Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Uždibni si:D:p

2. -Hasge-

-Hasge- Zelenáč fóra

Tak tomu se nechce ani ani věřit, ze základních přeskok na posledního :D:D:inlove::pxD

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Páni .. krásný skok a gratuluji :) to muselo RT slzet xD by to nejraději utáhli nadoraz a to nejde, by farmička byla bez šlechtěnců :p Tak jsem taky drobet šlechtla, co kdyby ...

[​IMG] toť vše a sloníci se snad ani nehnuli z místa, tak jdu raději sbírat lupy na polích :p
    Hezký večer všem a přeji ty nej přeskoky ;)

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Už při minulém BB jsem říkal něco o tom že se na to můžu vykašlat a že bude jednodušší šlechtěnce kupovat.
    No tak po dnešním - víceméně naslepo - šlechtění, jsem se rozhodl že i tato akce je ode dneška pro mě nezajímavá a házím na ni do budoucna ignore.
    Vyjímku bude tvořit jen akční a neonové šlechtění, kterým se vyhnout asi nedá.

Nuže tedy nějaké skrýny. Když už je ten BB (nebo není ?)

Kdyby mi to dalo 2 šlechtěnce vyšší než to co jsem vložil, tak fajn, je to BB a přeskoky se dít nemusí, ale když tak dám 4 zvířata a dostanu 1 šlechtěnce a 2 vložené zpět (nižšší třídy) nemůžu se ubránit dojmu že se jedná o podvod a že mě někdo systematicky připravuje o mnou umleté SK, které klidně můžu v podstatě házet do kanálu a výsledek bude stejný.
    Když už šlechtím a utrácím SK, tak očekávám alespoň slibované dvojčátka a ne že dostanu jednoho žebráčka a zpátky něco z toho co jsem vložil.
    Na to fakt SK plýtvat nehodlám.

Raději SK využiju na velkokapacitní chlévečky u kterých se, i přes velké plánování a tisíce zkoušek všech možných kombinací zvířat, nemůžu dostat pod 18 hodin.
    Samozřejmě používám červené, růžové a neonové upgrady.
    Šlechtěnce (až na vyjímky v podobě akcí a neon akcí) budu kupovat na trhu.

Naposledy upraveno: 21/1/18
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Bezejmenný - měla jsem to podobně :(
    Ale překvapila mě trojčata - to jsem zaznamenala asi poprvé [​IMG] :D No, kdyby byla vyššího řádu, bylo by to zajímavější ;)

6. dannger11

dannger11 Expert fóra

Další BB,vlastně jako kdyby nebyl.Tradiční genetika a houf obyčejných zpátky domů,no co na to říct?
    Snad jen,že SK levně nabyté díky uždibování,tak i lehce pozbyté.:mad:
    Už šlechtit nebudu,opravdu jen u neonových chlívků a SK nekoupím a nekoupím.xD

tydýtková a ezzra tohle ocenili.
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

No, nedalo, mně to, když je ten BB a něco se přeci nakonec urodilo :D

[​IMG] Tak to ještě polechtám, co kdyby ;)

Edit: Tak ještě něco by šlo:
    [​IMG] Málem jsem ho přehlídla, kluka jednoho :D
    A závěrem ještě jeden :D
    [​IMG] Krásné rozloučení. Ale SK prasklo dost, to zas jó xD

Naposledy upraveno: 21/1/18
  8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

vyhrala som nejaké šľachtence za PL z akcie, pekne som ich naskladala do ohrady s ostatnými nepotrebnými, celkom sa darilo,
    pri 4 rovnakých stále bieda, tam je škoda SK

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

9. satelit

satelit Hvězda fóra

No mě se jako tradičně moc nedařilo :sleepy:

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, skoro samá genetika, ale na slonech a velbloudech jsem se vyřádila, padli nejvyšší představitelé svého druhu. Ovšem má to chybku - zbývá doplnit ty týpky mezi tím.:p
    Bezejmenný, je to bláznivá genetika. To je jako když čekáš jednovaječná dvojčátka a chceš chlapečky - a ona se ti narodí dvojvaječná a ještě chlapeček a holčička.

