Melounové šílenství (13.6. - 20.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Boty

Boty Magnát fóra

sergejko - na to se vybodni, hlavně se neptej kde najdeš čtvrtou místnost , joooo ? :p

2. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Tak já na to naběhla hned po začátku akce a momentálně mám hotový první úkol v družstvu. Na plochu jsem dala dávkovač černých kulatých, tak ráno budu mít úrodu z prvního dávkovače. Rozpěstovávala jsem na velkých polích s vodou, hnojem SH a 2x s vrtulkama. V devět večer dám ještě jednou na 1,5 hodiny na velké pole různé melouny. Na noc už pak půjdou malé pole a melouny na mě počkají, až na ně budu mít ráno čas.

3. alenal

alenal Stálice fóra

Málokdy píšu do diskuze.Na začátku této akce jsem si přečetla tabulku jak co dodávat a jaké melouny další dostanu, ale k mému překvapení v úkolu 2 jsem měla dostat žlutý kulatý a v družstvu jsem dostala černý krychlový, ve 3 úkolu je žlutý krychlový ale dostaneme kulatý a ve 4 je černý krychlový dostaneme žlutý krychlový. V této akci každý počítá kolik má zasadit., tak je tato informace velice špatná!!

4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Když jsem mrkla na pole a vidím ještě 3:30, tak mi došlo, že čekat na sklizeň je blbost, protože maximálně zaseju od každého dalšího druhu po jednom. No, kvůli tomu tedy vzhůru nebudu. Jsem ťuňta, kdyby mi to došlo hned, mohla jsem ušetřit hnůj.

KingBone1 - u pomocníků je to jednoduché, dám postavit jen takový počet polí, který právě potřebuji. Na každé ploše jedu jeden druh a v pralese jsem dosela zbytky do 215 od každého. Dám počet polí, zaseju, další počet polí, zaseju atd. Najednou zaleju a pohnojím a hotovo. V secí tabulce si hlídám, aby mi ve stodole zbyl u všech stejný počet.

alenal - tím se netrap, protože stejně musíš dodat od každého stejný počet kusů.

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p po přečtení informací a několika zde uvedených návodů, jsem se rozhodla (tak jako skoro vždycky), že budu plnit postupně a jen odhadem ... uvolnila jsem pro pole hlavní louku, téměř celou divošku (zůtaly tam produktové stromy) a na mýtině zůstaly velkodomy, na baha v pralese beze změn (stromy, velkodomy) a na plantáži kromě polí jsou krokodýli a něco stromů ... tak uvidíme jak to půjde, kromě těch základních melounů už rozpěstovávám první čtyři druhy těch z družstva ... na noc už půjdou pidipole

6. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Ahoj, jsem začátečnice, prosím můžete mi napsat co je to vrtulka, a jakou runu na stromě moudrosti aktivovat? Já teprve teď začínám sázet a rozpěstovávat. Měla jsem náročný den, běhala jsem po doktorech. Moc děkuji za odpověď.

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

kruciš,kruciš...měl jsem udělaný všechny 4 stříbrny,tak jsem spočítal kolik bude na zlaté a diamant,přesně nasadíl ...a ...po dodání koukám,že jsou potřeba některé i v dalším úkolu.Toš nic,rozpěstovávám znova.
    :oops:

8. Manažerka

Manažerka Pisálek fóra

Čautě meflouni,
    tak já jedu zatím langsam - na každé ploše mám pidi a po krajích stromy. Dvě otočky základních 4 melounů na 2x2 hotové, teď jsem rozhodila 1x1, to bude až do rána, tak jsem se nesnažila ani s vodou. Na poslední páté ploše mám od každého trochu a ještě zbylo na jeden stříbrný úkol - první, tak tam rozpěstovávám ten jeden černý kulatý - jen mi nedošlo, že se všemi vymoženostmi bude už za půldruhé hodiny a pak těch 9 ks nemám kam dát, když mám všude základy...o_O čikulka já

9. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Zuzka43 ahojky, pokud myslíš vrtulky o kterých píše zdenkaamirek10, tak to znamená, že použila Zuzino superhnojivo. Pokud klikneš na políčko objeví se ti, voda, hnojivo, superhnojivo a Zuzino superhnojivo - je to + 2ks navíc na políčko. :)

10. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

xD po 4 ulohu komplet hotovo

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    a takto to vyzera v stodole

xDxDxDxD

11. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

No konečně pořádný blázinec ale vypadá to zajímavě a bez padátek no jdem do toho a půl melouna jsi jdu ted dát.Všem hezkou akci.

12. Boty

Boty Magnát fóra

Vypadá to ,že některá kuřátka nemají mentora viz. Zuzka43 a já pořád marně čekám, že mi RT nějaké kuře přidělí... :(((
    anickamalovaná- možná tě potěší, že jedu podle tvého návodu a dost se mi daří :))) díky za něj :)

13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

alexandrakerulova00: Kolik to potřebovalo SH?
    Jinak první úkol hotov, stříbrný, zlatý diamantový, takže rozpěstovávám už černé kulaté melouny. :) Ráno opět budu významně čumět do družstva, kolik kterých melounů a počítat.... a rozpěstovávat další.

petaM2001, evainfo a Koulička1 tohle ocenili.
  14. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

No já taky začala jak napsala aničkamalířka a ted se v tom plácám nebot mi to nějak nevyšlo.

15. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

spotrebovala som necelych 600 sh a presne tolko renatky ;)

16. pajuska5

pajuska5 Pisálek fóra

Meloun sem, meloun tam....:D po rozkliknutí plodin na sázení po začátku akce, jsem myslela, že mám snad vidiny a ono ne...meloun čtveratý, kulatý, takový či makový..ale po kvantech pajdátek je to vítaná změna, navíc po návštěvě karnevalové královny xD takže nazujme galoše a vzhůru do toho! příjemné a úspěšné melounové šílenství všem

17. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Začala jsem taky podle aničkymalířky a tak jsem se do toho zamotala, až z toho mám guláš.
    Ách jo, budu mít co počítat.:music:

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Až potkáte kdekoliv v republice zmateně se potácející tvory, kteří si budou brumlat pod nos: "Meloun sem, meloun tam, co já s nima udělám...", vězte, že jste potkali hráče bláznivé farmy v reálu. ;)
    Já jsem cosi rozpěstovala v práci, něco znova doma nasela, netuším kolik čeho (základní plodiny), protože jsem vařila večeři zeťákovi na noční. A potom jsem klikla na seriál... a už jsem tam, kde jsem nechtěla být. Ale White Princess mi za to zpoždění stojí... :inlove:

Naposledy upraveno: 13/6/17
  19. FarmářkaMárinka

FarmářkaMárinka Pisálek fóra

Tak jsem zasadila první melouny a v hlavě mám z toho guláš. Ale jako vždycky, ono se to během hry vyvine. Tak hodně štěstí farmáří.

20. chrobáčik79

chrobáčik79 Rádoby autor

kde najdu získaný dávkovač

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.