Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, nedávám mix, ale vždy jen jeden druh, ale při BB nevidím žádný lepší poskok než při normálním šlechtění, max. 2 - 4 ks základního zvířete. Jediná výhoda BB je to, že většinou je souběžně možnost koupit levnější SK. Je to "stále lepší". Jára

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Chce se mi plakat :cry: Dva balíky fuč a kde nic, tu nic. To dřív vymámím z jalové krávy tele :(
    Teď aspoň jedna husa skočila, ale něco vyššího ani náhodou...
    Jinak všechno vypadá vesměs takhle:
    [​IMG] >:(

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Z těch 197 obyč. do úkolu mě skočil jeden Duhový.Takže jsem začal nakupovat vše co šlo sehnat (Karneval.Vtipný,Magický) až se utratilo cca 13 mega a já byl 3/4 ke druhému duháči.Jenže došlo SK,oběhnul jsem úkoly,vyplácal spoustu plodů i nářadí a sehnal dalších 38 kousků SK. Vyšlechtil pár nevýznamných a pak se stal zázrak.Ze 4 Magických neskočil Sluneční,ale rovnou Duhový.!!
    Mám Žůžový chlév ......přitom mě zůstali dva Sluneční jeden Vtipný a tři Magičtí.Při dobré ceně se mě náklady vrátí.

I když..jak tak koukám,bude jen do zbírky,je sice celej růžovej,ale škaredej jak pracovní sobota.

4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

peknu nedelu vsetkym a spokojne slachtenie...aj ked umna to ide skor cez genetiku..preskoky nic 0..ale dopracovala som sa k tym 2 duhovym a idem veselo si postavit pre potesenie aspon 1 ruzovy chlievik a co nevidim nemam 750 dosiek..jasne ze som minula na vyrobne s vejarmixDtak ved hadam mi nechcipnu v liste...prajem vam len tie naj preskoky..nie v hlave ovsem:pa slachtenie predlzene...no dnes radsej vyuzijem slniecko vonku..snad zajtra este nieco dam...krasny zbytok nedele:inlove:

5. daajen

daajen Aktivní autor

Je to totální zoufalství, nikdy jsem neměla štěstí při šlechtění a nedoufala jsem v něj ani teď. Dala jsem jen 5 chovů a samý tutovky (4 stejní šlechtěnci) a ani minimální přeskok. Vážně je to jen nevýhodné. 4 zvířata za 1 při použití 2 SK je prostě zbytečná investice. Za mě opět palec dolů a při šlechtění nikdy nebyl nahoře. Hodně štěstí těm kdo to ještě nezjistil :p

6. libakos

libakos Polobůh fóra

Tak já nákupem šlechtěnců ,genetikou a nákupem velkého balíku SK jsem se dostala jen ke 3 slunečním a určitě nedám mix ,vždy o něj přijdu:(prostě jen genetika a to trvá moc dlouho:(

7. anvan

anvan Dozorce fóra

ještě jsem riskla dva mixy..
    koupila jsem celkem za cca 4 mega dva vtipné pávy, dala do dvou mixů, a z každého mám 2 pávy duchy.
    Takže za 4 mega mám 4 duchy -- a to se vyplatí!! xD:cry:

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

anvan - má ztráta za "pár" mutantů činí zhruba 70 mega (převážně pávi a kočky) :wuerg: V mixech pochcípalo všechno, co mohlo :cry:
    Genetika mě fakt neba, ale nakonec stejně nezbylo, než nakoupit "bambilión" vtipálků a geneticky se k těm dvěma píííííííííp dopinožit :(
    Tímto na pávy dlabu, výrobnu ani nebudu pokoušet (nikdy -.-). Je to nejdražší zvíře, co jsem na své farmě viděla.
    A horší BB jsem snad nezažila. Humus :(
    S kočkama jsem na to bídně, takhle se k té výrobně nikdy nedostanu (psi, kukny, myši... to samé)
    [​IMG] :sleepy: Jdu si dát čokoládu (velkou) -.-

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

skalara.v já se o růžovky s mými přeskoky ani nepokouším, to bych nechala na farmě gaťata (a to i ty spodní) xD

10. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Stav môjho SK = 0, akcia splnená a v stodole pribudol jeden Cisársky a jeden Slnečná páv ;)
    Tak hor sa do mletia SK, aby sa to trochu zlepšilo. Len dúfam, že o pár dní nepríde akcia, kde bude treba SK xD

11. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak paví akce mě přetrhla "štastnou lajnu" při šlechtěních- poslední dobou padnul ze základu aspoň předposlední nejvyšší, tentokrát se nedalo připravit předem (narvat domek pávy) a tak to vypadá na nejslabší BB. První den ještě šel - padnul aspoň nějaký Vtipný a Sluneční kus, ale teď o víkendu bída. Mixy neriskuji, dopadla bych jako anvan (je mi to líto,vážně-.- :))

12. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Dneska jsem se ještě pokusila aspon trochu,ale nějak to vůbec nepadá.Třeba je to tím počasím,je tam pošmourno-.-

13. vavovi

vavovi Stará škola

Tak já mohu napsat, že je to nejpovedenější BB za celou dobu co hraji. Na začátku 1200 základních pávů a 2000 SK. Výsledek je splněná akce, paví růžovka a ještě mi zbylo toto do šlechtitelského úkolu

14. šebejda

šebejda Baron fóra

Opět mohu jenom blahopřát a závidět úspěšným. Spotřeboval jsem koupený největší balík a žádná radost u mne nenastala. K růžovce jsem se nepřiblížil, genetika i nadále sedí na mé farmě jako žába na prameni.

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

skalara, že Ty proti kočkám něco máš? Ani se nedivím, když jsem měla ještě rybičky a pořídila si kocoura, tak byly vystresovány obě strany, kocour z toho, že se k nim přes sklo nemůže dostat a rybky, jestli je to sklo dost silné. A protože jsem nakoupila základní kočky na trhu, tak jsem jsem dala 12 zkušebních mixů:music:

Naposledy upraveno: 12/3/17
  16. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jde to čím dál tím hůře a baví to čím dál tím méně .... :cry:Úkol sice mám, stejně i akci, ale už to zkrátka není ono, je to děsná křeč ....

17. kuchynak

kuchynak Perspektivní autor

bbowling
    nedivím se, jen po 3 od těch nejvyšších, já bych se ještě chvíli snažila, akce je prodloužená a zítra v práci stejně nebudeš mít co dělat :p;)

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

bbowling, skutečně to drhne, jeden stejný a jeden vyšší, koho to má bavit;)
    a znovu , i když se polepšilyxD

dobrou noc pro mě a pěkné ráno pro Vás

Naposledy upraveno: 13/3/17
  19. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

je to bieda, z 15 podobných mixov len toľko a zo základu - tam to je bez debaty:(, ani hnič

takže to tu zaklapnem a idem si doležať chrípku;)

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Se nevytahujte, jó -.-
    [​IMG] :eek:
    Ale pak jsem si spravila taky trochu chuť :D
    [​IMG] ;)
    Tak, konec legrace, jde se makat :eek: