Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak cíle dosaženo poslední perskou kočkou... samože na druhý pokus bo včera mi skočila místo perské kočka siamská,jako vždycky kdy už nepotřebuju nejvyššího šlechtěnce... no a teď další výzva 15 cirkusových pand a 16 bloudů sultánů do děl z písku :p

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak krásně BB začal a po dalších dvou otočkách nic, tak jsem to zase hodně rychle vzdala a pár vyšších šlechtěnců jsem koupila. Je to jistota, proti BB. Fakt už se mi vyplatí vydělat Kr a pak je do šlechtěnců investovat, než kupovat SK. O kolik RT přichází, kdyby to padalo stále jako první otočka, tak bych šlechtila do alelůja
    ;)

3. mituli

mituli Polobůh fóra

Skusila a skončila>:(já tomu už fakt nerozumím za co mě RT trestá

4. milostivas

milostivas Znalec fóra

a já jsem z nákupů šlechtěnců vyléčená.. xD šla jsem koupit do úkolu díla z písku cirkusovou pandu a místo toho jsem koupila já trubka cirkusovou opici..za 17 mega :p a to se vyplatí :D:D

5. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Krásné ráno , tak takhle padají mixi na mé farmě...

takže asi po spotřebě 1200ks suprkrmiva - mám učitelku, perlovou rybu, cirkusovou opici ..

Velbloudi nestojí za nic - nejvyšší mumie

Tak pohodový adventní čas a více vyšších šlechtěnců

6. milostivas

milostivas Znalec fóra

no nevím,mě by z těch mixů hráblo....už jsem z nich vyléčená :p

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Chtěla bych růžové hůlky, tak jsem začala šlechtit pandy, ale opět to jde pouze genetikou. Tak jdu krůček za krůčkem a přeskoky žádné. Tak nevím, zda se mi to v tomto BB podaří! Ale víra umírá poslední...tak pokračuji! Pěkný poslední adventní víkend všem!!! ;););)

8. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Tak já moc děkuji za jeden pořádný přeskok ze základní kachny na kačera se svatební.To se u mě jen tak nevidí jen genetika.
    Všem přeji pěkné vánoce.

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

mamči tak to znám, do "polívky" jsem poctivě šlechtila zvířátka několik měsíců, pokud to šlo tak i milionové nákupy šlechtěnců na trhu :oops: A když tak přemýšlím nad koupí těch mnoho balíků SK za reál ... bych měla za to určitě ten nejlepší a největší steak na světě xD xD ... páni bych to brala .... je vážně milujííí xD

milostivas: tak to velká poklona ;)
    Mám skoro u všech nedodělaný před, nebo poslední úkol a při problému na trhu,
    či neseriozní akci BB to nemám chuť ani dělat.

Jeden velký balík (190 kč) mi dá jednoho před, nebo nej šlechtěnce ... nedá! :eek:
    To sem napočítala 25 nejvyšších šlechtěnců do úkolů ... 25 X 190 kč ... k tomu "umělecká díla" nemá cenu to počítat a jde to mimo mě xD a už začínám kalkulovat, co měsíčně dám a nedám do farmy. Vidím ušetřené peníze a farma jede dál :p ... určitě s tím myslím na eura, které platí moji sousedi -.-

Naposledy upraveno: 17/12/16
  10. drahulína

drahulína Stálice fóra

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit. Pajda361
    Všechny chystané akce najdeš s předstihem na celý měsíc v kalendáři.

Vůbec by nebylo špatné mít možnost si namlet superkrmivo v bahama mlýně.Nestačím mlet pro zvířata a ještě pro BB.

