Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Za ty ceny to beru hned a všechny prosím, prosím pěkně čumím;) tak sem to zkusil taky jen tak a přece ty vysoký tam ještě jsou [​IMG] [​IMG] :):):).

2. abc23

abc23 Komisař fóra

já ty vaše mixy obdivuju.. šla jsem do jistoty, se 4 měsíčníma a padl 1 tančící.. tak ještě rozmýšlím, jestli stluču tu ohradu nebo "počkám"
    na výrobnu.. ale s jedním druidím zatím nic nezmůžu :music:

joo, nechala jsem se nalákat, zkusila to s jedním měsíčníkem .. no a výsledek? mám tak velké, neskutečné štěstí v lásce xD 8)

Naposledy upraveno: 29/8/17
  3. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

U nás taky nic není na trhu, já mám pouze toto po nákupu...

Na mém trhu dva nejvyšší šlechtěnce neobjevíte ...Jak to změnit ? Nemůže tu cenu někdo nastavit na vyšší, aby se začali
    konečně prodávat ?

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ne, musí se najít zoufalci, kteří budou potřebovat krejcary a prodají za povolenou minimální nesmyslnou částku. A potom možná další prodají za vyšší, potom možná další za vyšší, potom se to zprůměruje... a pak zase nebude nic 8)

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nešlechtím, na farmě žádný rozdíl z let minulých nevidím, já jsem měl vždy co asi? smůlu ... .-))

-Kuteno- a DANKA722 tohle ocenili.
  6. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Pitrýsek47, ani ja nemám šťastie pri šľachtení, teraz som vykydala necelých 400 SK, nič, čo by stálo za obrázok na fórum tam nebolo, vysoké mutanty získavam jedine z mixov a nedarí sa vždy, stojí ma to iba milióny grajciarov, ktoré ma netrápia;), no čo iné si za ne vieš kúpiť, a ja tak potrebujem nové šaty;):D

7. Y_n_O

Nahrej se do sítě, jako Trávníkář... :p Oblečeš si cokoliv z nabídky. Ale ne že budeš zvonit i u mne a to někdy uprostřed noci 8)

DANKA722 a -pechfógl- tohle ocenili.
  8. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Deset pokusů, 5 mincí. Výsledky = debakl. Snad jediné: z trimedárů velbloudolog. Pandy genetika, ale přidali 1zenovou a základ. Z mixů ništ. Finito, víc nedám

MatysekKamilek, -Kuteno- a DANKA722 tohle ocenili.
  9. flexka

flexka Hrabě fóra

mi je to jedno - levní mutanti nejsou a 50, 60 mega za jednoho můžu dát, ale bude mu smutno, takže jestli nejsou, nebo na ně nemám je ve finále fuk
    na růžové medvědy bych si prosila 32 kozáků po 2 mega, na trhu mám 6 za 3,4 a více
    proto udělám snu o růžovém chlívku pá pá a o růžových výrobnách si ani nenechám zdát

10. Y_n_O

Nemám mutanty, nemám krejcary, růžovou nemám ráda, tak mi nic nechybí... 8) Nějaké růžovky v liště mám, z kola neštěstí, z vlaku, od milých přátel z O&D... ale to je bonus, který nevyužiju, dalo by se říct na mé famě Modrý Mauricius ve známkách, sbírková hodnota ;)

pigi1313, DANKA722 a kiki2305 tohle ocenili.
  11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Y_n_O, šupni ružovky do modrej lode a máš vystarané;) [​IMG]

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Stále len genetika a keď sa trolinku zadarí tak o stupeň výš to mám ako že Vianoce.Tak som zo šľachtením skončil.Grajciare,medvedíky sú v čudu a SK mi tiež veľa neostalo.Čo teraz?Náá nič musím počkať až sa to všetko nahromadí.

Naposledy upraveno: 30/8/17
  13. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Tentokrát nešlechtím. Sbírám SK na akci, bůhví kolik ho zase bude třeba. Posledně jsem vytitlala cca 800 kousků.Stejně to vůbec nepřeskakuje. Za celou dobu co hraju se mi žádný speciální kousek nepovedl :eek:
    Prakticky veškeré šlechtící úkoly mám bez posledních úkolů :oops:

babina51 a mduchek169 tohle ocenili.
  14. libuska69

libuska69 Pisálek fóra

To je hezké, že je BB... ale nejde ani sklidit??? Někde bude asi chybka!!!!

babina51 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  15. mituli

mituli Polobůh fóra

Je to stejné jako každé BB>:(>:(nic,velké nic.Modrou pilulku mi RT neposlalo,tak jsem něco zkusila i bez ní a je to k :cry::oops:.Tak to nebudu ani zkoušet,přišla bych na buben. lubin1234-jak já ti závidím-:inlove:

Naposledy upraveno: 30/8/17
  16. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Zkusil jsem dnes dát 5x medvědy, měl jsem jen základní a pak jednoho tanečníka a 1 cirkusáka. Tož 1 mince, grrr. Vrátilo se mi 6 krátkočelých a jedno šlechtění přeskočilo na ledního. Díky absencím mincí jsem to zabalil definitivně...

evainfo, -Kuteno- a mituli tohle ocenili.
  17. abc23

abc23 Komisař fóra

No tak jestli aspoň něco bylo včera na trhu se šlechtěnci, dnes je tam šedo

evainfo a -Kuteno- tohle ocenili.
  18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně se stalo poprvé, že mi ze základu přeskočil medvěd na tanečního.:)

19. polacka

polacka Baron fóra

Tak a přestala jsem šlechtit. Žádné přeskoky, trh podle toho vypadá, děs.

20. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Tak sem překecal medvědy [​IMG] toho jednoho posledního pořád ne tak výrobna bude snad příště ;););).