes každou propast.

2. esubil56

esubil56 Pisálek fóra

Prosím, dělám někde chybu! Dala jsem šlechtit 4x jadeitového slona 4x parfém delux výsledek 2x slon 1x mamut - což je následný šlechtěnec po slonu jadeit. Přeskok žádný. To pak skutečně nemá žádnou cenu.

3. p-eetra

p-eetra Vážený autor

takže vážení- malý příklad za vše. Ze čtyř obyčejných ovcí BEZ parfému delux = vatička. Ze tří sportovců a jednoho obyč netopejra se 4 deluxy= požitkář a albín. Takže hádejte, jestli budu delux parfémy používat. Ze základu na předposledního mi to za celou dobu co hraju skočilo snad jednou, takže jsem nadšená. :inlove::D

4. slootr

slootr Baron fóra

Takže na mojí farmě to jde lépe bez těch nových "super deluxe my vás donutíme utrácet za superkrmivo" parfémů:

Sice jsem to psal v jiný diskuzi, ale sem dávám víc výsledků šlechtění. RT se povedl skutečně DeLuxe Super propadák...

Naposledy upraveno: 9/2/18
  5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ty deluxy jsem vyřadila hned v prvním kole. Jestli RT změní taktiku a zítra to půjde líp:p, prosím informujte mě.

6. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak já zkusila použít 4x deluxe a 4x normál dokupy a no radši nemluvím .
    Použila jsem takto 8x.
    A končím.
    Výsledky horší jak v normal. šlechtění.

milostivas a evainfo tohle ocenili.
  7. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak jsem ty nové parfémy vyzkoušela taky a přidávám se k ostatním- jsou zbytečné a šlechtění s nima nebo bez nich je úplně stejné,takže nech si je milé RT nechá.

8. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Tak já taky vyzkoušela a jsem spokojená. Nevyfotila jsem vše, páč se mi kousla farma a po restartu už tam výsledky nejsou, ale už hodně dlouho se mi nestalo, že by vyšší šlechtěnci přeskočili byť ob jeden.
    S deluxe parfémem ano a několikrát ....
    Takže možná se ke sloní výrobně dohrabu dříve, než o vánocích 2018 :)

9. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, u mne zkouška dopadla takto:
    [​IMG] [​IMG]

10. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Návnada deluxe byla sice hozena, ale slibovaný úlovek žádný.
    Abych měl na 10 chovů 5x 1 šlechtěnce o stupeň vyššího a 2 základní
    zpátky, to vážně nepotřebuji. Sbohem BB, všechno má jednou svůj konec.
    Mám takový dojem, že jsme tu RT v poslední době jen pro legraci.
    A tak mě napadá, je tu ještě vůbec nějaká akce, která funguje
    normálně, tj. aspoň tak jako dřív a která hráče nakonec nenaštve?

Edit
    krtekradek - možná tě zklamu, ale u šlechtění vyšších stupňů u mě
    ta luxusní drogerie fungovala stejně, tedy nefungovala.
    :D

Naposledy upraveno: 10/2/18
    milostivas a zdarsky79 tohle ocenili.
  11. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

10 deluxe z odměn jsem použila na 3 pokusy - 4, 4 a 2 ks. Z toho byla jedna genetika (ten se 4ks) a 2x o 1 vyšší než genetika. Tedy u mne parfémy ze 3 pokusů 2x zafungovaly. Možná. Možná by to tak bylo i bez nich a to se nikdo nedoví.
    Takže sama pro sebe neberu tuto novinku jako něco, co mi bude pomáhat a budu to běžně využívat, natož kupovat. To ani náhodou. Ale když si ke mně nějak najdou cestu, schovám si je na šlechtění vyšších stupňů mutantů (6.stupeň s vidinou přeskoku na nejnej).

milostivas tohle ocenil(a).
  12. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Ahoj,taky jsem zkoušela přeskoky 2x měsíční se 4 delux a pokaždé se podařil druid tak je růžová výrobna sítí hurááááá přeji všem hodně štěstí

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) tak na to jsem se těšila až zblbnu zvířátka novinkou, jsem vyzkoušela z každého zvířete 4x deluxe a všechno genetika kromě slepic, kde byl jeden obskok :sleepy:

Tak jim nasypala poctivě umleté SK

Tímto jsem dokončila úkol zamilovaných ušáčků :p a zatím dám pauzu od šlechtění, protože dál byla zase jen genetika. Ostatním držím palce na ty nej přeskoky ;)

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak po vyzkoušení můžu říct ohledně deluxe parfémů jediné - při jejich použití mi vždy padla zlatá medaile. Vliv na přeskoky jsem nepozorovala žádný, ale vzorek není tak velký, abych mohla dělat nějakou statistiku. Ovšem zůstanu pouze u deluxů získaných "zdarma" - např. jestli budou v KŠ nebo jako vedlejší bonus nějakých úkolů či akcí.

15. papulice

papulice Veterán fóra

BB je o ničem,zklamání...>:(

babina51 a milostivas tohle ocenili.
  16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, velice o ničem a ty superparfémy, na ty škoda vulgarit, ty mám na lepší příležitosti.

DANKA722, babina51 a milostivas tohle ocenili.
  17. satelit

satelit Hvězda fóra

Super parfém je na dvě věci...

...kdyby to přeskočilo rovnou na zlatou ovci,mohl jsem ušetřit 3 vatičky,ale to bych asi byl brzy hotov s úkolem.

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tie parfémi aká kvalita že by čierna mačka?Keď len genetika bola a preskakovalo to mne o viac stupňov.Nech si také BB dajú za klobúk.Čo si nekúpim nemám a všetky úlohy zo šľachtencami ma už nechávajú v kľude:(:(.

19. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Včera jsem byla lehce nadšená - deluxe parfume docela zafungoval, ale dneska bída, ať tak či tak jen genetika. Nakonec jsem koupila na trhu pár Mamutů a Hasičů, abych se k druhému Indickému dostala dříve(prvního jsem došlechtila dnes dopoledne) a doufala, že to snad přeci jen krapet přeskočí , přeskočilo, ale úplně jinde, než jsem čekala ...:p a ještě k tomu bronzová medaile jako u Verči;) ..no super [​IMG]
    A je to doma, další meta za mnou :)[​IMG]

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Na superparfémy peču ;)

A ještě trochu škubu vrány
    [​IMG] :p

No, jde to :D
    Tak asi zůstanu ještě chvilku u medvědů ;)
    [​IMG] to taky potěší :inlove:

Naposledy upraveno: 10/2/18