Naposledy upraveno moderátorem: 17/12/16
  11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Kdysi má neoblíbenější činnost na farmě - šlechtění. Bývalo tu dost příspěvků s obrázky na které byl pěkný pohled. Teď, pokud se omylem něco povede, tak už mi to je nějak jedno. Sice motám tu zvěř v blikajícím domečku dál, ale ztrácí to ten náboj, když z toho leze prd. Občas se zadaří, ale stojí to mraky zvířat a hodně kroucení hlavu nad tím, jaká je to mizérie o_O

Trochu nervů, ale kupodivu to vyšlo :p

12. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Je to čím dál horší vůbec to nechce skákat no hrůza :mad::mad::mad:...

13. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Hezký večer všem:D dorazila jsem z práce a dala zkoušku 4 kočky do mixu a podle toho se rozhodnu;) zda dál trochu pokračovat :)a ono to vyšlo :inlove::D

14. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jsem si vedle bloudů dal i pár jiných, ale jen genetika... Snad jen 4x bílá vrána = 1 mexiko, 1 klepto; 4x dracula = 1 rocker a kočičí mix 1 mourinka se třemi obyč a dalo to skostskou(ne whisky). A bloudi rovněž nic moc... Končím, mám už jen 4 pokojíky obsazené a bude generální úklid, když se blíží ty vánoce. Mimochodem, bříška prstů už mám úplně odrovnaná. A to té chemie dávám maloučko... Až budu potřebovat nový OP, tak mi otisky tedy nesejmou, na mě je unie krátká

15. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já konečně po dlouhých měsících vím, že je BB. Místo jednoho následujícího šlechtěnce a základních zvířat mi padá následující+jeden o stupeň i dva vyšší a nějaké základní k tomu. A nejlepší bylo toto:[​IMG]

16. abc23

abc23 Komisař fóra

Já obdivuji ty vaše mixy :))
    naposled jsem nahnala ty 2 perlovky a byl z toho prd

U posledních akcí mě ze základu padl vždy ten předposlední nejvyšší
    Kam mě pamět sahá tak to byla ze základu Sheila, Žabí princ, Astromyš, Pštros tanečník, Perlová ryba, Cirkusová panda, Perská kočka a teď naposled Pouštní koráb. A to vždy hned po prvním "sběru" - šmajchlovat jsem je dala den před akcí a z první sbírky padly.. pak další várky byly max o 2-3stupně vyšší než základ.. no jo, prva nás navnadí a pak utřeme :music:xD
    ( Z těch nejstarších šlechtění si to už vážně nepamatuju, asi i tam něco padlo ale evidenci nevedu).

17. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Ty kočky jsou pěkný krávy, že se ani jedna z nich neokotila, ale bobřík je pašák chlupatej, ten mi udělal radost :pxD

18. llew65

llew65 Vážený autor

Tak já mám maximálně přeskok ob jeden...! Smůla (jako obvykle; nejraději bych zrušil farmu a začal znova, třeba bych se dostal na server, kde jsou lepší náhodná čísla. Ale to bych neměl být v 99 lv...). No nic, došlechtím velbloudy do akce a končím.

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, já si nebudu stěžovat. Akci mám splněnou už od středy, kdy byl miniBB. Ale i tak jsem využila ten víkendový a šlechtila jsem si zvířátka na úkol Zvěřinec, dokončila jsem a mám nakreslené plány. Se zmutovanou zvěří se to plní rychleji. Je ovšem fakt, že mi chybí polovina hvězdiček na nákup toho nesmyslu... Jenže hvězdičky budou určitě rychleji, než ta zvěř za xy mega ;)

Trepifajksl, jak si můžeš způsobit hackerskou manikúru na farmě, to mi není jasné... ledaže bys byl součástí RT a fungoval nikoliv myšoidně, ale CLI...

mamča50, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  20. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

oba BB.... horší už to být nemůže - při akci jen genetika a nebo vyjímečný přeskok z 1 na 3 je děs.Vyplatio se mi šlechtěnce koupit - nezbylo mi nic
    ... :) zapláču a hop,už mám dva přeskoky

Naposledy upraveno: 18/12/16