Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Y_n_o: Jenda je ve skutečnosti Uko Ješita a takhle blbě se proflákl ,-)

Y_n_O tohle ocenil(a).
  2. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

papulice - nezoufej, já jsem na tom úplně stejně. "Chodí štěstí okolo nedívej se na něho" - vzpomínka z mládí.

hrabenka1951 tohle ocenil(a).
  3. libakos

libakos Polobůh fóra

Neonový úkol splněn a na poslední 4šlechtěnce ani u jednoho zvířátka přeskok nebyl,ostatně jako vždy.To že už nebudu kupovat nej balíky jsem už psala a dodržím to, u mě je šlechtění zbytečné:(

waldemar71 tohle ocenil(a).
  4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem konečně pustila zvířátka do tulidomku. Zítra doplním zbytek na zámky a snad vyjde všechno bez dokupování; i když, krejcary oželím, ale SK už nedám xD

Naposledy upraveno: 11/11/17
    -Kuteno- tohle ocenil(a).
  5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

pitrýsek: To kdybych měla! Ale holt jsem si otevřela křišťálový ostrov,takže konečný výsledek = 8. A floreny cca 3.

Pitrýsek47, MatysekKamilek a Y_n_O tohle ocenili.
  6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kruciš, to je pech ,-)) teď jedině vyhrabat nějaký úkol v družstvu nebo mít hodného souseda, který SK koupí.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nevydržela jsem a po návratu domů jsem se podívala do tulidomku. Není to žádná hitparáda, ale pandy se snažily, jedna suši a jedna tančící ze základu je fajn. U opic slabota, ale v jednom chovu překočilo až na byznys, to je příjemné. Bloudi byli skoupí, jen tři alpaky. Tak jdu doplnit domeček na zbytek zámků a ráno, dopoledne, prostě až vstanu xD, tak snad bude hotovo. ;)

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  8. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tak se mi objevil první (v mém herním farmářském životě) pěkný přeskok. A vůbec šlechtění na tuhle akci nedopadlo úplně nejhůř (na moje poměry).

Šlechtění pand jsem otevřela těsně před akcí, takže jsem neměla žádné šlechtěnce, jen 6 Zen asi z kola štěstí. A teď mám jen z nutného šlechtění (53 šlechtiřádků jen základních a asi 4 šlechtiřádky Zen) toto:

U velbloudů a opic to bylo podobné, ale chybí růžovky. Také jsem jejich šlechtění otevřela až těsně před akcí, takže jsem neměla žádné šlechtěnce (u bloudů 2 sněhové asi zase z kola nebo bedýnky), také 53 šlechtiřádků jen základních a asi 4 šlechtiřádky 2. šlechtěnce.

[​IMG] [​IMG]

A do úkolů jsem naházela jen ty v základu, takže všechna šlechtěná zvířata mi zbyla. Za mě spokojenost.
    :inlove:

9. llew65

llew65 Vážený autor

Tak já jsem úplně mimo z logiky trhu. Např. - perská kočka (druhý nejvyšší šlechtěnec) se na trhu prodává za 30 až 42 mil KR, ale nejvyšší siamská kočka se dá nabídnout nejvýše za 23 mil. KR. To samé je (v mém případě) u pávů a žab. Mohl by mi někdo tohle vysvětlit? Trochu divná logika - to je jakoby Škoda prodávala Fabii za milion korun a Superb za 500 tisíc...

kytka50 tohle ocenil(a).
  10. lase2

lase2 Magnát fóra

llew65 - je to dáno tím že těch vyšších se prodalo/prodává méně, proto cena ještě tolik "nevylezla". Dinamický trh ji tam prostě ještě nedošponoval ;)

11. llew65

llew65 Vážený autor

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Jenže když se dají prodat za tak málo, tak je na trh nikdo nedá, tudíž je nikdo nekoupí a tak cena nevyleze nahoru. To je to, co postrádá logiku. Kdyby takhle fungoval běžný trh, tak se celosvětová ekonomika nevyhnutelně zhroutí.

Naposledy upraveno moderátorem: 13/11/17
    tydýtková, kytka50 a zejdy66 tohle ocenili.
  12. lase2

lase2 Magnát fóra

Já to nevymýšlela, jsem jen "posel" :) Jinak se s Tvým názorem nedá než souhlasit, i proto je tu vlákno na domluvení odkupu vysokých šlechtěnců. Tam např. nabídneš odkup a jsi ochotná "zaplatit" 50 mega, ale šlechtěnec lze dát na trh jen za 40 mega, domluvíš se tedy s prodávajícím,on ho dá na trh za 40 mega, ty ho za ně koupíš a zbylých 10 mega pošleš dotyčnému postupně v řemeslných produktech. To už ale záleží jen čistě na vaší domluvě, a pokud by si byla ten kdo má odprodat, doporučuji nejdřív dopředu zkasírovat, je tu i pár nepoctivců...

PS: necituj můj příspěvek když píšeš hned pod něj, bere se to jako porušení pravidel fora.

burds, tydýtková a kiki2305 tohle ocenili.
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Šlechtěte dnes až po 16 hodině, budou vypadávat mince, tak ať se to využije hned 2x ;)

mituli tohle ocenil(a).
  14. mituli

mituli Polobůh fóra

To máš sice pravdu ,ale šlechtění je jen 4hodkyo_O

15. karbar

karbar Vévoda fóra

Došlo SK a cukrová koza nikde.
    Na trhu také nic tak akce bude asi nedodělaná.

16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

konečne vyšli nejaké mixy, ale už budem končiť, dochádza žrádlo [​IMG]:music:

17. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

Mám sťažnosť. Ako môže byť pri baby boome výsledok šľachtenia 4 kôz jedna koza
    a už viem, skončilo baby boom

Prepperka a lase2 tohle ocenili.
  18. misspacman008

misspacman008 Rádoby autor

Protože jsem natvrdlá a neumím číst, tak jsem sklidila asi 8 šlechtěnců, než mi došlo, že je něco špatně. Zbytek si nechám na víkend, kdy snad bude další Baby Boom a tentokrát delší než 4 hodiny :(

evainfo tohle ocenil(a).
  19. Terezka114

Terezka114 Pisálek fóra

Já se taky těším na BB.

evainfo tohle ocenil(a).
  20. libakos

libakos Polobůh fóra

4 černé kozy v tulidomku 2x a výsledek 1 angorská a 2 skvrnité,je vůbec BB?takto se k té dekorce nedostanu:mad:

kytka50, evainfo a mituli tohle ocenili.