Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Sakriš, to je pinožení, tohleto :( Furt se nemůžu dohrabat k tomu poslednímu korábu :sleepy:
    [​IMG] Při malým BB mi skočil jeden ze základu, a pak už prd. Nic nejde (snad trošinku opice). Chtělo by to nějakou pořádnou pecku ;)

2. doben

doben Ikona fóra

skalaro nebylo by lepší toho posledního koupit? Třeba u nás se to celkem vyplatí, protože jich je na trhu hodně, takže je cena celkem nízká. Momentálně je u nás na trhu 16 korábů a 3 přízraky.

3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Pravdu máš, doben ;)
    ja som nakúpila [​IMG]
    a aspoň na 2 [​IMG] by to malo stačiť8)

4. vavovi

vavovi Stará škola

BB nic moc jen 2 pořádné přeskoky u hus ze základních na cestovatelku a u kukaček z čumáčků na hrdinku, jinak genetika maximálně ob jeden.

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hmmm - ta růžová baletka je u nás za 44 mega :wuerg: Koráb od 20 mega nahoru. Na kontě jsem už značný průvan udělala. Musím si nechat nějakou rezervu. Však se jednou dočkám :D

6. doben

doben Ikona fóra

U nás je koráb za 18, ale včera byl za 15 mega. Ten přízrak je u nás za 43 mega. Pořád mi přijde lepší koupit jednoho za 20 mega než plýtvat SK a doufat přeskok. :D Však máš ještě 2 hodiny. xD

7. abc23

abc23 Komisař fóra

DANKA722 to je jako screen ze "současnosti"? pěkný úlovek btw ;) u nás taky kol 40mega, nejlevnější tedka 37m. Min týden jsem pořídila jednoho za 34m ale víc nedám.. a tak čekám na lepší přízrak

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ach jaj, nepodarený screen som sem dala, nedajte sa pomýliť, toto je obrázok zo stodoly, len s protihodnotou[​IMG]

a tento z trhu [​IMG]
    tie štyri prízraky ma vyšli asi tak na 144 milónov :wuerg:, chvalabohu len takej, málo tvrdej meny? [​IMG]xD

ešte zopár mixov tu mám
    a sami doma to radšej neskúšajte;), dala som tu iba pekné obrázky, mixovanie je len pre silné povahy:music:, väčšinou to býva na šľaktrafenie:oops:xD

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Jaký nepoměr, ať mně někdo vykládá o dynamickém trhu, který vyřeší vše , sultán na trhu za [​IMG] a siamka za[​IMG] , kdybych náhodou neprodala,tak ještě příjdu o poplatek na trhu,xD

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Včera fakt nebyl dobrej den :cry:
    [​IMG][​IMG]
    Tohle je drobná výjimka [​IMG] :sleepy:

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Celý víkend jsem šlechtila pandy, chtěla jsem růžové hůlky! Ani jeden přeskok se nekonal a dokoupení jedné karate pandy za skoro 45 mega jsem nechtěla dát. Mám 3 cirkusové, tak snad příště bude na trhu levněji nebo to snad už dotáhnu do konce!!! Tak ahojky při příštím BB! ;););)

12. jana563

jana563 Dozorce fóra

Zadařil se mi druhý bobr potapěč a mám růžové bobry.Konečně.

13. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Mě se tentokrát trochu více dařilo při BB, ale cíle jsem nedosáhla. Šlechtila jsem kočičky, ale výrobna v nedohlednu, snad se podaří příště.

14. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Tak jsem si jen tak pro zábavu dala pár mixů

Už končím raději ;););)

Naposledy upraveno: 19/12/16
  15. abc23

abc23 Komisař fóra

DANKA722
    ach tak, už jsem chtěla migrovat na Tvůj trh :))

Jeeej, u nás se teď prodaly všechny přízraky za 37m, jsem čekala, jestli nenabídne někdo za nižší cenu, zbyl jenom za 40mil a zrovinka teď tam někdo nabídl jeden kousek za 32mil .. už je doma krasavec a bude první růžová výrobna na Baha ;) Ono totiž v našich levlech po čem jiném jít, krejcary budů, my nebudem

16. Rybaryk5

Rybaryk5 Pisálek fóra

BB a nehlášený? A od 16h? Se mi ukázal až teď... v 16 jsem byla na jiné farmě a tam nic :eek:

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Na toto BB peču, bo nás čeká šlechtící akce, a superko na stromech neroste (zatím) -.-

18. libakos

libakos Polobůh fóra

Tak jak rychle jsem začla tak rychle končím,800 SK spotřebováno a jen genetika:-( ani mixy ,přišla jsem i o to co jsem měla:-(tak ať vám to přeskakuje já nemám štěstí jako obvykle....

19. doben

doben Ikona fóra

U mě zkušební várka dopadla dobře. Mixy sice nevyšly vůbec, ale jinak celkem dobré přeskoky. Tak prošlechtím kolem stovky SK. Na příští šlechtící akci SK nešetřím, protože je mi jasné, že bych ho stejně musel dokoupit a pokud budou odměny jako v minulých akcích Bláznivá zvířata, tak stejně nebudu plnit stejně jako minulou akci s bláznivými zvířaty.

20. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Šlechtění jen tak na zkoušku...3x osel z kola štěstí, takže by mi ani nebylo líto, kdyby z toho nic nevzešlo :) A toho pštrosa jsem tam dala už jen z hecu. Jeden modrý stejně půjde do mixu, ale zase jindy.