Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak se mi podařil super přeskok 4 x pávi -> 1 x duch + 4 x pávi + 1 x duhový páv!!!
    A pak že nelze sestrojit perpetuum mobile!:D

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.U mňa stále to isté u pávov iba genetika.Vyše 19 mega v čudu za vyšších šľachtencov a kopu pávov tak isto.Nekúpim už ani 1 ks SK na také šľachtenie.

3. flexka

flexka Hrabě fóra

anvan - máme farmy se stejným prokletím, já už nemám žádnou radost, jak je někde náznak náhody, už vím, že to zase bude propadák. Měla jsem asi tisícovku SK, 1500 pávů, jela jsem převážně ze základů a přeskoky žádné, 197 odznaků navíc k celé splněné akci mi teď leží ve stodole a nic z toho. Teď číhám na trhu na vtipálky do 2 500 000 a takto se za 80 milionů dohrabu k růžovému chlívku. Prodala jsem jednu karate pandu, jinak bych na to neměla vůbec. Ani mě ta růžovka nebude těšit - prostě povinnost splněna a jedeme dál.
    Už jsem v půlce...

Naposledy upraveno: 13/3/17
  4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

5. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Za mne rovněž zklamání z BB... Žádná radost! Žádné pořádné překvapení!
    Jenom spotřeba spousty SK. Vesměs genetika a jen pár Vtipných...

Naposledy upraveno: 13/3/17
  6. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Tak jsem prošvihla konec BB :))) o dvě minutky... A začínám špekulovat, proč já nešlechtím mimo BB :))))

7. flexka

flexka Hrabě fóra

Mi je to jedno - rozdíl mezi BB a bez BB jsou jen základní zvířata do stodoly.
    Tohle je bez BB.
    Jediná šance, jak nepostupovat podle genetiky, je vyprdnout se na to a nešlechtit vůbec.

8. xKatka

xKatka Rádoby autor

Po sérii "obyčejných" šlechtitelských akcí,kdy šlo vše podle genetiky je tu zajímavější verze - bohužel v pracovní den a co čert nechtěl,jako na potvoru mám odpolední,takže pro mě nic....:(

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Taky nechápu proč je BB tak krátký čas.
    Možná bude delší o víkendu.

milostivas tohle ocenil(a).
  10. iDavis

iDavis Baron fóra

No tiež som jeden z tých, pre ktorých je tento čas absolútne nevýhodný, takže nič. Ale osobne som si istý že bude aj dlhý víkendový BB. :)

Nenince a evainfo tohle ocenili.
  11. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Zatím jen jedna trefa ale zase dobrá [​IMG] xDxDxD.

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Tak si říkám jestli to šlechtění je potřeba. Když prodám základní zvířata a za ně nakoupím šlechtěnce co potřebuju, ušetřím na SK a cíle dosáhnu tak jako tak. Navíc si uvolním mlýn na mletí krmiva.
    Utáhly ty přeskoky nějak moc ne ?
    Posledních pár BB nemám kliku ani na pár kousků lepších šlechtěnců.

13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

A máš povolení s kulatým razítkem na vyšší šlechtěnce? Stačí si podat trojmo žádost na šlechtitelský ústav, kde uvedeš jaký druh hodláš šlechtit a k čemu následně šlechtěnce použiješ..... do 14 dnů ti dojde vyrozumění a pak už to můžeš rozjet. Maj v tom teda ještě trochu mouchy... já žádal o siamku a ona vypadla perská.

14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

asi bude treba pýtať povolenie aj na lampárni, ja som žiadala poslednú pilnú do družstva a poslali mimozemskú

15. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak ja som spokojna..stacia ked padaju cmeliaci a skreckovia...uz mi zarobili za 2,5hod krasne desiatky milionov...a u mna asi najvacsi preskok bol,, mimozemska vcela:sleepy:
    nech sa vam dari priatelia:inlove::p

stastie sa unavilo...ale ja chcem uz 2 roky zlateho somara :cry:

tak,,uz sa mi trh presycuje a stagnuju ceny..v najlepsom treba skoncit..

Naposledy upraveno: 25/4/17
  16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ono je BB ? To jako fakt ? Já dala 42 tulidomků se včelama v základu a dostala jsem 8 lesních včel a jednu křečkovou (zbytek chůvy). Přeskoky jak sviňa -.- Ani jeden savčí odznak.
    Kočky: 20 tulidomků mourovaté - vypadlo: jedna jediná savanová, 8 klapouchých, zbytek bohužel kaliko -.-
    70 tulidomků v základu - jedna jediná klapouchá, 22 kaliko a zbytek mouráci >:(
    (kočky mi vyšprkly 12 odznaků členovců)
    Jsem naštvaná a to jakože hodně :mad:

17. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak trochu sem zariskoval [​IMG] xDxDxD.

18. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

skalara.v: To máš ještě dobrý kočky. Šel jsem se podívat co vyšprtla ta moje... prohrabal celej písek a odznak členovců ani jeden. Zato tam byl luxusní "lanýž". Ty můžeš na burzu sběratelů a já tak do..... ,-) Abych nebyl mimo mísu, tak klapouchých šest půlek a jako bonus ještě jedna Maina.

19. libakos

libakos Polobůh fóra

Jen tak pro zajímavost,100 tulidomků a ani jeden přeskok kromě genetiky ,pak že je BB:(tak je to u mě stále,no nic udělám ty 2 úkoly a házím na to bobeček

20. Bella74

Bella74 Vážený autor

Tak já jsem spokojená [​IMG] , odznáčky mám nachystané , už počkat jen na Kanangu a akce bude hotová :music: