Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) už nebylo SK, ale stále chodilo od sousedů ... sem pár koček ještě zkusila :p Určitě u mě první BB, kde se trochu daří, ale jen u koček. Ostatní zvířátka genetika.

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mimo kočičího pinožení jsem ještě trochu načechrala peří kačenám. Mám je slušně rozjetý, ale v mixu 1x gumová + 3x čínská mi dvě čínky pošly - vylezla z toho jedna čínská+ gumová :cry:, takže to ještě chvíli potrvá, než se dobelhám až do cíle k růžové výrobně
    [​IMG] Šlo to převážně geneticky + dokupy na trhu :(

3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Věnovala jsem se víceméně jen kočkám. Jen zkusmo jsem jednou dala na risk chameleona a jednou pštrose a poskočilo to ob jedno. To asi proto, že ani jednoho nepotřebuji .... Žáby nevyšly.

4. lenkaborna

lenkaborna Rádoby autor

Nj, sníh není, na koupání to taky není. A do klubíčka zamotáme cokoli.

Ryby taky neskáčou nadšením.

5. silaci

silaci Pisálek fóra

Konečně mi padla Nějaká ta lahůdka, konečně můžu splnit úkol polévka s přáteli.... Hurá

6. Avriqa

Avriqa Pisálek fóra

tak na poslední chvíli jsem splnila ukol a vykouklo na me nejake SK - nejak sem zapomela ho setrit na tyhle akce a povedl se mi alespon solidni preskok u slepicek :))) priste uz ho snad bude vic tak i neco dotahnu do konce :)

7. Bella74

Bella74 Vážený autor

Tak myslím že tento risk se velice povedl :D

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

končím, koupeny 2 velké balíčky a 2 malé, už jsem si vybrala, příště si budu stěžovat já:) ale na co si stěžuji ,tak to co jsem dostala z TS a TCH...daleko větší efekt by mělo,kdyby nám je dodávali v "rozložené" verzi, materiál si ponecháme a šlechtěnce se ztrátou udáme na trhu.

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

moje ružové koberečky 8)

[​IMG], toto bežne nerobievam, zmixovala by som ich len také fukoty-.-, ale fakt ma tie ťavy dožralixD cca 1500 SK

keby ste niekto potrebovali koberec :music: pošlite objednákuxD;)

10. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak to já se držím při zemi a nemixuju, by mě šlak trefil xD kdyby to nevyšlo.. s 500SK jsem (a hlavně se základníma kočkama) udělala akčí, se zůstatkem ca 300SK.. no v neděli ráno to na mě přišlo, tak jsem zkusila ještě za 80ks prošlechtit, ale držela jsem se stejných druhů a postupně z dokoupených 2 čínských a jedné svatební došlechtila na druhou dolarovku, takže je růžovka s péřím aspoň :)))

Příště to potřebuju dotáhnout ještě na jednu perlovou abych si vyšlechtila třpytivou do polévky, je tam hromada SK ale zase tam mě brzdí produkty, kterých chybí ještě přes 100vku .. takže dlouhodobý úkol skoro jako všechny..

11. dana9494

dana9494 Analytik fóra

DANKA722 -gratulka, Ty si v "šťastnom trhu", nech Ti to vychádza aj naďalej!:D
    Samozrejme, gratulka aj všetkým ostatným:)

12. evainfo

Jejda ... ono je dnes další BB? To určitě nechám na příště, tolik štěstí mít nemusím :p

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak tedy nevím, stávají se věci mezi nebem a (bigpoitem)
    A já mohu konečně bombardovat sousedy superkrmivem.
    Všem přeji úspěch v šlechtění!
    Váš já...

14. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Musím se podělit zas o jeden mix :D:D:D
    Držím palce všem;)

15. mituli

mituli Polobůh fóra

>:(ještě větší genetika než jsem doufala:wuerg:

16. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

monsaf Jsme stejné levly, ale já udělat mix jako ty tak mi vypadnou obyčený nebo ty co jsem tam dala..:sleepy:

17. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Naposledy upraveno: 15/11/16
  18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Už ničomu nerozumiem.Genetika ma nepustí ani o krok ďalej.A na to mám kupovať balíky SK?Nech čakajú ako čakám ja na nejaký lepší preskok.Za 4 roky väčšinou genetika alebo o 1 stupeň vyššia z toľkých pokusov a mixy tak to bola u mňa pohroma viac neskúšam škoda ich do nich dávať.Nejaké SK mám to miniem a už si budem hrať pekne krásne zadarmo.Úlohy zo šľachtencami už neriešim,lebo z nich ani štvrtinu neurobím keby som žil aj 7 životov.Reálne peniažky čo by som chcel dať do hry radšej budem dávať do hlineného prasiatka.

19. evainfo

Sem zkusila trošku šlechtění a kočky jsou unavené ... do dalšího balíčku nejdu. Držím pěsti kdo do toho jde a přeji supr přeskoky ;)

20. Levlef

Levlef Baron fóra

Málem jsem spadla pod stůl
    4x kůň = rytířský kůň, takže ze základu přeskok na pátou. Poprvé a myslím, že naposled jsem toto viděla na vlastní oči na své farmě :)