Milovníci koček (10.11. - 16.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jitikw

jitikw Perspektivní autor

odklikla jsem první domek základní kočky a vyskočila čičinaxD BRITSKÁ MODRÁxD. Tak takhle to může pokračovat....

Edit: no tak pak nějaká klapouchá a savanová, jinak mourci a kalika. Tak jedeme dááál :music:

Naposledy upraveno: 11/11/16
  2. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

taky jsem ze základních dostal britskou modrou

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

a já zase nic zajímavého - z plného domku jen dvě skotské klapouché, jinak většina jen mourovatách a pár koček kaliko :oops:

4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

z 50 šľachtení vyšla aj britská, takže celkom fajn [​IMG]

5. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mě hupsly 3 mývalové ze 132 možností obyčejných. Sice hezký,ale horší je,že jsem splnil úkol a zbylo mě spoustu hybridů. Popořadě 12-29-4-2-3-0-0-0.Škoda SK

6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova,bylo to super ;)

7. papulice

papulice Veterán fóra

joo padá to docela dobře,ale co je mi platné že vypadla mainská kočka a savanová,když do úkolu ji nedám,kdyby se to dalo převádět z úkolu do úkolu,ale takhle....:(

8. flexka

flexka Hrabě fóra

Já sice nemám přeskoky nikdy, ale kupodivu se mi vrátilo málo základních zvířat, což je úspěch.
    Ze 100 čtveřic základních koček bylo:

136 mourovatých
    30 kaliko
    8 klapouchých
    a jen 116 vrácených základních

Víc si na své farmě opravdu přát nemůžu. Šlechtím jen při BB, protože přeskoky nejsou a tak mám aspoň dvojnásobek. Ještě musím přihodit 50 čtveřic, došly mourovaté. A nic vzácnějšího se mi do úkolu nechce dávat.

9. stěby

stěby Hvězda fóra

Přidávám se k majitelům 1 britské modré a 3 savanových, vše ze základu. Neměl jsem domek plný koček, neb šlechtím i jinou zvěř do družstevních úkolů, je to z asi 100 pokusů ;).

10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo - příprava 132 šlechtění čičinek plně splnila svůj cíl. Zejména BB se tentokrát ukázal velice účinný:
    přeskok +1 ... 36
    přeskok +2 ... 10
    přeskok +3 ... 1
    přeskok +4 ... 2
    přeskok +5 ... 1
    Hezká akce. Další šlechtění během víkendu.

11. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj. U kočiček se povedlo pár přeskoků. Ze základních na 2x savanovou a 1x britskou modrou.:)

12. Heisy

Heisy Pisálek fóra

Stačilo mi 70x vyšlechtit a mám to.

PS: chtěla jsem se pochlubit z přeskoků, ale nejde mi vložit obrázek :-(

13. -vladkasojkova-

-vladkasojkova- Pisálek fóra

super akcička hotovo

14. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

15. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Tak zírám jako blázen, to se mi snad zdá :inlove: :p

xD Chápete to?? xD

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, nic moc téda. Ze 132 zákl. šlechtění vypadla 5x klapouchá skotka a 4x savanová (+ 31x kaliko a 180 mourátek). Víc ani chlup. Doufala jsem v modrej chlup nebo tak něco :oops: Jdu do něčeho kopnout :eek: A naházet to do úkolů. Pak se uvidí, co dál ;)

Edit: Hotové, doktore :D Co tam máme dál ? ;)

17. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

U mě šlechtění katastrofa. To snad ještě nepamatuji. Z prvních dvaceti šlechtění se v deseti případech vrátil jeden šlechtěnec (a to podle genetiky) + základní. Se šlechtěním končím, akci jsem splnila obyčejnými kočičkami, SK raději ušetřím na příště, třeba to půjde lépe.

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak ze 100 čtveřic základních koček vypadly: 37x kaliko, 33x skotská, 1x mainská, zbytek do 200 většinou mourinky a něco málo základních. Akce splněná, z čehož jsem úplně paf :eek::)

19. LookAtMyHorse

LookAtMyHorse Rádoby autor

Nevim jestli šlechtění dopadlo dobře, ale podle nářků ostatních asi ano :) Po první šlechtící rundě (50x) mám 6/15 malých úkolů hotovo. A do velkýho nacpu klidně cokoliv, páč úkoly šlechtící v družstvu jsou opruz (a to superkrmivo si netisknu). Takže akce bude brzo hotová. Mám radost :)

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Během půl hodiny BB akce hotová a navíc růžové kočičky. Na výrobnu se zatím nezadařilo. Prošlechtila jsem svých cca 1000 SK + to, co jsem získala z akce. Kupovat se mi nechce, tak uvidím, jak zítra. Z kraje BB to krásně skákalo - ze základu perská, ale teď po 1,5 hodině už je to slabší.
    Jsem s akcí a BB tentokrát hodně spokojená ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.