Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Tak po dlouhé době nějakej slušnej přeskok
    a druhá je doma a může být růžovej chlívek

Naposledy upraveno: 12/10/16
  2. šebejda

šebejda Baron fóra

Ne , já rozhodně míchání šlechtěnců v tulidomku už nikdy dělat nebudu! Dlouho jsem do domků rval jen 4 stejné potvory a občas se radoval, že mi to o kousek poskočilo. Pročítal jsem tady diskuse a záviděl jsem mixům. Asi před půl rokem jsem rozbil prasátko, nakoupil SK a šel jsem do velkolepého mixování. Výsledek byl úžasný. Prachy v háji a kvalita šlechtěnců totálně vymizela. Přišel jsem téměř o vše, co za něco stálo a v podstatě jsem se se svými šlechtěnci vrátil o pár měsíců z5. U mne je zcela jasno. Když šlechtit, tak postupně a přitom si tady pročítat diskuzi a závidět mixérům:wuerg:xD.

3. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak jsem to zkusila a děkuji nechci>:(:wuerg::cry:myslela jsem,že koupím balik,tak ani betla at si ho koupíRT ,je to stále hrůza,dala jsem4chamíky-vratil se jeden stejný a jedna genetika,to je nějaký BB???

4. anvan

anvan Dozorce fóra

Vyzkoušela jsem jen tak asi 10 mixů, všechny pryč, takže na genetiku typu jeden vyšší a dva základní zpět nemám nervy. Všem co něco vyjde gratuluji, ale balík sk, který jsem teď při "bláznech" koupila byl poslední. Jsem zvyklá si za své peníze kupovat věci pro radost a ne pro zlost.

5. babina51

babina51 Veterán fóra

Z poslední akce mi SK zůstalo dost,no dost asi 460ks a i šlechtěnců(hlavně ryby a žáby),ale nechám je odpočívat na horší časy,stejně by to byla jen genetika.

6. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Nekupovala som SK, tak som išla kuknúť, a nakoniec som kúpila. Dokončím akciu a zostane aj na mačičky. Keď to tam vzducholoď poletovala, a to už nepamätám, kedy to bolo, tuším bolo 600 ks SK, teraz bolo 800, ale cenový rozdiel - nepamätám. Akciu som dokončila, žiadne preskoky neboli, ale skúsila som len dva :D:mad: a končím.

evainfo, skalara.v a DANKA722 tohle ocenili.
  7. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Hezký večer..po trpkém zklamání z minulého BB :cry:se tímto omlouvám sousedům, ale superkrmivo nekoupím. Raději jsem si koupila lahvinku vína a budu se geneticky křížit s mužem..Těm, co neodolají, přeji hodně úspěchů..)))

8. mituli

mituli Polobůh fóra

Jelikoš je už nejméně 2roky BBu mě na prdlačky-prodávám šlechtěnce

9. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Mně připadá jako dobrý nápad, že se BB zopakuje před koncem akce. Jsou lidi, co o víkendu nemohli a jsou na tom bití. Rozložit BB tak, aby mohli jeho výhody využít uspěchanci, co chtějí mít hotovo hned první den, lidi, co chtějí v klídku šlechtit dva dny o víkendu, i opozdilci těsně před koncemi, se mi zdá jako fajn kompromis.

10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak "mise" splněna... 8mý pes získán, sice dost geneticky, ale doplněn i 9tý z předchozího BB, co mi skočil ze základu... a končím. Mají být kočky, tak ať mám SK. jediný, co mne na BB těší, že i když je jen genetika, tak z 90% vyskočí 2x stejný vyšlechtěný zvíře.... když nic jiného, ušetřím 4ks ....

evainfo, milostivas a dana9494 tohle ocenili.
  11. pavca67

pavca67 Expert fóra

trochu se zadařilo

12. vas6666

vas6666 Pisálek fóra

genetika a znovu genetika, kupuji SK a stále nic (žádný přeskok posledních 6 šlechtění), asi nákup utnu, ať si RT najde jiný zdroj, a že jsem je zasponzorovala za ty léta :-(

anvan, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  13. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak po několika letech konečně dodělán jeden ze šlechtitelských úkolů.Jeden spořící čuník byl z dřívějška a dva se podařili teď.

[​IMG] Je to tak jednoduché...;)

14. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak u mě po letech..... zírám..tohle se mi opravdu nestalo už několik let..jen a jen genetika
    tak možná dokončím i ty chamíky.. :) a zbyde mi dodělat psy,husy a žáby...a umělecká díla z písku :)

Naposledy upraveno: 13/10/16
  15. ANRYfox

ANRYfox Rádoby autor

Ale přeskoky nejsou ve smlouvě garantovány. Je garantováno, že bude při koupi SK, umožněno šlechtění zvířátek...prý.

To jste si měli vyjednat lepší podmínky. Po podpisu smlouvy je pozdě si stěžovat. Je logické, že pán Farmeramy nebere ohledy. No proč by to dělal? Když jste ještě pořád závislí.

16. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak hafani jsou konečně hotoví :) poslední nejvyšší padl o chvilku dřív než jsem doufala :)

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno :) pár sousedů poslalo SK a tak jsem v domečku zabrala 19 míst základních žabiček ... tak čekám, že se BB zlepší :D
    Sem si to myslela ... z 19 jen 2 obskoky,
    tak moji sousedi další balíček SK zase až příště :p .. Kdo šlechtí dál, držím palečky ;)

18. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

I já jsem neodolala dala pár žabiček do tulidomků a opět jako vždy nic co by se mi zamlouvalo. Balík jsem koupila o víkendu takže teď mě to ani nenapadne. Všem , kdo šlechtí držím palce.

19. milostivas

milostivas Znalec fóra

vím to,že se mixy nevyplatí a přesto jsem to musela zkusit....dobře mi tak :p
    aspoň jsem se ujistila,že už to nikdy neudělám :)

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jejda ... tolik masíčka, to není škoda? .... jen vidím ten gulášek a plno řízečků xD ... a jsou fuč .... to znám :sleepy: