Melounové šílenství (13.6. - 20.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. blondmary

blondmary Magnát fóra

Nezabijem, je celkom užitočný xD

2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, tak já ty první melouny trochu přepočítala, spíš přepěstovala, ale mám první 4 úkoly komplet, jsem za ně ráda, a nyní pěstuji na pátý a šestý úkol, je fajn, že nejsou žádná vypadávátka, určitě by to na nich zase vázlo, přeji Vám všem, ať se podaří akci dodělat celou.

3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Včera jsem si ke své radosti před první sklizní při rozpěstovávání akčních melounů vytočila 100% do stodoly[​IMG].
    A tak jsem se to snažila náležitě využít. Proto teď mám skoro na všech plochách - 819 pidipolích - zaseté dračí melouny a po sklizni, která roste jen s vodou a hnojem bude hotovo. Jela jsem to krom noci za pomoci SH, ale jela jsem to převážně na velkých polích nebo polích 1*2 a tak spotřeba SH byla tak kolem 1 300 ks. A to mohla být spotřeba ještě menší, bohužel něco jsem přepěstovala, popletla jsem totiž žluté krychlové s kulatýma a bilých je také krapet nad potřebné množství. Ne nadarmo se říká, že za chybu se platí. V tomto případě esháčkem.....

Ale jinak sice byl v melounech chaos, ale dalo se. Byla to klasická pěstovačka, ale alespoň trošinku se u ní muselo zapřemýšlet, pokud člověk chtěl postupovat rychlejc dál.

Po sklizni akčních využiji ještě nějakou chvíli na nějaké krátkodobky ten bonus 100% do stodoly (řeřicha ve stodole přibývá kosmickou rychlostí) a pak farma půjde do normálu.

Pohodový den všem [​IMG]

4. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Já se snad nepoučím, zase jsem kombajnem pohnojila pidipolíčka vrtulkami, i SH a to kvůli 10 ks velkých polí, kde jsem to chtěla:cry:

5. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

pro Lyzarka:
    Gratuluji ti k vytočení bonusu.
    Jen se chci zeptat, ta kosmická rychlost (přibývání řeřichy do stodoly) je rychlost světla ve vakuu (300000 km/s) nebo rychlost zvuku ve vakuu (0 m/s)? ;)
    Jinak samozřejmě perfektní počin (ten bonus). Já bych ho ocenil nejlépe před sklizní nějakého toho čtyřlístku apod.

Sám jedu pokud možno optimálně (chce to počítat), abych měl jednak co nejrychleji dračí meloun (1 semínko již zasazeno) a hlavně abych zbytečně nepřepěstoval mezistupní křížence (základy - převis 0, 1. kříženci - převis 156 /někde jsem se zbytečně "rozjel"/, druzí kříženci - zde již částečně dodáno na zisk 1. semínka dračího melounu a oseto na kombinaci malých a polovičních polích tak, aby po dvou sklizních /tj. v podvečer/ bylo od obou odrůd k dispozici zbývajících 1800 ks). Mezitím rozpěstuji dostatečné množství dračí odrůdy a v podvečer uvidím (spočítám a stanovím pěstební plán). Předpokládám, že zítra večer už budu mít všech melounů (tak akorát) dost...

6. libakos

libakos Polobůh fóra

Kolomajzník- nic si z toho nedělej já zasadila místo slunečních žluté kterých mám díky 2OO% do stodoly hafoxD

7. hrobinh

hrobinh Perspektivní autor

Teda lidičky, Vy fofrujete. To já jedu na pohodičku, času hafo. Zítra, pozítří hotovo - tak proč se honit. Nějak mě nebaví to počítání, tak jedu od konce a když bude něco navíc, tak svět se nezboří. Dávkovače mě nenadchly, ale časem se můžou hodit do stonku, tak proč s nimi opovrhovat.
    Stromy a chlívky stojí stále na svých místech, tak budu mít ušetřenou práci s vracením farmy do normálu, což si myslím, že za dvě - tři sklizně déle, než dodělám akci nehraje roli.

8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Jste se všichni s těmi bonusy do stodoly splašili či co?
    A co já, já jsem od macechy?
    Takový bonus se mi na KŠ v době akce
    ani neukáže, natož abych si ho vytočil.
    Bando jedna, jak já vám závidím.
    Melounům všeho druhu zdar!
    :DxD

9. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak díky 200% do stodoly mám přebytek melounů 2. generace, že bych mohla plnit znovu. Na Baha zrají sluneční a včelí, na farmě točím krátkodobky, ať si ten bonus užiju. Nejlepší je řeřicha, než sklidím a osadím další dvě pole, tak první je hotovo. Za pár min se zvýšil počet z 530 na 12 tisíc.

