Melounové šílenství (13.6. - 20.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

Video k akci

Včera jsem to nestihl natočit, takže netuším, jestli ještě někomu k něčemu bude.

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Pro dnešek hotovo, první 4úkoly komplet, na další dva rozpěstováno a uvidíme, jak to půjde dál... :)

3. Elis1947

Elis1947 Rádoby autor

Ahoj, mithradilko, zapomněl(a) si napsat, že se platí za internet, pokud bys naplatil(a), tak si neotevřeš ani tuto i jiné hry. Mají dost peněz z plateb za internet, můj názor.

petaM2001, bursuk59 a marketka47 tohle ocenili.
  4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

dokonáno jest :)
    zajímavé jest, že melounovice nelze poslat ani jako dárek.
    na jedné straně supr, že se jedná opravdu za vydolovanou odměnu,
    na druhé malé zklamání, protože by to mohl být opravdu hodnotný dárek
    jdu si ještě dvě hodinky plnit stodolu pidikrátkodobkama ;)

5. flexka

flexka Hrabě fóra

Na kolo neštěstí nemůžu říct nic, co by snesla hra i pro děti a slušné lidi - vyjádřím se ve speciální 6x zaheslované sekci pro námořníky, dlaždiče a jiné s vytříbeným slovníkem. Sice mi padl poměrně rychle za party lístky drak, ale fenix z popela nevstává, skoro ho nevidím a když se ukáže, tak mi z něj zbude akorát květinový vývazek a jiné hodnotné zboží, nějaká procenta či kusy do stodoly se mě netýkají.

Nevím, jak a kdo tu dával návody, snad nebudu opakovat již vyřčené - pro pidipole s MJS platí: rozpěstuju, pak si spočtu potřebné množství velice jednoduše. Potřebný počet (na první straně v přehledu) mínus to co mám, výsledek děleno 3 (když vyjdou desetinky a dál, samo zaokrouhluju vždycky nahoru). Tak nepřepěstuju a neztrácím čas a místo na další plodiny.
    Já jsem to sázela ručně a počítala, ale tuším krakoramaja (pokud to byl někdo jiný, omlouvám se za odepření autorství) dala dobrou vychytávku, když mám kombajn - zruším prázdná políčka a postavím ten počet, co mi vyšel, zasadím, postavím další podle dalšího meflouna atd. atd. Akorát pozor, když budu mít půlku osetou a půlku ne a dám zbourat, neptá se to jako u stájí a ruší i oseté!

Takto mám 4 první úkoly hotové, z dalších 4 meflounů budou 3 komplet ráno, pak dorazím toho posledního z 2. stupně a rozpěstuju 3. stupeň, snad se dohrabu k dračím 4. stupně a s nimi do zdárného konce. Kdybych dodávala postupně a hned rozpěstovávala, tak by to bylo nejmíň na tabulku v excelu...

Edit: Omlouvám se za dezinformaci, kdysi se mi párkrát podařilo čerstvě oseté pole zbourat a tak si na to dávám velký pozor, jestli to tak bylo, nebo to byla moje chyba, to nevím, každopádně teď to neplatí a škrtla jsem to.

Naposledy upraveno: 15/6/17
  6. abc23

abc23 Komisař fóra

flexka
    jenom detail - když chceš zbourat neosázená pole kombajnem, zeptá se to stejně jako u zvířat.. takže můžeš zbourat pouze neosetá.. u stromů mě vždycky zůstane arboretum, když to teda neodbouchnu..

Já jsem se teprve dostala k semínku slunečního a včelího melounu, za hodinu bude aspoň těch 9 ks.. no včera na noc jsem zasela všechny ty základní a samozřejmě mám přebytek tak kolem 400ks u všech.. zapisuju do farmsčotu ale už jsem nepočítala, kolik se mi toho ráno urodí :-D

7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Elis1947: Normálně na debatu ohledně hry zdarma nereaguji.... nemá to cenu. Předpokládám, že všichni co mají nějaké připomínky ohledně placených prvků chodí do práce bez nároku na mzdu a jejich odměnou je dobrý pocit ,-) Ale tvoje poznámka mě opravdu zaujala.. ty platíš za internet jako poskytovateli společnosti PB, která provozuje tuhle hru? Myslím, že ne.... ,-) Podle tvého názoru vlastně nemusíš platit net, protože si zakoupila počítač a poskytovatel netu má dost peněz z jeho prodeje a i ten počítač vlastně nemusíš platit, protože platíš za elektřinu a prodejce elektroniky má dost peněz z její dodávky ...... ,-)
    No a k akci.... vychutnávám si ji a nikam nespěchám ,-)

8. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj flexka, ja tak ruším stále a môžem potvrdiť, že sa ma to pýta, viď obr.
    [​IMG] na tom druhom infe odkliknem X [​IMG] a odstráni len prázdne políčka, tie zasiate ostanú.

