Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. malanek70

malanek70 Expert fóra

Při ručním sklízení šlechtěnců se po několika sklizených začne objevovat jen silueta čápa nesoucí pytel s miminem a nelze sklidit, nepomůže ani restart pomocí F5, musím se odhlásit ze hry a znovu přihlásit. Je to dlouhodobá záležitost (možná i víc jak rok, opravdu přesně nevím) a už mě to docela vytáčí. Dělá to ještě někomu nebo je záhada jen u mě?

fany2020 tohle ocenil(a).
  2. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Mne to robí tak isto. Včera som šlachtila 20 kusov a musela som 3x obnovovať hru.

malanek70, babina51 a fany2020 tohle ocenili.
  3. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Kdyby nebyl BB tak akce nedělám, stejně je to jen čistá genetika. Tentokrát se žádný zázračný přeskok nekonal.

babina51 tohle ocenil(a).
  4. spuntka

spuntka Magnát fóra

Z BB jsem zklamaná a otrávená.:oops:
    Genetika, genetika, genetika.:(

babina51 a majat7155 tohle ocenili.
  5. polacka

polacka Vévoda fóra

Genetika, genetika. Ať se RT podívá na tržiště se šlechtěnci. Hrůza a je to opravdu demotivující.

6. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Tak i já se přidávám, seká se to, pořád se musím znovu přihlašovat a výsledky......to by jeden brečel. Vůbec to nevypadá jako že je BB. Takže akci nedodělám, už mě to nebaví.

babina51 a fany2020 tohle ocenili.
  7. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, jsem na tom stejně jako spousta farmářů, prostě tulidomky nejdou sklízet ani při F5, nahlašte to RTéčku jako chybu, je to otrava stále odhlašet a pak znova přihlašet.

malanek70 tohle ocenil(a).
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Zkoušela jsem taky sklízet celý barák růčo - fůčo. Šlapalo to v pohodě. Ale mám povypínané v nastavení animace a všechny možné zbytečnosti na farmě, grafiku nastavenou jen na běžnou a v prohlížeči nemám otevřeno nic jiného. Připojení je stabilní.
    Možná to má všechno vliv na toto :)

fany2020, DANKA722 a krakoramaja tohle ocenili.
  9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno a taky možná vyčistit prohlížeč... Když máš plnou schránku na SMS či MMS v mobilu, ta nová taky prostě nepřijde a nepřijde...

DANKA722 tohle ocenil(a).
  10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

toto mi Gordonka neuverí;), zas povie, že to mám cinknuté, ale namôjdušu sa mi s odstupom času vyklubali takéto identické dvojčatá, kto by to čakal? :Dkeby hej, urobím rámik aj s časom-.-
    [​IMG] [​IMG]
    i keď malý dôkaz by tu bol [​IMG]

4 rovnaké zvery v apartmáne sa nesnažia, stále bez lepších výsledkov, musím riskovať:music:
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

DANKA722: gratuluji :) Ještě že hraješ omalovánky. Do opravdových her se nepouštěj, jinak bys svým riskováním v hernách vybrala všechny jackpoty :D

12. Spongey

Spongey Zelenáč fóra

Zrovinka se mi povedl úplně stejný "přeskok", a to hned dvakrát. :inlove: Jak píšeš, čtyři stejná zvířátka prostě neskáčou.

Ať se všem šlechtění vydaří. :)

maribeja, monsaf a DANKA722 tohle ocenili.
  13. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Tak nevím, jestli to je na více farmách nebo jenom na mé, ani jeden mix mi nevyšel, vždy jsem dala na první místo vyššího šlechtěnce a pak obyčejná zvířata a pokaždé mi to dalo nižšího šlechtěnce jen jednoho a jedno obyčejné zvíře, třeba šimpanz + 3 obyč opice a dostala jsem 1 saimiru a jednu obyč., motorová kachna a 3 obyč. a zas to samé, 1 kačer a 1 obyč. kachna, a takové jsem měla všechny chlívky, no mojí farmu asi odsunuli na druhou kolej, nikdy žádné pořádné přeskoky ani novinky nedostávám.

maribeja a sisinka tohle ocenili.
  14. Skali

Jo, tak takhle jo xD
    [​IMG] :p

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

A že já se celé odpoledne věnovala nějakým průzkumům a procentům,debatám a šancím do budoucna, šlechtit jsem měla...xD

16. Skali

No, já se dva dny věnovala šlechtění xD
    Tak jdu naházet pár fošen do dílny, ať mi je pěkně protáhnou, nejlépe čtyřstrankou, aby z toho nelezly třísky a pak mi z toho zbouchnou výrobnu. Však už na ni čekám pěkně dlouho :p A jdu pokračovat, bo kočky ještě čekají ;)

17. Filipov

Filipov Pilný autor

fany 2020 - já mám farmu taky ve stejném šuplíku - čas od času když vidím ty sbírky mixů, tak se unáhlím (mám limit 10mixů)
    a dám opět svých pár pokusů - vždy s naprosto stejnými výsledky (to již několik roků) -vyšší šlechtěnci vždy někam nenávratně zmizí a zpátky se vrací vždy jen nějaký plevel :oops: >:( :wuerg:

18. llew65

llew65 Vážený autor

Tak dnes dva překvapivé přeskoky: ze 4 šípových žab jedna duhová a ze 4 obyč kachen jedna svatební. Zázrak!!! Jen je škoda, že se duhová žába nedá prodat, pokud ji nechci prodat pod cenou...

DANKA722, Skali a Y_n_O tohle ocenili.
  19. satelit

satelit Hvězda fóra

Ahoj DANKA722 - můžeš mě poradit jak dostaneš toho vyššího šlechtěnce na první pozici, zkoušel jsem ho dát prvního a takhle to dopadlo. :cry:

20. Skali

satelit - dá vyššího šlechtěnce na druhé místo. Ve výsledcích ho pak vidíš na místě prvním [​IMG] :D

Naposledy upraveno: 13/1/18