Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Prošlechtila jsem SK, co jsem měla, zisk je 96 mincí. Všichni šlechtěnci skončili v bezedné výrobně, stejně mi ještě chybí 3.200.000 protihodnoty...

evainfo, Lyzarka a pigi1313 tohle ocenili.
  2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Mikeš, já bych ty mixy dodávala, kdyby bylo co..a takové obrázky nejsou až tak inspirativní, aby někoho donutily nakupovat SK;):)

[​IMG] včera mně padl ještě jeden měsíční z malého mixu

[​IMG] ale mince padají:)

Edit: Mikešku, toto je speciální mix pro Tebe, takto to by to mělo vypadat

a tak genetika
    [​IMG]:)

Naposledy upraveno: 17/9/17
  3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dnes jsem ještě dala pár tulidomků, bo jsem nějaké SK získala, tak kvůli mincím jsem to zkusila. Medvědi zklamali, samá genetika, zatím sloníci mi tentokrát fakt jdou - z bílých hned na létajícího. Mám slony připravené do šlechticích úkolů, nižší na všechny, vyšší jen vždy po jednom, jen zlatý chybí
    ;)

-Amalka, iDavis a pigi1313 tohle ocenili.
  4. Bella74

Bella74 Vážený autor

Tak hotovo...růžoví sloni i růžová výrobna postavena , moc to neskákalo, tak jsem ráda, že se nakonec zadařilo...konec šel genetikou :music:

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak jsem vybrala ještě jednu fůru a trochu se zadařilo

a ještě hezký dáreček na rozloučenou
    [​IMG] :inlove:
    No, ale o výrobně si můžu nechat zdát :)

6. Y_n_O

Nechte toho :cry:, nebo utratím ty mince, co škudlím na vodopády. A stejně následně šlechtěnce vrazím do výrobny, takže...:mad:

monsaf tohle ocenil(a).
  7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

GordonSargent - ten docela mrňavý mixíček ti chválím a obdivuji, ale musím konstatovat,
    že Skali je na tom poněkud lépe. Ta má okřídleného bez mixu jen ze základu
    a ještě něco navíc a také truhláře.
    :D

Edit
    No teda, utrhly/i jste se z řetězu nebo kýho výra?
    xD

8. Skali

Trálalíííí, trálalááááá
    No, ale kam na toho druhého, že :p

9. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Konečně už dorazil [​IMG] a je to tam [​IMG] další do sbírky xDxDxD.

10. Y_n_O

Já to nesbírám, raději vyměním při O&D za další obchodovatelnou komoditu na další výměnu a ušetřím SK... Ale gratuluji :)

11. Skali

Tak nic, pokračování příště
    Už jen kousek chybí (spíš dva kousky)
    [​IMG] :sleepy:

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Mikeš, plebs dodává pouze takové obrázky, na to že by jim to vypadlo ze základních se nemůže spoléhat xD

13. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

přeskoků moc nebylo,ale 9 u pštrosa padla a pak jsem dělal na uměleckém dílu z písku a ze pož 18 mumií jsem dal 7 a 4 sultány a 1 cirkus.pandu

14. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

tak zase nic ... klasická genetika, maximálně ob 1-2 ze základu, vyšší vždy "poctivě" jen na ten další stupeň, už jsem prostě rezignovala, další úkol, který dotáhnu do 8.stupně a nechám být, růžovou stáj či výrobnu jsem nepostavila ani jednu - to, co mám, je buď darované nebo z kola ... a na to, abych pokaždé kupovala balíky SK můj plat fakt nestačí

EDIT: a nakoupit se také nedá, u nás na trhu vyšší šlechtěnci prakticky nejsou, teď ze slonů jen ten bílý a tečkovaný a víc ani ťuk

Naposledy upraveno: 18/9/17
  15. flexka

flexka Hrabě fóra

Medvánku - takhle to mám každé šlechtění, už ani do 8. úkolu to nedávám, tentokrát 1000 SK a mám jednoho truhláře. A úkol nahážu akorát po mamuta, dál nic, na trhu jsou u mě jen bílí, za banány asi tolik hasičů nebude (že by se dali rozumně kolem 2 mega koupit a došlechtit genetikou na růžovku), jako bývá těch ze stromu za hvězdičky. Musím už přestat utrácet, ty pravidelné platby ponoukají RT k tomu, aby mi opláceli čím dál větší smůlou.

Tak hasiči už jsou - cca 4 mega - to by byla růžovka za 128 mega - podívám se na konto - to nemám - tak nic

mituli tohle ocenil(a).
  16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den z chovné stanice :) po akci mi zbylo 12 SK tak jsem dala sloníky a vypadl mamut :p jsem šla teda pro balíček.

[​IMG] .. [​IMG]
    [​IMG] ..
    [​IMG] .. [​IMG]
    [​IMG] .. [​IMG]
    [​IMG] .. [​IMG]
    [​IMG] .. [​IMG]
    [​IMG] ..
    [​IMG] .. [​IMG]
    [​IMG] .. [​IMG]

No mohlo to být i horší, jen ti indičtí se mi vyhýbají :p

17. Skali

Tak mise splněna, máslo je doma (tedy u vodopádů) :D
    Ale bylo to pinožení teda :eek: Vesměs genetika, občas přeskok ob řadu....

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Vyše 700 SK a 50 mega je už minulosť,ale už mám ružovku výrobňu arašidového masla a zostal mi aj slon s motýľom čiže lietajúci.Teraz musím mlieť SK aby som mal nejaké na budúce.Turbomlyn sa nezastaví nech makáxDxD.A polievka zostáva stále nedovarená.Chýbajú ryba,krava a koník ale kde ich zobrať a negrajfnúť keď na trhu je 0 ks;);).

19. Y_n_O

Skali: Já šlechtím jenom na nové požadavky, i slepice mi zamrzly u osmého úkolu...

evainfo a GordonSargent tohle ocenili.
  20. Skali

Polévka mě zanechává naprosto klidnou, stejně jako ostatní šlechtitelské úkoly. Šlechtím si jen pro sebe, pro radost ;)
    Ale byla jsem velmi mile potěšena, že po mně nechtěli žádné fošny :D

kaolín11, evainfo a .macca. tohle ocenili.