Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Přeskoky se nekonají, jenom si poposkočí, ale identická dvojčata také dokážou potěšit:)
    [​IMG] ale o ten lístek do cukrárny se budou muset podělitxD

2. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak já jenom tiše závidím - narvala jsem 2x 132 slotů základními a vyskočil jeden kozák, což je extra úspěch a tím končím. Medvědy jsem narvala do úkolu, lístků vypadlo akorát (64 z 264 šlechtění) na dokončení dortů.

Suma sumárum jsem do toho narvala nějaké základní medvědy a 528 SK a mám teda ty dvě akce a nic víc. No co už, nehodlám zkoušet, jestli mi něco přeskočí, jako třeba po 85123654785123695421 šlechtění. Tolik SK ani peněz na něj nemám. Takže jedu na minimální počty, mám to domluvené - přeskok nečekám a on nepřijde.

evainfo tohle ocenil(a).
  3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hustýýýý :D

4. GordonSargent

skalaro, to jo fakt, já už jenom paběrkuji, ;) většinou dám mezi 5-ti až 2O-ti pokojíčky a zatím na to stačí zásoby od královny, i když jsem přikoupila na horší časy... když to takto půjde dál tak i na druhou výrobnu zbudexD
    [​IMG] :)

Naposledy upraveno: 22/7/17
  5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ty brďo, já mám druida! Já snad začnu věřit na jmelí!:D

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak žádné další zázraky se nekonaly :(. Pracně jsem se dopinožila k druhému velikonočnímu králíkovi a počítačové myši. A tím končím, má Máňo...zase někdy příště...
    A teď mám dilema, zda stavět či nestavět, bo neustále trpím silným nedostatkem fošen a potřebuju rozšířit zvěřince :cry:
    [​IMG] [​IMG]
    Ještě šly trochu kukny. U psů to neskákalo skoro vůbec a medvědi stáli taky za prdlačku. Vlastně mizérie skoro u všeho :sleepy:

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja si počkám až sa zase na trhu objaví nejaký ten vyšší šľachtenec ako včera.Jeden tancujúci už sa v stodole vrtí ešte mu treba tanečnicuxDxD.

8. Bella74

Bella74 Vážený autor

Tak mám splněno ..medvědí růžovka už sedí ve zvěřinci a já jsem spokojená , akcička s medvědama taky hotová, tak příště snad se povede i výrobna, ale vidím to na běh na dlouhou trať xDxDxD

9. anvan

anvan Dozorce fóra

Lidi zlatý, když vám to tak hezky některým padá, hoďte aspoň něco na trh.....za tisíc SK nemám ještě ani jednoho tanečníka, druida jsem ještě neviděla, aspoň nějaké drobky prosím, je tam pořád šedivo...:p

10. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Tak jsem tajně doufala, že by se už ve čtvrtém naplněném tulidomku mohlo vytulit nějaké pořádné překvápko a zase nic...
    Škoda...
    Ale alespoň byly kupóny na dortíky! Tak jsem za trest snědla všechny dorty sama xD . [​IMG]

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) tak na růžovou to nedopadlo, to mi zbylo ze šlechtění [​IMG] asi 1200 SK a medvídků i s nákupem a odměnou za dortíky snad 800 kusů ... asi víc o_O na trhu jsou všechny medvídci na nule a já bych tak ráda utrácela za ty nejvyšší xD :p no je to stejný kolotoč a změna v nedohlednu :( jedině, že by RT drobet povolil u šlechtění a trh se zase drobet rozhýbal. Přeji všem pohodový zbytek víkendu ;)

12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Takto bych si představovala šlechtění pokaždé - a ne jen zcela vyjímečně jednou jedinkrát....

Míšové na mé farmě jsou docela čiperní xD, snad si z nich ten ostatní lenošný dobytek vezme příklad :p

13. GordonSargent

evainfo, nemáš být na zajíčky, jen je nech pár týdnů uležet ve stodole a pak se i ty vyběhlé typy snažily,že z nich brka létaly:)

[​IMG] spotřeba SK byla jen o málo vyšší, pořizovala jsem přece jen starší model:)

14. doben

doben Ikona fóra

Joo, povedlo se! :cry::D Už jsem to chtěl vzdát, protože to vypadalo hodně bledě, ale nakonec to zachránil tento přeskok, díky kterému mám i růžovku. [​IMG]
    Stálo mě to přes 2000 SK od královny. Je to poprvé a nejspíše naposled co jsem použil tolik SK při jednom BB.

15. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Tak jsem se dneska dočkala úžasnýho přeskoku! :) Ze čtyř obyč medvědů mi vypadnul jeden cirkusák a jeden druid! Nahrála bych obrázek, mám ho uloženej, ale nějak mi to přes to úložiště nejde... :wuerg: Škoda, takovej přeskok jsem fakt neště neviděla! :)

16. medved222

medved222 Analytik fóra

Tak jsem nechtěla ten 2. řádek ani dělat, ale když jsem viděla, jaké přeskoky tu prezentujete, tak jsem s nadějí, že se mi také něco zadaří, ještě pokračovala. Koneckonců, co jiného by medvěd měl šlechtit, než medvědy. Taky mi přeskočilo, ale v hlavě. Spotřebovaných asi 1300 medvědů plus ti, co se vraceli při šlechtění a k tomu patřičně SK . A slavnostně jsem genetikou dorazila po měsíční. Příště už nic šlechtit nebudu a všechnu zvěř prodám. Nikdy jsem ještě žádný větší přeskok neměla, na mé farmě se šlechtění prostě nedaří a já to ani ničím nemohu zlepšit. Jdu si dát nějaký dortík na spravení nálady.

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Medvídku, nic si z toho neělej, já jsem se prvního velkého přeskoku (základ - druid) dočkala až po osmi letech Tak se s ním už dva dny kochám a pak půjde do úkolu, druid jeden!

18. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Mně se také jeden medvěd druid povedl, ale zdaleka ne ze základu. I tak jsem spokojená. Úspora šlechtěných medvědů je to i tak.

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dnes som kúpil 2 kozáckych macov a 2 som mal tak som ich dal šľachtiť a dali mi k tomu tanečníkovi tanečnicu tak že ružovka bude.Na výrobňu si ešte musím počkať kým budú na ňu medvedzíkyxDxD.

20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak nakonec, když se objevili na trhu nějací vyšší šlechtěnci, tak se podařilo našlechtit a nastřádat medvědy do úkolu. Jen si nejsem jistá těmi polárními, ale ty kdyžtak došlechtím při dalším BB. Použito SK z opičí královny a ještě nějaké zbylo na další zvíře .....