Melounové šílenství (13.6. - 20.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

Hroudov - ahoj, asi by bylo dobré si uvědomit, že provoz takovéto hry stojí spoustu peněz, servery, programátoři, grafici, energie, atd..., a díky platícím hráčům si to mohou zahrát právě i například neplatící děti, kdyby nikdo neplatil, žádná hra by nebyla :). A za zaplacení musí být nějaká výhoda, proč by pak člověk platil kdyby ji neměl, že ano :), takže asi tak :). V hospodě, v kině, v divadle, za knihu platíš, ale za spoustu hodin zábavy u hry nedáš ani floka? Buď budeš sedět v hospodě nasuchu a budeš se bavit trochu míň nebo si dáš pivko a bude ti trošku veseleji :). A melounové šílenství se mi líbí, mám rád akce kde se jen bohapustě nepěstuje a musí se i plánovat a počítat :).

2. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

A řádek aktivován a můžu se těšit zítra ráno na první Melounovou magii.

3. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, komu ještě kromě pechfóglové a Mikeše nepadají +200% do stodoly? Jsem na tom podobně, takže od koho jsem na to už se nikoho nezeptám...... možná pajda361 by věděl ( ten ví skoro všechno). ;)xDxD Hra jde tak nějak sama, ještě jednou děkuji malující Aničce za perfektní návod - úkoly 1. - 4. splněny kompletně, byť s určitými přebytky, teď se na polích poflakují kulaté a hranaté a když to dobře půjde, tak se pustím i do včelích a slunečních.
    Taková akcička na pohodu - tedy zatím.
    hroudov - tak koše jsem nikdy nekupoval, buď na akci stačí to, co mám a pak to mám komplet včetně stonku anebo to nestačí a pak mám další dekorky na plochy a o jeden řádek na stonku méně. Je to hra, nezblázním se z ní. KFC už prostě není to, co byla - a asi to tak nemám já..... a ani návštěva Královny karnevalu ( i když se hodně snažila a zásobil jsem se na hodně akcí dopředu) na tom moc nezměnila. Ale máš pravdu florenovník by se hodil..... a nostalgický povzdech na závěr:"A super a obrstromy na ZH,SH, ZSH taky."
    Takže přeji všem hodně zdaru a aby každý svůj stonek získal. ;):):)

4. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte

libakos, skús hľadať v zásobárni;)

Bezejmenný, melounová magie predávať na trhu nejde

Peknú hru prajem

5. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Nazdárek, nevíte, kde hledat dávkovače?

petaM2001 a bursuk59 tohle ocenili.
  6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

gazela52 - v inventáři v dekoracích ;)

7. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Díky moc

bursuk59, petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  8. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Tak jsem se nějak přepočítal a zbyly mi melouny do 3.úkolu, tak jsem získal dávkovač, že aspoň rozpěstuju o dva více žlutých kulatých. No po umístění jsem byl překvapený, že melouny nedostanu hned, ale až za 7 hodin. Smysl těch dávkovačů mi teda hodně uniká...

9. libakos

libakos Polobůh fóra

děkuji,budu hledat.....mám ji díky byla jsem slepá....

10. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

zelenka91: taky mi ten smysl dávkovače uniká...zabere pidipole a po 7 hod. mi dá 2 černé melouny? Přeci bez dávkováče můžu mít na pidipoli s JS 4...nebo jsem to špatně pochopila?

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký melounový dník :) tak já se taky drobet přepočítala ... no když chci hezkou hrou zahnat jiné starosti, se to nějak nechtě promíchá ;) Žlutých kulatých mi chyběli 2 kusy a hranatých přebývá ... páni a já chodila v matice/geometrii za školu do přírody ... si to fakt pamatuji xD :p.... teď to mám, ale na plochách mám i hangáry a nové stromky, tak se to trochu rozchází.
    Bonus 100% se mi ukazuje až dnes, ale není už co točit ... achjo o_O a druhým přeji ;)

Jsem si od začátku na každé ploše dala do oblíbených (kombajn - i bez něho) jen jeden druh (barvu - se to neplete) melounů a po splnění v družstvu vystřídala s dalším druhem stejné barvy. Kde zbylo místečko dala dávkovače (opět stejné barvy) a navíc do polí rozpěstovala sluneční a včelí ... jen pro nováčky, co tápou a snad to pomůže :p žádný chaos a stačí si hlídat jen počet melounků ;)
    Včelí a sluneční už rozpěstované na pidipolích, SH už nedávám (začínám být lakomá) a bude teď chvilku pohodička třeba na hezký film :p
    Všem krásný dník a já si dám ještě zbylý kousek melounu v lednici xD

Naposledy upraveno: 14/6/17
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To můžeš i tak, protože dávkovač se dá umístit do parku a žádné políčko nezabere ,-) ještě budete rádi, že je (když se někdo nedopočítá má rezervu, protože tyhle melouny se automaticky po vyčerpání nepřipíší).

13. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj zelenka91, PomíkTimi,
    dávkovače jsou dobré pro ty, kteří si nechtěně odevzdali všechny melouny a neměli by z čeho znovu rozpěstovat. Kromě základních totiž další po čase nepřibudou.

14. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Tomu sice rozumím, ale i tak když jsem dodával prvních 135 kusů základních melounů, což byly v tu chvíli všechny ve stodole, tak na mě vyskočilo okno, jestli chci opravdu dodat všechno, s tím, že mi nic nezůstane. Tak budu to brát jako krabičku poslední záchrany pro ty, kteří ze zásady nečtou a všechno potvrdí. xD.

15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Mne teda asi picne, honímse jak blb abych co nejvíc stihla do pátku a před chvilkou volal šéf, že mám volno a misto mne nastupuje nová síla na zaučení,no škoda toho SH:(sice jsem v rozpěstovávání druhé otočky slunečních na velkých polích a za tři hodky začnu měsíční, takže už jsem v klidu a kdy to dodělám je fuk;)Gratulka co mají hotovo a nám ostatním klid a pohodu času dost

16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Jé, měsíční mefloun, odkud ho máš? Já chci také pěstovat měsíční meflouny.
    xDxDxD

17. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Bože kdy ta hra začala,že už mají někteří hotovo???:eek:

18. hroudov

hroudov Vévoda fóra

asi jsem i takovou reakci čekala:oops:

19. doben

doben Ikona fóra

Je jasné, že tu hru nikdo zadarmo dělat nebude. Takže jsou dvě možnosti. Buď hráči musí zaplatit určitou částku na začátku, aby si hru mohli vůbec zahrát, nebo se spoléhá na hráče, kteří budou utrácet při hraní za prémiovou měnu a další věci. Samozřejmě druhá možnost je riskantnější pro vývojáře, ale můžou díky ní hrát hru i neplatící hráči. Pokud chceš podrobnější vysvětlení, nebo názvy konkrétních her, tak mi napiš poštou, protože zde na fóru se nesmí zmiňovat názvy jiných her.

Co se týče akce, tak mám splněno prvních 6 úkolů a rozpěstovávám dračí meloun.

20. caddy-beru

caddy-beru Pisálek fóra

Ahoj ve spolek, taky jsem si dnes nějak všimla, že se hraje nová hra. Jdu teda hledat kliku a pokud ji najdu, pak budu mít kliku (snad) a něco alespoň nahraju. Rozpěstovávám druhé kolo. :p Kéž bych taky mohla hrát v práci. :cry:

petaM2001, evainfo a Boty tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.