Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak a teď nevím co se stalo... jestli RT naznalo,že už jsem je dotovala dost a zasloužím aspoň nějakou odměnu a nebo je to to unavené štěstí :p :p málem mi vypadly oči z důlků.. 132 tulidomků, vesměs genetika,něco přes jedno...ale toto..totooto,to jsem nečekala..až jsem se zakoktala :) :)
    [​IMG] [​IMG]

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ako som začal tak rýchlo som skončil.Nebude dovarená ani polievka ani nič :mad::mad:.SK na genetiku plytvať nebudem a kupovať ho už za to čo mi padá nehodlám.Škoda mi už dať čo len cent.

3. šebejda

šebejda Baron fóra

Lidičky, kdož dneska nestíháte, oni delší BB určitě spustí i o víkendu->jinak by se připravili o naše korunky. Již několik měsíců to takhle nastavili, nevěřím, že by to tentokrát bylo jinak.

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Určitě bude BB i o výkendu, ptž tomu napovídají i dárky od Kubíka ;)

Edit: No fuj :eek:, za ten výkend se stydím a uděluji si důtku s výstrahou. A za trest napíši 10x vyjmenovaná slova po "V" :oops: xD abc23 - budiž mi polehčující okolností má dnešní zdravotní indispozice
    :wuerg: - přesně takhle vypadám.

Naposledy upraveno: 11/1/17
  5. abc23

abc23 Komisař fóra

xD skalara.v vůbec nic ve zlém, ale tvůj víkend mě pobavil, ujela určitě ruka, na "y" a "i" a další jsou tu jiní experti, neber jim to! :):)
    a jinak taky tuším, že bude BB o té sobotě a neděli :)

Jinak ještě k přeskokům - ze základních krav se vylíhla mléčná kráva a z bobrů bobr lovec, ze slepic větrná slípka a pak pár nějakách menších přeskoků.. do základu to vracelo vcelku v hojných počtech. Akce je hotová, sk musím šetřit na další akci.

6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tak jsem se do akce taky pustila a využila jsem právě BB. Nic extra mi nevypadlo, ale pár lepších řádků mám. Tohle jsou ty nejlepší z celkem 114 řádků. Na to že je to všechno jen ze základních zvířat to není zlý.

Tady hlavně 1. a poslední řádek:

Tady né že by ty přeskoky byly výjimečné, ale zajímavé pro mně jsou ty počty:

A do třetice všeho dobrého co potěšilo:

7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

mne sa teraz nedaria nejaké extra preskoky, ale chcem upozorniť nováčikov, že parfémy sú po 1000 gr. vo farmárskom obchode v meste, na trhu teraz hádžeme ceny cez 1000, farmári to kupujú, prečo teda nepredávať8), aspoň tí naši nech ušetria:music:

8. ♥koťátko♥

♥koťátko♥ Obyvatel fóra

Ahoj. Taky jsem šlechtila pandy a kukačky a mám velkou radost a ostatním přeju hezké vysledky :)

9. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Gratulace k přeskokům ;). U mě takové veleskoky čekat nemůžu, ale i tyto menší vždycky potěší. Spotřebováno zhruba 280 SK a jsem na nule. Zbytek musí počkat na víkend, to snad bude další babyboom, tam se to třeba rozpadá víc :).

10. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, u mě největší přeskoky: ze 4 krocanů - polka krůta, ze 4 kukaček - včelí a punková, ze 4 koníků - rytířský a indiánský a nakonec z bláznivých slepic - větrná a z větrných zlatá slepice :inlove:

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Jaká škoda, že jsem mohla začít šlechtit až po deváté, nuceně jsem musela dát i krocany, aby napadaly odznaky, ti asi se uložili k spánku o jedno přeskočili a dali odznak. Na kočky úplněk působil úplněk jinak a pokud by by BB nebyl brutálně ukončen, tak asi pokračuji:) Jediné co z čeho mix nevyšel byly skotské, asi jim jejich hrdost nedovolila zadat si s pouliční směskou, natožpak přeskočit na britku...

12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

pri BB moje zvery kašlú na preskoky, pod rúškom noci a mimo BB sa už pekne vyfarbili:D

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

já na mé farmě provádět mixy jako vy, už asi potřásám hlavou a tahám za sebou nohu :p

14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Moc chudý BB. V podstatě až na pár přeskoků od jeden druh všechno genetika.
    Naskákalo pár odznáčků navíc, takže nebylo potřeba šlechtit přesně.
    Jediné co mě zaskočilo, je že jsem si od posledního BB nějak zapoměl pohlídat parfémy a tak jich mám jen 30. Njn, stromky jsem hodil do lišty a pak jsem si na plochu (při velkém předělávání celé farmy) dal jen jeden. Jsem to ale truhlík :p

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

BB mi poslední dobou připadá, jak ta pohádka "Měnil, měnil, až z hroudy zlata vyměnil jehlu" tak to jde od 10 k 5. Už jsem z BB vyléčená a bude šlechtit jen nové zvířátka nebo akce na šlechtění. Škoda SK. Vždy první tulidomky po začátku vydaly aspoň něco, teď už asi po 3x vůbec nic. Škoda, tak jsem tuto akci měla ráda
    :oops:

16. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahoj tak se musím pochlubit,měla jsem jen 10 tulení a z normálních opiček mi vyskočila cirkusová :inlove::inlove::D

17. doben

doben Ikona fóra

Tak u mě je i tento stejně jako kratší BB o ničem. Takže SK kupovat nebudu, akci vynechám a počkám co se objeví v únoru.

18. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Vždy říkám nebudu šlechtit nebudu, a co myslíte? Zase jsem neodolala, snad se mi jednou něco pěkného povede. Všem vám držím palce a přeji co nejvíce větších přeskoků

19. babina51

babina51 Veterán fóra

Také šlechtím jen při akcích,nemá to cenu žádné přeskoky.
    FA103.....BAHA328

20. abc23

abc23 Komisař fóra

U BB nijak neriskuju s mixem, šlechtím stejné druhy, aspoň i tak se vrátí 2-4kousky ze základu zpět a plus něco navíc, teďka nic ochromujícího nepadlo. Na kole jsem si vytočila +100% do stodoly, tak zvířetník dá 54ks a arboretum 56kousků, tak aspoň nějaká náplast ;) škoda, že není dvojnásobek i z tulidomků, to by byla jiná. Na kole se objevili růžoví netopýři ale samozřejmě nepadli ani ti.