Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. mrkvička_chlupatá

mrkvička_chlupatá Rádoby autor

skalara.v, libakos
    ani na moji farmu nedorazil ten BB, co si nekoupím na trhu, to nemám, a protože do této hry nevrazím ani jednu Kč, musím SK tvrdě dobývat v úkolech a mlít a mlít a mlít.....

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Casey - lanýž na to házím, bo nechci házet perly (nerada plýtvám);) Superka ještě trochu mám, ale nedám -.-

pigi1313, monsaf a sabma411 tohle ocenili.
  3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

To je vážne BB?Lebo mne padala z pávov iba genetika.Plytvať SK na genetiku veru nebudem keď že ho nekupujem ale iba meliem.

4. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

A tak tyhle pávové se mi líbí :p:)

5. matička3

matička3 Perspektivní autor

já to tak mám od začátku šlechtění, a taky už mě ty stále stejné obrázky nebavěj, dnes jsem jen zkusila, nic nového, tak končím, možná příště?

6. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

kúpila som 7 strážkyň, i oplatilo sa :p

7. pajuska5

pajuska5 Pisálek fóra

Tak jsem se na akci těšila, úkoly plnila, superkrmivo střádala a co z toho? :( 350 SK v háji. Škoda slov...

pigi1313 a evainfo tohle ocenili.
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj pajuska5, ale něco jsi snad získala nebo ne?

abc23 a DANKA722 tohle ocenili.
  9. svetluska78

svetluska78 Pisálek fóra

Pekny...takze kdo mel odpoledni se necape?hmm.

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak se jdu také podělit, nejlepší přeskok, který jsem dnes měla , byl přeskok na trhu, kdy jsem z mainek přeskočila na modré a byla tam k mání pod 4 milióny:))) Sice pár přeskoků bylo, ale nic ,s čím bych se pochlubila, na poslední sběr jsem dala pár chlívků pávů a byli celkem nadějní:) tak je možná zkusím o velkém BB.
    Danka,můj kocour si dávno ustlal, vždy dostal za úspěšný BB tuňáka a tak se snažil. A právě včera jsem mu v Pet centru nakoupila spoustu jeho oblíbených delikates, nějak to tam neodhadli a slevy 1+1 jedna zdarma a k tomu další sleva za množství, ...když jsem mu to domů dotáhla, tak nabyl dojmu, že už se nemusí snažit. Abych ho nemusela vyměnit za mladší model z útulkuxD

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno :) tak já už toho večer taky moc nestihla, ale ze základních to skočilo na dva karnevalové, jinak genetika. Víc už moc nečekám, ale o víkendu zkusím :p

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

200 kousků SK a ty přeskoky byly snad dozadu. Nic kloudného nevypadlo.

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dneska jsem si udělala radost :D
    Akorát nevím, jak z tohohle zplichtím tu druhou o_O Jsem vyzobaná jak slunečnice :eek:
    [​IMG] Asi budu muset na trh a něco dokůpit :eek:

Tak, a je tam, potvora jedna :D
    Tímto si škrtám ze seznamu další růžovou výrobnu. Ještě jich stále dost chybí, takže se nudit určitě nebudu :sleepy: A je super, že nechtěli prkna :D:D

Naposledy upraveno: 26/4/17
  14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Nakúpil som žolíkových pávov a s nich som šľachtil.Zo všetkých mi padala genetika čo znamená slnečné pávy.S nich zase bolo repete čiže genetika.Mám 3 dúhových a stále dumám či postaviť ružovku.Teraz babo raď.

Naposledy upraveno: 26/4/17
  15. abc23

abc23 Komisař fóra

-Kuteno- záleží, jestli máš dost prken :-D Baba su, ale rozhodnutí musíš udělat sám. Tak co, máš růžovku? :)

Včera jsem prošlechtila nějakou 100vku SK, o víkendu pokud bude BB se mrknu na zoubek pandám asi.. výrobny ani chlívky stavět nebudu, i kdyby na to šlechtěnci byli, protože není stavební materiál. Takže počkám na prkna, abych postavila aspoň tu barvírnu.

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Kuk do dielne dosiek mám iba 21478 ks len tehiel je pobiedno a tie mi na ňu netreba.

anickamalirka, monsaf a evainfo tohle ocenili.
  17. zuzulka963

zuzulka963 Zelenáč fóra

Ahojte idem si po radu je nejaký zlepšovák pri BB aby sa mi podarilo šľachtiť čo najlepšie. ďakujem za každú radu a postreh :)

monsaf a tydýtková tohle ocenili.
  18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tady je každá rada drahá, ale doufám, že přeborníci v super přeskocích ti poradí.
    :DxDxDxD

Edit
    Třeba jaká používají zaklínadla a zaříkávadla, jaké kejkle či tance u BB provozují
    apod., nebo jak odvážně mixují.
    Asi ti čtyři chechtající se smajlíci nestačili.
    :DxD

Naposledy upraveno: 29/4/17
  19. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tady je každá rada drahá .... ve Sportce ti taky nikdo neporadí, jak chytit Jackpot. No, a tohle je taky vlastně taková Sportka, vše
    je pouze a jen na náhodě.

20. Adush96

Adush96 Rádoby autor

Tak já po dlouhé době, štěstí při šlechtění a ze základních koček britská modrá :)