Mini-akce: Baby Boom / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Pořídil jsem nakonec SK, abych mohl splnit akci, tak jsem začal šlechtit a v prvních 132 šlechtěních se konečně objevil největší přeskok. Na toto jsem čekal víc jak půl roku, protože poslední babyboomy nestály za nic, tak snad to bude pokračovat ;).

2. immortal67

immortal67 Expert fóra

Já za celý ty léta,za tisíce SK a přeskoků jen jedinkrát jsem měl ten nejvyší.Jinak vždy pouze dvě místa před vrcholem tj neprodejný zvíře k ničemu.Ani do soutěží to nemá velkou cenu,málo bodů.

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Já už dávno přestala mixovat, protože ta sranda stojí reálné peníze a vlastně to přijde na stejno .... mix, nebo néé xD ... i tak nemáš nic :oops:.

4. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

mne sa moc preskoky nedaria8)
    ale hlavne chcem podakovať mojím úžasným susedom na farme, ktorí mi posielajú darčeky:D
    prajem všetkým aby sa vám plnili sny:inlove:a úspešne ukončíli misiu v rámci svojích možností:inlove::D:inlove:

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

evainfo máš pravdu ani u mňa sa mixovať neoplatí.Lebo ako som bol vysoko tak hlboko som klesol.Keby som tých hrabavých pštrosov predal bol by som na tom o veľa lepšie.

6. háček

háček Perspektivní autor

Ahoj, tak další kousek do polívky a zase geneticky :D

7. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

tak to by snad šlo ;) [​IMG]

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

BB jsem tentokrát vůbec nejela. Udělala jsem akci, při ní zjistila, že to opět neskáče, tak raději šetřím SK co zbylo z balíku xl na kočičky, abych nemusela opět kupovat. Škoda, že to neskáče, RT je sám proti sobě, kupovali bychom SK určitě více, kdyby ty přeskoky za něco stály a na trhu by to bylo také potřeba. Tam se o nic moc nezavadí, aspoň na mém trhu. Vyplatilo se mi kupovat jen střední šlechtěnce a ty nejvyšší si mixem sama vyšlechtit. Ale ty mixy šly úplně do pryč, co dám do domku o to přijdu a už mne to fakt moc nebaví. Jak RT na nás, tak my na něj. Teď už nás donutí koupit SK jen při novém zvířeti či z nás udělá blázny - jakékoli - do zvířat
    xD

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

cez babyboom mi mixy nevychádzali, po akcii som posledným SK nakŕmila somárov a zachutilo im :p

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Chtěla jsem růžovou sýrárnu, koupila dva balíky SK a růžovka je v nedohlednu, na trhu pusto, tak to budu ještě zkoušet, krok po kroku genetikou!!! Pěkný den!;););)

11. evainfo

mamčo ... ten boj moc znám a ti držím pěstíky ;) ... moje růžové žebříky zkouším už třetí BB (i s akcemi) a vesměs genetika a i při kupování velkých balíků (minulou akci dva a melu na turbo) je postup při genetice hrozně pomalý a drahý 8). By to měl RT ocenit, ale to jsem teď vážně plácla hloupost xD :p ... uvidíme příště u dalších velkých balíků ... snad bude krmení hodnotnější.

Naposledy upraveno: 11/10/16
  12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Už jsem to vzdala, ze 400 myšek jich zbylo jenom 108 a růžovka v nedohlednu, tak to snad zkusím ještě zítra, když má být BB, abych nepřišla o tolik zvířátek! Pěkné odpoledne! ;););)

13. hrobinh

hrobinh Perspektivní autor

Mě moc přeskoky nejdou, to dříve zasněží v pekle, než by mi padl ten poslední šlechtěnec. Ale BB mám rád, beru to tak, že když nemohu mlýt na Baha, tak se mi to takto vynahradí. Lidičky, hledejte pozitiva a hned bude veseleji na světě. Přeji všem, ať alespoň někdy Vám padne něco lepšího, držím palce. Na zítra se mi samozřejmě zvířata tulí v domečku, sklidím je až odpoledne. Ušetřím tak parfém.

14. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak brzo znova? No stejně nebudu v podstatě doma, tak si moc neužiju a nemám parfémy po posledním šlechtění.

15. evainfo

Tak žabičky jsem dokoupila, cena už hodně klesla.No jestli koupím další balíček a budu šlechtit vážně nevím ... je to moc za sebou a ještě uvidím, jak to druhým bude padat :oops:. Už nemám chuť vyhodit další peníze pro genetiku ;)

16. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Po poslednej akcii mám len 2 SK. Bude na jedno šľachtenie. Keďže som do tejto hry nedala ešte ani cent odolám aj teraz a SK nekúpim. Však šľachtenci mi neujdú budú ma tam stále čakať.

17. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Tak to už tady dlouho nebylo. Nebude teď do Vánoc BB a SK každý týden?

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jsem neodolala a myšky jsou už v tulidomku a čekají na 18 hodinu. Tak uvidíme, jak se bude dařit! Pěkný den! ;););)

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Taky jsem dala vzoreček mixů, jestli nám RT povolí kohoutky ale moc v to nedoufám ;)
    Tak je po zkoušce a vychází to jakž takž, není to úplný propadák ale šlechtit nebudu

Naposledy upraveno: 12/10/16
  20. rampusak

rampusak Veterán fóra

Už zase? Myslela jsem že je to ještě staré info na fóru a už zase BB? No je horší než reklama na to jestli mám správné PH ve své ehmm a pojišťovák dohromady. Odolám, žraloka mám, zásoby malé na to kvantum mimořádných BB. Už chybí jenom rejnoci, tuleni, mroži a hromada jaderného odpadu co se válí na dne oceánů. No potěš protěž, kdysi jsem se třepala na nové TS ale teď už je to všechno jak obtížný hmyz. 100x nic umořilo vola a BB každý týden se mi příčí i kdybych to SK měla, bije to moc do očí. Zlatej Varun, ten měl z velké části vidiny sny a plány a jak nás hezky oslovoval ale toto je už na mě moc. Kdo šlechtí tak prima přeskoky, já tam nenacpu ani jeden pokus. Martina