Mimozemské hadí oči (9.3. - 15.3.2023) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/3/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. raddre

raddre Baron fóra

Zdravím, poslední dobou se k farmě dostávám dost pozdě, občas až k večeru a to nechodím do práce a vnoučata nemám, jsem čím dál pomalejší a zapomětlivější, takže jsem bez přípravy, ale laskavec to nějako spraví. Akci nevynechám, když už jsem nevynechala ani ty co jsem původně vůbec nezamýšlela dělat. Všem přeji úspěšnou ruku, ať už u KŠ nebo u házení kostkou

2. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

spravodlive nespravodlive,Alex ma jednoducho stastie ;) Na mojej farme este tiez nepristal ani jeden florenak:wuerg: ale bosorka ma hned 3 :cry: Z kungfu mi zatial pikolka nevyskocila.
    Kocky samozrejme budem hrat a aj bosorka ;):pxD bude zabava a je to celkom rychlovka,vcera som zasadila laskavec,tak som zvedava. O kolkej budem stat na znackach to este neviem,teraz som si odskocila na obed a za chvilu idem este na jednu zakazku.tak snad sa zadari rozpestovat :) Prajem Vam dobru zabavu pri kockach a hlavne nech padaju spravne kombinacie ;)

Naposledy upraveno: 9/3/23
  3. máťochov

máťochov Stará škola

Obyčejné javory = 25 kostek. Do večera udělám kytky a pak 2 točky javorů a bude to:). Více jak stonek asi nejedu. Ať se Vám daří.

4. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Mám 53, 59 kostek ještě na noc půjdou stromy s ponožkou a budu to mít pohromadě.

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jaké kostky? já mám jen 192 kalíšků z laskavce, na okrajích stromy.
    Edit: Jo táák šťastné kostky, jsem šťastný i bez nich :D.
    Darovaná hra: Dlouhá postupka.

6. babina51

babina51 Veterán fóra

Také mám jeden Fl (na dvojce dokonce dva) a z kungfu vypadla pikola hned při první sklizni.Je to o štěstí.Z laskavce vypadlo 157 kalíšků.Na noc hodím stromy přidám pantofle a dál se uvidí.

7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Z obyč stromů jen 20 kostek, na noc zkusím XXL.

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

pomohol silný kolektív JC + odchytila som 4 riadky na padátka, na ploche, kde som zbierala stromy kvôli JC rozpestovávam, zbytok stromov som zobrala automatickým zberom, s ponožkami, pňami a riadkom budú zas za necelých 5 hod., pridám nejaké bonusy na rastliny a môžem hádzať kocky do zblbnutiaxD;)

9. olčaML

olčaML Vážený autor

Stonek 168hod.má to vůbec smysl , bojovat o něco co bude ,každých 10dní , já teda nemám štěstí ani v bednách ani na kole , jen samé chlívky a stromy co nepotřebuji .Dnes prší a tak mám taky takovou náladu . Doufám , že kostky budou lepší . Uvidíme !!!:mad:

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Takto sa mi to páči koleso mi dalo 2x úroda 100% na 24 hod a 1x na 6 hod.Dnes so popoženiem zo SH +pustím Jacka a 100% bonus na 24 hod na rastliny.Nech to odsýpa a zajtra pôjdem iba z bobkami a vodou.Ešte som to takto nemal ani raz:D;);).

11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

-Kuteno-, tak Ty máš povytáčané;), idem už aj ja do mlyna točiť, nech som skôr ako Gordonka, už sa stmieva a netopiere prilietajú:D;)

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

DANKA722 kto šetrí má za tri.Ty aj tak ma prdbehneš,alebo Gordonka vy ste nočné tvory.Ja neponocujem:D:Dako vy dve.

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Protočila jsem asi 30PL a opět nic, to už je třetí akce kdy mi KŠ nic nedá. Asi jsem je něčím naštvala.:cry::p

14. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

dasa1143 - jsem na tom stejně, opět jsem to zkusila a nic. Výpliv na 5. zatočení má 100%. To zamrzí, ale nevadí, něco napěstuji a potom dám stromy, abych "ušetřila" akční kvítí a ono to nějak dopadne.

Přeji všem pěkný večer a ať se daří při hazardu! ;););)

15. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak za 12min koniec a potom plnim stodolu a piccollo ma nelaka a sezonu uz mam ,,nech sa vam dari.

16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ezzra, vezmi si pikolku, načo Ti je plná stodola;)

17. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Ahojte vespolek, stonek doma a ještě si dojdu pro pikolku.
    Aktuální stav tento
    Vesmírné kostky se mi zdají přívětivější :)
    Ať se vám daří ;)

18. evinana

evinana Magnát fóra

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

A já mám nálepku :D, kostky jsou hvězdné, ale ta tabulka vpravo je velká jako vrata když házím.

20. BigClick

BigClick Expert fóra

U mna takto:
    Pripravu som som si rano spravila so zahadnimi stromami, dostala som 67 stastne kocky.
    FLush som dokazala 3 hodit - 1x 6/6/6/6/6, 2x 5/5/5/5/5.
    V obchode som este nebola, neviem co si nakupim. Ani neviem, ci pravu cast dokoncim, mozno cez vikend, ak budem mat cas.
    Pekny vecer prajem!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.