Milovníci koček (10.11. - 16.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libakos

libakos Polobůh fóra

Už je vše v pořádku,zazmatkovala jsem,což se mi občas stává:)

STYBI, petaM2001 a dana9494 tohle ocenili.
  2. Rudy77777

Rudy77777 Pisálek fóra

Akci mám hotovou. Na vše stačí cca 600 koček.

3. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Nejlepší úlovek dnes je Perská a Britská kočka jinak nic moc co mě šlo tak to byly žáby a hodně dobrý přeskoky tak ty už mám konečně hotový :p:p:p..

4. yey-brawl

yey-brawl Zelenáč fóra

musím se pochlubit. 4 základní a hop - siamská . to se mi za 3 roky ještě nestalo

5. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Po splnění všech úkolů jsem řadu na stonku nedostala, co vy?

lenkaborna a STYBI tohle ocenili.
  6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

ja-pe, také jsem musela chvílku hledat, nebyla jako obvykle hned v první lajně, ale musela jsem v nebi listovat dolů, byl na pozici 5.

7. Gabraia

Gabraia Pilný autor

ja-pe: Ještě je jeden poslední + pro splnění úkolu, kdy dostaneš stonek

Tak mám hotovo, začala jsem zhruba s 200 kočkami. Stonek funguje. Po všem plnění mám 102 koček a nějaké šlechtěnce...
    Hezká akce. Za získané SK vyšlechtím pár zvířat do úkolů :).

8. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Prošlechtěno asi milion koček a až taková pecka to není. Navíc jak jsou všechny stejně barevný, tak se v tom vůbec nevyznám, to jako taky nemohla být aspoň jedna růžová :)

9. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

tak mám hotovo ani to dlouho netrvalo;)

10. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak sešrotováno cca. 400 koček a na chlubení to zrovna 2x není .... úkol jsem dal v pohodě, ale
    skáče to jako skoro vůbec.

Jako jediný pozitivum této akce vidím, že Twinulka se konečně plácla přes kapsu a koupila velký
    pytel zrní ... asi byla se sběrem :p

11. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Casey27 jen zírám ;) z

Zatím prošlechtěno z mých chudých zásob 250 SK a největší úspěch jsou 2 savanové :-( No třeba se stane zázrak a něco vypadne z těch 25 pokusů, co jsem dala na noc.

Dcerka je o něco úspěšnější - prošlechtěno 200 SK a vypadla jí mývalka a peršanka.

12. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, akce hotová, přeskoky nic moc. Největší na savanovou a skotskou, jinak klasika. Příjemný večer ;)

13. Alice261065

Alice261065 Perspektivní autor

Hlásím hotovo, prošlechtěno cca 300 krmiv, dost mi pomohlo SK v odměnách. Max přeskok 1x skotská(bohužel jen kočka);).

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer šlechtitelům kočiček :) sem se k tomu dostala až teprve teď a zatím to docela skáče z obyčejných, britská ani perská žádná, ale i tak jsou přeskoky velké.

Jdu konečně udělat ten úkol a ráno něco došlechtím ... bych chtěla i ty žabky :p

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Ze základních to párkrát přeskočilo na skotskou a savanou, teď zkouším mixovat, zatím nic moc, z 5 mourovaných pouze 7 kaliko,ale úspora materiálu to je, zvlášť když se 3 mourované vrátily do stodoly:)

16. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky
    po krátké odmlce,jsem si zase zasoutěžila;)

17. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Akce na pohodu, cela splnena, ani moc SK jsem nespotrebovala. Naplnim tulidomek zabkama at trosku pohnu ukolem, tak snad trosku preskoci, jen doufam, ze ne me:D

18. Hermionka02

Hermionka02 Pisálek fóra

U mě hned na první pokus skok rovnou na siamskou - to mě teda vážně překvapilo, obvykle se mi přeskoky nevedou. :)

19. stěby

stěby Hvězda fóra

Paráda! Nejen, že mám hotové kočky, ale přikrmil jsem bezednou šlechtěncovou nádobu Arboreta a Zvěřince a miciny mi nadělily z TS i moji premiérovou nolinu. Co chtít víc :D?

20. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

Tak doufám, že i úkol v družstvu budete mít splněný tak rychle. A že přebytky nebudete syslit ve skladišti, když máte tuto hru tak rádi.:)

Rybičky se zdárně šlechtí.

Naposledy upraveno: 12/11/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.