11. lase2

lase2 Magnát fóra

I vy jedni kujóni, copak na nás chystáte ?? Za poslední 2 týdny tu byla šlechtící akce (poměrně náročná na SK), poté lupy při šlechtění, s tím spojený další BB, a teď zase FM. Ještě před tím Rysáci, co je většina z nás nacpala SK, předtím šplhání po horách, opět mraky SK. Já se obávám že toto není jen shoda náhod, kdoví co se na nás chystá dál...

12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

lase2: farmářský výstup na Mount Everest... Má 8850m... to by byla spotřeba SK:oops:

milostivas a FMAREKP tohle ocenili.
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem zkusila mixy s parfémem - jedním naštěstí - a z 15ti vyšel ten nejvyšší - kýchací chamík, mám radost, dokonce oželím ty ostatní :p

Edit: Za zlatouška se mi vrátila spotřeba SK v počtu 30, tak jsem doma :)

Naposledy upraveno: 9/2/18
  14. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

U mě naprosto nic nového, takto vypadá každé moje šlechtění, proto mě to nebaví.
    Ze 4 pand pouze zenpanda, z 5 velbloudů sněhové, trimedár a 1x alpaka. Teď to půjdu zaspat a něco zkusím ještě zítra. Ale nebaví to, nebaví...

15. ritterca

ritterca Stálice fóra

Tak teda ty deluxe parfémy jsou úplně zbytečné, u mě žádné přeskoky.

16. kopretinablah

kopretinablah Pisálek fóra

parfemy deluxe mlýt nebudu , vyzkoušela jsem bez barfemu i s ním a z hnědého prasete 1 vlnité v obou případech. To je hodně velká inovace .ale bohužel za mne k horšímu.

evainfo a malanek70 tohle ocenili.
  17. polacka

polacka Vévoda fóra

Nechápu parfém deluxe, protože jsem použila jeden na zkoušku a výsledek byl stejný, když jsem ho nepoužila. Žádný zázrak se nekonal. Přeskok. No.........Šlechtění bez fantazie.

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Navrhoval bych napříště přidat do hry extraparfém.
    Získáme jej po semletí 4x parfém deluxe,8x parfém a 300x akční plodina. doba mletí 6hodin.
    Extraparfem ná zvyšuje možnost přeskoku o dva stupně!o_O
    A kdyby náhodou se to neujalo,tak přespříště extrasuperparfémdeluxe! Možnost přeskoku o 3 stupně!:eek:
    Atd,možností je habaděj!:p Ikdyž je pravda že přeskoky končí u nejvyššího šlechtěnce!:pTakže nějaký omezení tu je. Akorát hrozí nedostatek nižších šlechtěncu,kdyby to každýmu skákalo až na toho posledního!o_O

19. JandaPanda

JandaPanda Pilný autor

Pro vyzkoušení fungování parfémů jsem nasadila několik chlívků, do nich základní ryby a pštrosy, s 1 , 2 a s 0 speciálními parfémy - od každého druhu po 7 chlívcích, celkem 42. Výsledky jsem srovnala do tabulky. Počty vrácených základních zvířat jsem nezapisovala. A nevidím v tom žádný rozdíl. Je tedy zbytečné nové parfémy používat. 42 už mi přijde jako dost velký počet, aby se objevil alespon jeden větší přeskok. Za mě tedy veliké zklamání.
    Navíc mě udivilo, že BB nefunguje, jak jsem si myslela. Myslela jsem, že VŽDYCKY dostanu dva různé šlechtěnce. Tj. měla bych mít 42 šlechtěnců od každého druhu. Ale mám jenom 39 ryb, 34 pštrosů.
    Ještě jich pár dám, kvůli medailím. A bez parfémů. Přemíra vůní prý snižuje plodnost :)

RYBYPŠTROSI
    VÝSLEDKY
    početpočetVÝSLEDKYpočet
    chlívkůparf. deluxklaunduhováchlívkůparf. deluxemutrpasličíkasuár
    70102701101
    7112271720
    728572832
    celkem309 celkem2653

20. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

s jedným zlatým:

se 4 zlatými: