Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

:p:inlove::p

2. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Můj první pořádný přeskok - nevěřila jsem vlastním očím:D
    Z duhové rybky rovnou třpytivá

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

A pak že to nepřeskakuje, akorát jsem asi zvolila nesprávné zvíře, ale i 15 pokusů na pštrosy bylo až až, tomuto stejně konkurovat nemůžu:)

jen paběrkuji

Naposledy upraveno: 18/8/17
  4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak tohle jediné zvíře stálo z jednoho plného hotelu za povšimnutí :(
    Jdu se vyplakat a zkusím to zítra s kočkou, medvědem a bobrem ;)

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) to drobet přeskakovalo u akčních zvířátek, ale medvídkům se tedy moc nechce ... SK došlo, tak asi příště ;)

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

6. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak u mna BB..veru nic..sama genetika..skoda SK...ako to tak sledujem uz pekne dlho sa mi nedarilo..:wuerg:

ale hlavna vec ,,ze od vcera je cely krystalovy ostrov hotovy a uz bude klud na pestovanie do zasob..

nech sa vam vsetkym dari vyslachtit co postradate..mne sa zlaty somar nedari odkedy je uloha polievka s priatelmixD

7. RiddyCaser

RiddyCaser Pisálek fóra

Šlechtím kachny a hezky to skáče - často z obyčejných na motorové a jednou padl přeskok z novinářských na gumovou.
    Superkrmivo ještě mám, tak snad to u gumové kachničky neskončí. :)
    Hodně štěstí!

astrid888 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  8. ♥koťátko♥

♥koťátko♥ Obyvatel fóra

Ahoj. Tak jsem taky zkusila šlechtit nejprve medvědy a to je ještě když nebyl BB a byl šok když jsem uviděla tančiciho mevěda bez BB ale mám velkou radost a dneska jsem zkusila pár pštrosů a vykoukl hraboš :) Mám radost a ostatním přeju hodně štěsti v BB :)

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som šľachtil medvedíkov ale viac preskočilo mne kopu SK vyletelo akoby komínom.Ružovka výrobňa tak skoro nebude na to mi treba ešte 5 tancujúcich podľa genetiky čo mi padali:oops::(.

10. GordonSargent

a pak že je trh s nejvyššími vybílený, a ještě hoch zvyšuje cenu. Nejspíš si šroubuje cenu sám sobě, zatím o jednoho přišel jen na poplatcích xD

11. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

U mne nic moc jediný na co se dá koukat je tohle [​IMG] :):):).

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Moc prosím RT aby mi poslalo recept na modrou pilulku v době konání BB.Důvod -mám líná zvířata kterým se nechce(nebo že by za to mohlo právě RT)

13. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Tak u mě funguje jen genetika, žádný zázraky se nekonaj... >:( Uvidím, ještě mám tulidomek nacpanej. Snad se to polepší! :eek:
    Kdyby viděla nějaká veterinární správa tu množírnu, tak mě snad zavřou... xD xD xD

14. MarianoGirl

MarianoGirl Rádoby autor

Dnes som si aktivovala chov pánd + 333 základných k tomu a toľko šťastia sa na mňa usmialo, až to musím dať sem :)
    Tancujúca a cirkusová! panda zo základných - tuším ešte u žiadneho zvieratka nemám predposledného šľachtenca :)

15. GordonSargent

alespoň malý poposkok, ale medvědi jsou hodně lenivý, na výrobnu to sice ještě není, ale už to není až tak nereálné:)

a toto jsem našla na trhu

[​IMG] nekup to....

16. Rocco9999

Rocco9999 Zelenáč fóra

Dnesni Baby Boom se mi opet zhnusilo.ZAkoupil jsem za hodne penez velke mnozstvi superkrmiva za ucelem splneni uloh a nasledneho prodavani na trhu,ale po kazde jsem obrdel pouze nasledne slechteny zvire.Ani jednou jsem nedostal napriklad o 2 nebo o 3 lepsi vyslechtene zvire.Pokazde pouze o jedno-nasledne.Pouze utracim penize a neprineslo mi to zadnou radost.Doufam,ze mhozi spoluhraci dopadli stejne jako ja a napisou svuj hnev vsem jako ja.Hodne stesti soutezicim.

anajavonuj tohle ocenil(a).
  17. GordonSargent

Rocco, vitej v klubu, ale tak jsme na tom přeci všichni, z 99% je BB propadák a když se u toho zbylého procenta zadaří, tak sem dáme hezký obrázek:) A můžu Tě ubezpečit, že většina spoluhráčů dopadla podle Tvého přání, včetně mě ,ale ten hněv je Tvůj hněv, co jsi měl dostat jsi dostal, přeskoky jsou bonus navíc.

18. RiddyCaser

RiddyCaser Pisálek fóra

Tak včerejší šlechtění kachen skončilo u pěti gumových, jsem to šťastný zelenáč. :p

Dneska jsem už nechtěl, ale protože mám rád momenty překvapení, tak jsem nakoupil parfémy, kůzlátka a růžové želé a jde se do akce.

Zároveň pěstuji oves a proso, aktivoval jsem si všechny pomocníky na 3 dny (úkol v družstvu s vejci), tak jsem hodil pole 1x1, na snídani si dal dýňovou marmeládu a snad se výdaje za parfémy a kůzlátka co nejdříve vrátí.

Hodně zdaru! :)

EDIT: Tak dvakrát z černých rovnou Rambo koza! Superko došlo, tak nechám štěstí odpočinout. :music::music:

EDIT: A ne a ne se mě pustit, klíště jedno! :D Právě na obyčejném kole štěstí vytočen MYSTICKÝ DRAK z pokusu z Rama obchodu! No já se musím štípnout. xD

Naposledy upraveno: 20/8/17
  19. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Poslední medvěd do posledního šlechtícího úkolu a je tam [​IMG]xDxDxD.

20. mituli

mituli Polobůh fóra

Gordon,co to meleš(píšeš)právě proto se to menuje BB,genetika má být jen ve šlechtění bez BB.>:(:wuerg:

)

evainfo tohle ocenil(a).