Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Haló,haló,on je nějaký BB ??kde vás potkaly?co pak vám to nalhali?? běs děs(definice BB)>:(>:(

2. ezzra

ezzra Hrabě fóra

800 SK v trapu a velky prd na konte..tak toto ked je BB..tak jedine puding..porucam sa za svoje librove konto a uz investujem SK len do akcii kde nieco vobec ziskam...>:(>:(>:(..
    vsetkym nech sa dari

3. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Super přeborníci, než jim něco vypadne, prošlechtí i 3000 SK a víc. Čekat zázraky se stovkou supráče opravdu nedoporučuju. Minule to stálo za guánečko a nějak se mi nechce plýtvat ani zvířata ani SK, tentokrát odpočinková pauza, aby si systém uvědomil, že má příště něčím namlsat :)
    Hodně úspěchu všem vytrvalcům
    danda

4. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Když je povinné šlechtění, tak mně připadá, že zrovna z té skupiny to moc nepřeskakuje, akorát se musí nasbírat odznaky, a savci byli katastrofa:)
    ptáci odznáčky nedávají a dala jsem pouze pár zkušebních vrhů, sice žádná hitparáda, ale činili se o něco víc:)

edit popůlnoční sběr z dvaceti chlívků, i ten jeden stál za to xD

Naposledy upraveno: 29/4/17
  5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) tak já se do toho pustila až pozdě večer ... no něco málo :p nejvíc to padalo ze základních.

Teď se snažím vyplácat zbytek velkého balíku SK a doufám v jednoho císaře :oops: :p

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po velice dlouhé době,na jedné farmě........[​IMG] :)

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pro mě je celý BB jako jiný všední den. Prostě nic z ničeho - jen samí nižší. A prošlechtit čtyři sta kousků aby mi vypadl jeden vyšší šlechtěnec - no takovej mešuge zas nejsem.

8. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Prošlechtěno asi 300 suprkrmiva a konečně nějaký větší přeskok...

Koupila jsem nejvyššího páva už je za 15 mil...supr! Za to zlatá husa pořád žádná! Na kolik asi stoupla stále 5 mil ?
    Neví někdo na trhu AJ ?? Případně za kolik je na jiných trzích ? Už ji někdo viděl na trhu xD

Všem přeji pořádný přeskok ono se hned jinak šlechtí ...

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak na trhu AG sice Zlatá není a ani Divoká, ale Cestovatelka je za 7 mil. a něco.

babako, anickamalirka a evainfo tohle ocenili.
  10. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak mě ráno čekalo krásné překvapení , padl mi duhový páv a žabí princ. Snad už se to mé prokletí farmy prolomilo.

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Keď sa nedarí v šľachtení tak sa nedarí.Ale čo ma potešilo že z 3 párty lístkov čo sme dostali dnes od Bambuľka som na druhý pokus vytočil mýtickeho fénixa.

12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:cry: velký balíček SK je fuč a výsledek? klasická genetika - dohrabala jsem se po delší době k jedné cirkusové pandě a jednomu velbloudu sultánovi - takže do posledního diamantového úkolu z písku mi chybí už "jen" 10 cirkusaček a 12 sultánů - tímto tempem to letos zřejmě nedokončím ...

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danda má pravdu, když se s pár desítkama SK podaří přeskok, tak to se to stane jednou za pět let, ale spíš nikdy. Zaručená metoda, a tím nechci podezřívat RT, je se půl roku... rok nepřihlásit. Když jsem se po roce vrátila ke hře, hned ze základních vypadla karate panda. Tak jsem jsi vzpomněla na farmu, kterou rodina už dávno dala k "ledu" a zbyla tam stovka SK

musela jsem se podívat, co se tam vlastně vyšlechtiloxD

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer ... sem nějak uvízla, růžová výrobna nebude :p [​IMG] xD ten císař už byl z minulého šlechtění a velký balík plus svých 550 SK nepomohl ... s námi pěkně mávají ;) tak možná příště. Ostatním držím palečky a hezké přeskoky.

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ružovku pávov som postavil.Dám už tomuto BB pokoj a ušetriť SK čo mi zostalo.Minul som všetkých základných pávov takže som na 0 už mám 3 dúhových.Aby som postavil ružovku výrobňu tak to bude ešte dlhá cesta vďaka genetike ktorá býva u mňa vždy.

16. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Ahoj jelikož jsem zpět a dřív jsem sem na forum dával hodně moje risky atd tak i ted jsem si to nemohl nechat ujít :D
    Měl jsem cca 2000 SK a i když jsem asi rok nemohl hrát bohužel tak BB se moc nezměnilo :D
    Ale něco padlo :) Tady to nejlepší

Naposledy upraveno: 29/4/17
  17. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásné ránko :)
    tak jsem ráno prolítla trh a zase se mi udělalo nevolno,
    no nic přesla jsem na strategii Danky 722
    nakoupila jsem šlechtěnce páté třídy v celkové hodnotě 25 mil
    z toho by nebylo ani na dva šlechtěnce sedmé třídy..
    a trochu jsem pomixovala a výsledek?
    z 25ti mixů 7 přeskoků
    tj 25 mil = cca 35 mil (průměr na ks cca 5 mil a to je jen odhadem bo ceny jsou děsivé)
    2x šlechtění šesté třidy dle "předpisů"
    a jednou genetika a jednou přeskok
    i tak kdybych to hodila na trh je doma dalších 50 míčů
    jenže já jsem cvok co rád plní úkoly v družstvu a zase jsem se maličkými krůčky posunula ke splnění nesplnitelných úkolů ;)

18. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Ahojky.Připadá mi totálně nefér , že nejvyšší páv lze prodat za 15 mil a zlatá husa lze dát pouze za 5 mil (dle reakce hráčů jiných trhů)a to už slěchtění hus je jak dlouho ve hře? 2 roky? Za celou dobu šlechtění mi ani jedna zlatá husa nepadla. Nemůžu ji ani koupit, když ji nikdo na trh za tu cenu nedá!!:cry:
    Nelze ta cena prosím na trhu zvýšit ? U toho císařského páva ji taky někdo zvednul rovnou ?
    To samé se týká i nejvyšší myši !

Naposledy upraveno: 30/4/17
  19. abc23

abc23 Komisař fóra

Danielaa25 u nás na AW to je stejné.. nejvyšší myš netuším, za kolik se dá prodat ale mám astromyš a tu můžu nabídnout za 4.685.365,30 - ta mi padla hned při prvním šlechtění, což už nějaký ten rok bude a od té doby jsem se k další nedostala, myšky jsem moc nešlechtila a na trhu je celou tu dobu šedo. Taky bych ji za takovou cenu neprodávala, jenže takto se trh se šlechtěnci nemá šanci rozhýbat :-/

20. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak jsem dojel pár posledních kousků SK cca 400. No a abych to shrnul výdělek asi 50 mega ale jelikož miluju risky tak zase takový výdělek nemam :D Padlo asi 2000 SK a cca 1000 pávů a pak jsem zkoušel cokoliv různě. :)