Milovníci koček (10.11. - 16.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. iDavis

iDavis Baron fóra

Do akcie som išiel, ale nie naplno. Utratil som možno 40 SK, aspoň pre nejaké sadeničky, inak som všetky našetrené mačky predával na trhu. S celkovým zárobkom 10 mil. som nadmieru spokojný. :)

2. silviec

silviec Mistr fóra

Nasledujici úkol na kocky nachystano, stalo to 250 mega, no nevim, asi lepsi nez platit real za SK, i když i take nejake SK prec jen padlo, ted si dam od slecteni na dlouho oddech, gratulka ostatním k uspechum,
    Lyzarko co tam vymyslis s temi mixy? man jen koukal))

3. blondmary

blondmary Magnát fóra

Lyzarka, pozrela som si pozorne tvoje šľachtenie (príspevok 296) a klobúk dole, toto je už vysoká škola šľachtenia. Vedieť čo s čím spárovať , aby výsledok bol tip top je geniálne. Srdečná gratulácia .:)
    A ja sa idem učiť ako na to ;)

4. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

akce splněná včera večer,ale musla jsem hodně koček koupit,nevadí;)

5. doben

doben Ikona fóra

Dneska jsem zkusil pár mixů a mám z nich 3 Perské. Přemýšlím, jestli mixovat dál a zkusit získat růžové krabice nebo si nechat růžovou stáj.

6. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Hezké ránko, akce splněná a i pár navíc do příštích úkolů;):)

Doben- já mixuju ale ....

7. doben

doben Ikona fóra

monsaf tak já to jdu taky zkusit, díky sousedům mám ještě kolem stovky SK. Krejcary na mixy taky zbyly, tak jsem zvědavý.

8. monsaf

9. doben

doben Ikona fóra

Tak se zadařilo. K růžovým žebříkům přibydou růžové krabice. Ještě uvažuji nad hydranty, protože mi to teď skočilo na Sheila Inu, ale to asi nevyjde, protože už nemám moc krejcarů.

Naposledy upraveno: 14/11/16
  10. monsaf

11. martina19751

martina19751 Analytik fóra

doben -monsaf
    teda jak vy to delate? gratulka

12. Levlef

Levlef Baron fóra

no, u mne je to boj :) Prodat štědřence a sítě a akébie ... propočítat, jestli se vyplatí kočka nebo šlechtěnec - koupit, narvat do kousku úkolu, a znova - prodat štědřenec a sítě a akébie... propočítat, koupit, narvat, prodat, propočítat, koupit, narvat...

ale jsem ráda že BB skončilo. Dám 4 kočky - a vyjedou mi 4 kočky a kaliko kočka. O tom si při BB můžu nechat zdát

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Můžu nashromáždit nějaká prkna? Když si stavím v dílně? Dnes jsem si zašlechtila kočičky bez BB a k růžovému chlívku mám i růžovou výrobnu xD radost veliká. Asi s 20 SK to je naprostý úspěch a můžu zase čekat na další nové zvířátko.

Ale kdež, ještě chybí hodně šlechtitelských úkolů a to je nadlouho, jen růžové chlívky a výrobny mám všechny, tak teď všechny vysoké šlechtěnce budu dávat tam.

14. martina19751

martina19751 Analytik fóra

no kam se na vas hrabu, farmu sice hraju 6 let, ale ruzove chlivky nemam ani zdaleka vsechny:cry:

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já mám všechny žůžochlívky, no ale zase nemám prkna xD Ve výrobnách hodně pokulhávám, tam je co dohánět :oops: Kočky jsem musela postavit, to by jináč nešlo [​IMG] Vysoké šlechtěnce do úkolu nedám. Takových zlatek to šlechtění stojí, tak ať z toho mám aspoň nějaký užitek a nějaké to pokoukání.
    Z kočičích tajemnic potěšila moringa xxl (těch není nikdy dost), no a do lišty zapadla clausena a něco xl - už nevím.

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja ružové kočičky ani výrobňu tak skoro mať nebudem.Cez BB iba genetika SK som vyhodil ako by von komínom.Tak že u mňa 0 bodov za také BB :mad::mad:.

17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak bude ještě jeden BB... jsem v děsným pokušení dát zlatku za SK, i když mi zbylo 287ks... no uvidíme... akce splněná, tajemnice neotevřené...to počká, ale ten BB... se mi vyplatí hlavně na ty nízké šlechtěnce do cca 6.tého stupně...

18. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Za jakou protihodnotu je mainská mývalí kočka? možná se na to někdo už ptal, ale fakt nemám čas to hledat
    Dík

Dík teprve teď mi taky došlo si přečíst pořádně začátek,. Už to mám Díky :)

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

20. Vasta54

Vasta54 Rádoby autor

Moc hezká akce to byla,štěstí,že bylo v odměnách celkem slušně superkrmiva,hezky se to šlechtilo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.