Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. satelit

satelit Hvězda fóra

Skali - tak u mě to tak asi nefunguje,proto mám na prd přeskoky.:cry:

maribeja, GordonSargent a DANKA722 tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Asi to máš ňáký rozbitý o_O Jdu to prozkoumat. Ale kdybys chtěl vědět, jak to vypadá, když dáš vyššího na první místo, tak to je takhle: [​IMG]
    A ve výsledcích to vidím takhle: [​IMG] o_OxD

3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

satelit,
    tak ako píše Skali, väčšinou usádzam vysokého hybrida na druhé miesto [​IMG]
    takto to vyzerá počas šľachtenia [​IMG]
    a výsledok [​IMG] mixy vyberám ručne, a po "zásahu do čierneho" obnovím, alebo aspoň prejdem na inú plochu, až potom odkrývam ďalšieho,
    tu je vo výsledku na 1.pozícii, ale nebýva to tak vždy, robí si to čo chce

4. satelit

satelit Hvězda fóra

Ať dělám co dělám, na první místo ve výsledcích ho nedostanu.Dám ho na druhé - skončí na druhém,dám ho na první - skončí poslední atd.

To z toho člověk nemá žádnou radost,jen se musí spolehnout na genetiku. :sleepy:

Ještě ho zkusím na třetí místo.

EDIT: Tak ze třetího místa se dostal do výsledků na první pozici,nicméně jsem přišel o všechny lepší šlechtěnce a pokus se nezdařil.

A to ještě ten čáp u medvěda při ručním sklízení dělal drahoty...

...tak jsem vzal kombajn a jak to dopadlo? Jako vždy. :sleepy:

Už nemixuju!!!

Naposledy upraveno: 13/1/18
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Dám vyššího na čtvrté místo, objeví se ve výsledcích na druhém místě.
    Dám ho na třetí, ve výsledcích je na čtvrtém místě.
    Dám ho na druhé, ve výsledcích je na prvním.
    Dám ho na první, objeví se na třetím.
    Eště kousek chybí [​IMG] :)

Edit: Tak už nechybí, už jsou doma, kočenky siamský :inlove: Strašná piplačka to byla. No a příště asi pávy, ty mi nejdou ale vůbec :eek:

Naposledy upraveno: 13/1/18
  6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Taky jsem zadala pokus ze zbytků:

před šlechtěním: [​IMG]

po šlechtění: [​IMG]

Je to prostě hokuspokus... :D

GordonSargent, satelit a DANKA722 tohle ocenili.
  7. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak jsem dal poslední zbytky vyšších šlechtěnců ale jediné čeho jsem dosáhl bylo že vím kam je dávat aby byli ve výsledku na prvním místě.Ale na to se nehraje.Zase skončím u genetiky,to je jistota ale déle to trvá.
    Za skoro 8 let hraní mám splněny šlechtitelské úkoly jen na prasata,netopýry a slepice,kukaččí úkoly na stonky a polévku s přáteli. To je teda výkon.RT by mohlo trochu popustit uzdu při tom šlechtění.

Výsledky posledních mixů...

...ale mám je na prvním místě. xD

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

satelit, dnes Ti teda karta nešla, ale ono sa to raz poddá, mávam aj ja také "zlé" dni, a samozrejme, väčšinou mi preskakujú tie, ktoré už mám v družstve odfajknuté aj ružovky postavené ;)
    neni už BB čo býval:sleepy:

a to poradie šľachtencov zrejme mieša prehliadač, ja hrám v GCH a bola som skúsiť v Opere, tam mi to hádzalo na 3.miesto

GordonSargent a satelit tohle ocenili.
  9. satelit

satelit Hvězda fóra

DANKA722:Taky jsem zkusil v GCH a z druhého na první,takže ve FF z třetího na první.
    A to že mě dnes nešla karta? To mě nejde už 8 let ale zase mám štěstí v lásce. xD

Osvědčené mixy

Pracuju na ovečkách.To bude nadlouho.

[​IMG] [​IMG]

EDIT: Zapomněl jsem tam dát tu dobrůtku když už šlechtím no tak snad příště.

Naposledy upraveno: 14/1/18
  10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vyzkoušela jsem podle vás 5 mixů a ani jeden nevyšel, dřív jsem běžně mixovala a skákalo to jedna radost, ale teď jsem přešla na jistotu. Už nenakupuju SK za Fl, ale vysoké šlechtěnce kupuju, tak, jak se objeví v nabídce, i když je to fakt bída. Tentokrát jsem nakoupila poslední 2 třetí od konce, 1 předposledního a 4 poslední zlaté a ono to časem nějak půjde a úkoly se za dloooouhou dobu dodělají. Šlechtit na vysoké fakt už nebudu, jen když mi tam nějaký vykukne, budu moc ráda
    ;)

11. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Šľachtenie nestálo za nič.Minula som 500 SK a z toho boli asi dva - tri slabé preskoky. :sleepy:

12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG], pekný preskok, ale ja ho považujem len za slabšiu kompenzáciu, snažila som sa o nejaké Cirkusové do poslednej "sebevražednej" :D úlohy v Hradoch z piesku a podarilo sa mi akurát tak pochovať armádu Suši a Joga pánd v mixoch, o grajciarovom konte radšej nehovorím:oops:, číňani si tie svoje pandy nedajú a nedajú...:D

13. satelit

satelit Hvězda fóra

DANKA722 - Mě ty pandy dali číňani už dávno,ale taky jsem je musel strašně dlouho přemlouvat.;)

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Měli jste je vyměnit za krtka jako já. Výsledek by byl asi tak stejný.:p

satelit, DANKA722 a babina51 tohle ocenili.
  15. burds

burds Titán fóra

Hrad z písku byl příšerný ůkol.Jsem ráda že už je za mnou.Tedˇuž se několik měsíců na pandy raději moc nedívám.

16. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

BB pomůže s lupami v akci, ale stále mi budou chybět saze na dokončení Sýrové akce. Nevím, jak to dělám, ale v každé akci s vypadávátky mám napěstováno a vypadávátka chybí a honím se skoro až do konce. Jára

17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Chybí mi lupy, možná něco málo pošlechtím....

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Lupy už nepotřebuji, přesto jsem dala pár zkušebních tulidomků a zase to nepůjde, je to bída :eek:

evainfo a ezzra tohle ocenili.
  19. libakos

libakos Polobůh fóra

Pár lup by bodlo ,taky jsem naplnila tulidomky a náhodou jsem jukla jestli je BB,uf nesklidila jsem:)

evainfo a švestinka tohle ocenili.
  20. jatelina

jatelina Pisálek fóra

Tak tuhle akci teď nesmírně ocením! Pár šlechtěnců by se hodilo... Jenom nevím co s tím superkrmivem 8) 63 Ho asi stačit nebude... :music:

evainfo tohle ocenil(a).