Mimozemské hadí oči (7.3. - 13.3.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/3/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kocieva

kocieva Osvícený autor

Pěkný večer všem. I já u kostek nebudu chybět, body do sezóny, stonek, pikolka, fůra tajemna. Přeji všem šťastnou ruku při házení kostkou.

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Řádek dobrý,tak zejtra na značkách.:)
    Jako přípravu jsem zvolil taktéž stromy a místo pěstování akční plodiny je ještě jednou otočím.Pěstovat kytky budu až od pátku.Jelikož na celou akci bude potřeba odehrát 180-200 her,úspora kytek bude docela významná! Na šlechtění se moc spoléhat nebudu,protože v minulosti to ze šlechtění padalo opravdu žalostně!
    Takže na 180-200 her ( pokud budu mít kostky) budu potřebovat 20.160 - 22.400 ks akční plodiny. Jen doufám,že to od minule nějak nepotentovali!

3. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

kaolín11 - díky za upozornění. Udělám změnu. Zítra rozpěstuji, na noc dám stromy (v pátek se k PC dostanu brzo ráno a to se mi nebude chtít farmička přestavovat a potom až v pátek večer) a v pátek večer zase stromy vyměním na pole a budu pěstovat.
    No vidíš ty kluku, jak jsi mi pomohl, tak ještě jednou velký dííííky. xD
    Ale s počty akční jsi mi radost neudělal, protočily se mi panenkyo_O:eek:. Takže se dám do klidu, zítra ve 14 hod na startu a bude se pěstovat a pěstovat.;)

4. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Řádek se hodí, tož budu plnit asi jen do řádku. V kostkách nikdy štěstí nemám, tak na získání JC je u mne slabá šance a mrhat zelenýma se mi nechce. Ke všemu by u mne stál jak osamělý voják v širém poli xD. Na padátka mám jiné strategie ;).

U mne všade laskavec od včerejška. No za jízdy se koně nepřepřahají, tož ho už nechám do zítra "dojet" a po rozpěstování na další noc půjdou nejdelší stromy s ponožkama a řádkem.

5. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, akce si myslím dobrá včetně odměn. Příprava již je v podobě nejdelších stromů hotová. Doufám, že sbírka JC bude stačit, abych nemusel stromy točit dvakrát.

Malá vsuvka, akce Veselý a šťastný den slev je od 12:00 a BB začíná ve 14hod., tak kdyby někdo chtěl divočit dříve, aby pak nezaplakal.

Ať vás síla provází na všech cestách

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Stromy jsou tam, kde mají být. A jsem zjistil, že mám 54 jív... :)
    Jen doufám, že to bude krapet lepší než při jedné minulé akci, kdy z 202 míst vypadlo 38 padadel...:oops:

7. rosnička007

rosnička007 Obyvatel fóra

Ahoj!Na kostky se těším,to mě baví,je to hodně o štěstí,ale ráda si zaházím.Řádek se vždy hodí.
    Moc děkuji za výpočty,jste skvělí! :)

8. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja mam laskavec :( no snad sa mi v robote zadari a prasknem tam stromy ;) Ako kazdy stvrtok zacinam akcie v pracprocese,nastastie okolo 17h. koncim tak sa da vsetko dohnat xD Len tento vikend budem mat plny dom deti tak to budem musiet dako zmaknut. Strom asi necham az na vikendo_OKocky ma bavia a samozrejme ani bosorka nevynecha,hlavne potrebuje body do sezony a zvysok bude mat ako bonus :music:
    Drzim palce nech sa Vam dari.

9. vaccis

vaccis Pisálek fóra

jak vždy když má něco začít....točíci kytky...

tony13257 a babina51 tohle ocenili.
  10. 14087

14087 Dozorce fóra

[​IMG][​IMG][​IMG]
    První zadara šlo celkem dobře tak snad půjdou dobře i další ;) všem ať se daří :)
    325 kalíšků z kozlíka a vesmírný kostky jen ze šlechtění na těch moc nebazíruju

Naposledy upraveno: 7/3/24
  11. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Akce začala včas, stromy mě na padátka totálně zklamaly. Už nikdy je nebudu dávat. Zlatý laskavec. Nevadí dám ho se zelenýma kapkama na noc.

12. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Vypadá to, že otoček stromů bude potřeba více. Toto vypadlo z první sklizně s JC. :D

upload_2024-3-7_14-21-34.png

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sem si všim,že to řádně strouhli!:wuerg:
    Naštěstí dodělávám šlechtící úkoly v družstvu a kostek už mám 177 ks.

14. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Tak to já mám pouze 31 kostek a to mám 24 JC, tak to abych měla aspoň 3 dny jenom stromy, šlechtit rozhodně nebudu.

15. kocieva

kocieva Osvícený autor

Tak u mě vypadlo z tulidomku 14 šťastných vesmírných kostek, když to párkrát otočím (SK dostatek, šlechtit je co) + sklizeň stromů, tak jsem spokojená.

16. Štika

Štika Mistr fóra

No tak to jsi Dob dopadl ještě krásně já s 21 JC mám 18 šťast. kostek stromy 20 hod. to je ale mizérie :mad:.
    Stromy škrtám a raději dopěstovat a zkusím to dohnat šlechtěním.
    Kostky můžu tak nějaké SH a SK na šlechtění obětuji i když řádek pro mě nic moc.

Vyzkoušeno ze šlechtění to padá 3x víc než ze stromů a rozhodně rychleji.

Naposledy upraveno: 7/3/24
  17. lacrima

lacrima Titán fóra

Říkali " bude to legrace" ... tedy bude to padat, dej stromy ... ;)
    Borsty zavelel " Kostky jsou vrženy " a Hamoun Lasička na mě jedním okem mrknul ...
    A co myslíte? ... úplně mi ztuhl úsměv na rtech a z oka ukápla slza :cry: 25 kalíšků :( a 3 šťastné kostky.
    Nemilosrdně , jedním vrzem zmizely stromy v inventáři ... zlatý laskavec .

18. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tohle je u mně akce, kde nepočítám výsledek na pravé straně, ale na levé kvůli stonku, první hod mi přinesl 20 bodů, tak nemůžu čekat velký zázrak, ať se daří všem, po čem touží.

19. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

18kostek a 62 kalíšků... Ale není to úplně směrodatný, neb jsem mezi tím sklidila první sazeničky. Zlaté rákosí!!!!!

20. kytka50

kytka50 Magnát fóra

U mne osvědčené rákosí 139 kostek,z laskavce mi to nepadá a o stromech ani nepřemýšlím.Jak píší hráči výše je to katastrofa.Tak ať se nám daří alespoň v hazardu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.