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

A co má společnost BP z toho, že zaplatíš připojení k internetu někde v místě AB společnosti XY? Asi mi to už dnes po práci nemyslí nebo to nemá smysl a neumím to pořešit...

EDIT: motorkář byl rychlejší, my, co chodíme pěšky a jezdíme hromadnou dopravou to máme složitější xD
    A akci si nechávám na víkend, to budu mít čas počítat... teda spíš kreslit, co mám, co nemám a co potřebuju; matematika nebýt můj velká kobylek...

Naposledy upraveno: 14/6/17
  10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak zase mam cas a pochopitelne ze mam mraky zbytku z prvni ctverice a totalni gulas z toho co v druhe... ale snad na noc uz budu vedet, jake jsou skutecne pocty druhe ctverice... ono kdyz kazda skupina ma ruzny cas, tak to proste nestiham ani nahodou dat nejak smysluplne na ruzne plochy, jeste ze je casu celkem dost...

11. .macca.

.macca. Hrabě fóra

já když chci něco zbourat tak to raději odkliknu nahoře křížkem abych omylem nezrušila všechno
    zítra budu mít hotovo na noc dám poslední várku dračích melounu šlo to celkem dobře snad jsem dobře počítala ani velké zbytky nezůstali
    ,

12. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

akce super
    chce to fakt si to přečíst.
    rozpěstováno mám dobře.
    asi 5 ukolů hotovo, zaseto
    jedeme dál. hezkou hru všem

13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

a minule pri sťahovaní JC som si všimla, že už vyskočí info-okno aj pri rúbaní stromov, na dozreté stromy dalo otázku, či chcem naozaj odstrániť, že prebieha výroba, to sme tu predtým nemali

o chvíľu mám rozpestovaný prvý [​IMG], nejak mi to trvá:D

14. Manažerka

Manažerka Pisálek fóra

Já jsem z toho meloun - doslova :p
    První 4 komplet hotové - nějak se mi do těch zlatých a diam nechtělo - odměny nic moc, rozpěstovávače netřeba, ale co už, když bylo hafo přebytků. Ještě mi zbylo docela dost. A teď jen čekat. Akce dle mého na klid (no abych se ještě nedivila)

Aničkomalířko - gratulka - super návod, super rychle hotová akce...Já jela ze začátku dle tebe, pak jsem se v tom nějak ztratila a teď jedu tak nějak intuitivně :sleepy:

15. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Tak jsem myslela že to nezmastím,dala jsem dvě velká pole na rozpěstování a šup tam všechno kombajnem,zarazila jsem se až u vrtulí....a to těch 160 malých končilo před desátou,zbytečně vyhozené SH.

16. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak jsem se zapovídala s kamarády a prošvihla poslední sklizeň s 200%. Nu což, času dost, tak osmý úkol už pojedu pěkně pomalu.

17. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Ještě mi chybí 100ks sluneční mefloun a všechny dračí, ale už rostou, tak snad zítra pokud mi vyjde čas, bude vše...:)))

18. hillaryc

hillaryc Pisálek fóra

Ahojte. Ja hram viacero PC hier ale Farmerama je jediná hra, kde neviem nikdy splniť žiadnu akciu. Preto som Farmeramu prestala pred nejakým časom hrať. Je to pre mňa nenormálne náročná a prekombinovaná hra. Ja len vždy čítam diskusie k akciam, že ako vám to všetkým raz- dva ide. Mnohí z vás majú akciu hotovú po pár dňoch. Mne keby ste dali na každú akciu 1 mesiac, tak to aj tak nezvládnem. Nerozumiem, ako to zvládate, aké finty používate.

Ja ani neviem, aké políčka použiť pri akciách (malé, velké, komfortné ...) , aké remeselnícke produkty používate (je ich príliš vela druhov - mne sa to len zhromažďuje v sklade) atď. ....
    Nemôžem ani odstrániť stromy, chlievy, dielne, stajne, pretože potom by som ich nevedela postaviť tak, ako mám teraz. No skrátka - žiadnu akciu nemôžem nikdy uskutočniť.

Naposledy upraveno: 14/6/17
    petaM2001, bursuk59 a larelay tohle ocenili.
  19. hroudov

hroudov Vévoda fóra

chtěla bych jen zareagovat na odpovědi na můj příspěvek, napsala jsem svůj názor, možná není správný, ale nebudu ani odsuzovat ty, kterým to nevadí a schvalují to, každý to vidí svýma očima, všem přeji hezkou hru :)

petaM2001 a krakoramaja tohle ocenili.
  20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

petaM2001, hillaryc a zejdy66 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.