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jo, takhle krásné bonusy jsem si vytáčela minulý týden, když jsem je nepotřebovala, ptž jsem jela živočišnou výrobu. Teď prd xD.
    Jinak rozpěstovávám včelí a sluneční mefloun, takže dobrý. Zatím mi ještě nehráblo, takže by klidně mohli přidat ještě pár druhů (vosí, měsíční.... a puntikatý mi taky dost chybí...:p) Zato padátka mi nechybí vůbec (bych je zrušila.... úplně - ikdyž, to by mě pak asi nebavilo, bo za čím bychom se honili, že) ;)

11. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

no a já to úplně zvorala, včera v práci honem, honem přes puffin začla, sklidila a znovu nasela, honem domů k počitači večer a znovu nasela a ještě jednou, misto abych koukla znovu na stranku 4 a radu jak na to :cry:Dnes ráno před setím jsem se vždy koukla,co potřebují a podle toho sela.Nakonec jsem si na papír sečetla, kolik kterých ještě potřebujíi do kterého úkolu a s časem růstu Takže odpolko konečně se dostanu k těm posledním a znovu rozpěstovat a pak už to půjde..;) mám na to st-čt pak už zase práce

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Točím osm let a bonus do stodoly jsem si ještě nevytočila. Jestli ty jsi, Mikešku od macechy, já jsem od narození oboustranná sirota umístěná u zlého pěstouna.
    Až teď jsem zaregistrovala výměnu žlutého a bílého melounu - no potěž vidle, to mi zase rozvrkočili pořádek!

13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám kliku v tom že jsem u královny získal tolik SH že můžu hnojit týden i pidipole z mrkvou, takže jsem to včera na velkých rozjel v ještě větším. 2 kola na velkých s SH + 1 kolo na pidi s SH. Spoteba zelených kapek asi nějak 700 - 750 (nechal jsem na ploše jak stromy tak i velkokapacitní chlévečky z drobotinou)
    Trošku mi ujelo oko a
    Tyhle už jsou navíc :) No co už. Jedna várka (bez SH) na pidipolíčkách mi akci nijak neskazí.
    Už rozpěstovávám ty další v pořadí.. Nechal jsem si je naráz ať v tom nemám bordel. Na každé ploše mám jiný typ a na poslední ploše doplňuju stodolu.

Pokud počítám správně, tak v Pátek odpoledne by mělo být hotovo.

Bonus do stodoly se mi sice na kole oběvuje často ale z toho vehyklu vytřesu maximálně žlutý chlívky nebo xl stromky (milé RT vrať do hry okamžitě intersemenáček). Sem tam padne i nějaké to lepší zboží, ale co se týká takových zajímavých bonusů, tak jsem si za těch cca 6~7 let vytočil asi jen 3 takové ? Nevím to přesně.

Melounové dávkovače jsem nechal v inventáři. Času je dost tak je nechám tam kde jsou.

--------------------------------------------------------------------
    EDIT : malý dotaz
    Ta melounová magie ze stonku půjde prodávat na trhu ?

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mě snad trefí,už po třetí rozpěstovávám Bílé melóny. Tentokrát ze tří (3) kusů.
    Vsadím se,že jsem jedinej kdo má vedle sebe bílej a dračí.
    xD

15. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den vsetkym..tak u mna to vyzera uz tak ,,ze este jedna otocka na vsetkych plochach 1x1 dracieho melona a bude hotovo...

nech sa vam vsetkym dari:p

16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem si udělal druhou otočku z těch dvou semínek druhé generace, za dvě hodiny dozrají ty předchozí a snad už bude na další v řadě. Mám v tom hokej, tak nevím- sluneční + cosi . Teď jdu vyrábět oběd , brambory a květákový mozeček. Mám už hlad, že bych baštil snad i ty klávesy,brr.
    Tedy já jsem si také nahamounil sh, ale abych ho roztáčel takovým fofrem? Já skrblík ani omylem. Není probůh žádný spěch.
    Ale když vás to baví...

17. Levlef

Levlef Baron fóra

Mám nálepku. Hurá.

a teď ani nevím, co mi tam roste, páč je v tom takovej bordel ... a vzhledem k tomu, že cíl splněn (nálepka) tak je mi to ouplně jedno, co jsme zasadila :D všem co hrají držím palce, já to fakt vzdávám, nejsem schopna se v tom zorientovat ...

EDIT: zasekla jsme se hned u ukolu dva, nebot netusim, kde mam sebrat zeleny meloun (hranaty svetle zeleny) a do ukolu ho potrebuju a pritom ho nemam kde vzit, tak fakt nad moje chapani
    EDIT 2: aha ja je mam vsechny zasety
    EDIT 3: ne, tohle vazne je nad moje rozslisovaci schopnosti

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Levlef - dostala jsi 5 semínek, tož ho musíš rozpěstovat a napěstovat ;)

Edit: Rozklikni si vždycky v levé liště družstvo a jeď to postupně, jak to po tobě budou požadovat. To půjde :D

Naposledy upraveno: 14/6/17
  19. hroudov

hroudov Vévoda fóra

hra trochu zmatečná, ( a doba zrání 6-8 hod. na takové kvantum melounů????? ), ale zpět, opět mě udivuje kolik chcete reálných peněz za koše a momentálně i za dokupování stonků, asi byste si měli uvědomit, že hru hrají i děti, a ty opravdu sázet peníze do hry nemohou, kdybyste radši vymysleli jak hráčům dodat nějaký předmět na dělání florenů ( když jich neustále požadujete tolik, je to směšné !!!!), a někdy splnit úkol je bez dokupování opravdu těžké, teď se asi ozve spousty hráčů, kteří mi odpoví, že nic kupovat nemusím, je to pravda, ale proč jsou potom hráči, kteří chtějí hrát férově ( bez dokupování ) znevýhodněni!!!!!!:mad::cry::p

20. libakos

libakos Polobůh fóra

Tak jo hotovo díky bonusu z kola štěstí ,stonek pracuje, farma v normálu a s bonusem doplním i stodolu.Melouny jsou dnes v akci tak si jeden přikoupím ...nevím ale kde hledat tu magii.....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.