Melounové šílenství (13.6. - 20.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Začala jsem až v 6 mám už nějaké melouny ale pořád nechápu ty dávkovače, na co jsou když si ty melouny můžu normálně vypěstovat na poli. Vůbec mi to nemyslí, jdu spát, byl to dnes náročný den.:oops:;)

2. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

ty dávkovače jsou tam asi jako záchrana,když budeš trdlo a všechno uložíš

3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

3x jsem restartoval. Vymazal jsem. Bouchal pěstma do stolu a dupal nožičkama.
    Tak to asi pro dnešek vzdávám. Prostě se mi to nechce načíst.

4. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Už mi z těch melounů hrabe, snad to nějak v průběhu hry pochopím. Zatím teda nechápu nic, jen to, že mám pěstovat melouny...
    :cry: :( o_O :oops:

5. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Tyhle počítací akce jsou podle mého gusta. Z prvních čtyř úkolů dělám jen stříbrné a ty jsou hotové. Ráno bude hotovo komplet 5. a 6. a k sadbě bude nachystáno po 11 ks od včelího a slunečního. Před večerem už bych mohla rozpěstovat dračí, záleží jak dlouho se zdržím na úřadě a na rozlučce ve školce.

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hledej v inventáři v dekoracích ;)

7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem si sedl, počítal - říkám si :ppotřebuji 375, mám 125, tak zasadím 52 políček od každé. Pak se juknu do družstva - a spadla mi brada, poněvadž jsem přehlédl další dávky po 270. hrom do police bac! Tak jsem ještě přihodil po 48 bylinách, navíc nezbyl flek, bo jsem si na hlavní zasel oříšky a ještě si je pohnojil - tolik dobroty vniveč nejde odepsat. No a 36 velkých polí zabraly nové druhy, které jsem si z jednoho vypiplal na devět od každého. To abych ráno prubnul rovnou 8 druhů. A hlavně dobře , opravdu dobře propočítat. Ne jak dneska. Hm, to budou ty atmosferické vlivy, nad hlavou černo a nic z toho. Deštíček zůstal někde u moře. Už ani na ten Golfský proud není spolehnutí.

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

premelónovala som sa k [​IMG] [​IMG], pokračovanie zajtra - dopracovať sa k dračiemu a plniť budem od zadku, teda od riadku

9. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahojek, než ti praskne cévka a budeš tahat nožičku, zkus jiný prohlížeč, tomuto se zjevně nechce. Aspoň bych to tedy zkusila být tebou. Držím pěsti.
    Prima hratelnou hru danda

10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

To já jsem se nečekaně promelounovala skoro do finále :D
    již ráno bude poslední šlechtěnec melounovitý :D

on totiž letěl vesmírem kouzelný exkrement :D :D a padl na mou farmu :D

[​IMG] [​IMG]

11. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

No tak to je mazec, to jsem ještě neviděla. Ten kouzelný tentononc možná i voněl :-D
    Však si to zasloužíš !
    Ale stejně trochu závidím :p ale jen trošičku !

12. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

mě se to nechtělo načíst odpoledne,proto tady ještě straším>:(,čištění a prohlížeč všechno jedno....:D:D:D,ale snad mám úkol 1-4 hotové,jdu to sklidit,dobrou noc

13. Preceja

Preceja Mistr fóra

Teda, vůbec se mi nechce počítat, kolik se kde čeho vypěstuje, na polích jsou ještě zbytky chlévů, pár stromů tu a víc támhle... střílím to tak nějak od boku, takže předpokládám přepěstování, ale lepší to než aby se mi zdálo, jak mě honí dav černo zelených melounů se žlutými pruhy o_O

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, ty jsi snad vybourala i tu svou kolbenkuxD a podobnou strategii jsem zvolila i já, odzadu. Víkend pracovní, a raději rozpěstovávat z jedné sazaničky z odměny, než zbytečně sázet pro tři sazenice nebo dávkovač základní melouny.Ráno budu mít od každého 9 lepších, dost na to, abych je ještě před odchodem otočila na velkých se SH a vrtulkou a večer zase trochu popohnala. A jestli nebudu mít u úkolu 1 až 4 splněno, tak mě zajímá 5 až 8... tam je to i při práci a třech plochách s rezervou.

15. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Zdar všem.
    Za hodinu sklízím 2 generaci melounů z 2 polí s vrtulkama a světe div se, vytočila jsem + 1 na kole štěstí, takže to bude i s MJS 8x30 od každého druhu. Naperu tam co se vejde a počítat, kolik chybí budu až ráno. Jestli dobře počítám, tak tam hodím rozpěstování těch včelích a sluníčkovejch. no zatím myslím, že dobrý. Snad se ráno dopočítám. Ale nevyužijte +1 z kolotoče, že jo?

16. libakos

libakos Polobůh fóra

Krásné ráno,zdá se že budu některé melouny prodávat ,200% do stodoly dnešní bonus na kolexDkdyž už mám zaseto poslední kulaté a krychlové :sleepy:No aspoň bude víc těch ostatních,pomůže to hlavně u dračích.....

17. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Jestli se kolo štěstí nezbláznilo, včera jsem si vytočila +1 do stodoly a dnes dokonce 200% do stodoly.
    To budu mít snad večer hotovo. Rozpěstovávám včelí a sluneční.

18. blondmary

blondmary Magnát fóra

Mala som zmätok v hlave pri čítaní, mám riadny zmätok pri pestovaní ,všade samé melóny a na dôvažok včera večer manžel doniesol melón, že si dáme k telke. No nezabiješ ho :pxD;)

19. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:music:čaute...akce pohodička...i bez všerůzných bonusů to jde levou zadní s prstem v nose :pbo nechtějí pajdátka xD
    kapky stačí jen na rozpěstování a to má snad každý nachrastěno od královny nebo z KŠ, pokud nemá obráky...
    a MJS si taky může koupit kdekdo 8)...takže vzhůru k řádku ;)ať brzy řádí !:D

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

blondmary: Nezabíjej, neměl by ti kdo nosit melouny!
    Když jsem včera četla návod aničky, připadalo mi to snadné a srozumitelné, dokonce jsem měla pocit, že se podle něj řídím. Ráno jsem prokoukla - a mám v tom takový domino, že se v tom vůbec nevyznám. Musím počkat na sklizeň abych viděla, kolik mám v liště a pak si to hezky nakreslit, jak postupovat dál.:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.