Mechanická sezóna (31.8. - 28.9.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/8/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak permice nebude na hranostaje, ale na ostatní odměny, na vedlejší uvítám i hranostaje ;)

lacrima, Prepperka a -Jara05- tohle ocenili.
  3. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

V předposledním úkolu je tentokrát místo chlívku nebo stromku jenom bedna s neony a tajemno. Škoda. :-(

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kdyby nám tam dali deštný strom, vůbec bych se nezlobila :)
    Edit: když jsem toto dopsala, tak jsem na plochu bahamy dala 18 sazeniček Thay Wan a hned na první odtajněnou jsem měla deštný strom, tak už mi na farmě nic nechybí, mám vše, zvířata i stromy, chce to si občas postěžovat

Naposledy upraveno: 28/8/25
  5. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj,
    permanentku nekoupím, hranostaje mám dva. Jinak teda nic moc i bez permice :p

6. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Ahoj. Ještě zvažuji koupi permanentky. Hranostaje mám sice jednoho, ale to mi ke štěstí úplně stačí, stromů mám od každého taky alespoň jeden kus a jediné co samo nemám je novinka Kapustňák :music: Jinak Sezónu plnit budu :)

7. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Pěkné pohodové odpoledne.
    Nový stromek sice žádný, ale opět tam máme novinku +10 a +15 Zuzino superkrmivo ve 3. a 4. levelu.
    I s pernamentkou mimo jiné cca 300 SH,1x 24 hod. kupón pro pomocníky, 2 pikolky.
    A 21 sladké výměny, 8 instantních stromů, kvalitní řezivo, synchronizovače, což se hodí pro ty, kdo jezdí do Alp.
    Hranostaje vítám, i když ho asi taky v liště někde mám (mám totiž neodtajněných desítky podivuhodných výběhů, není čas a místo).

8. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ještě jsem se nedívala, jaké jsou v sezóně odměny , ale pernamentku
    mám koupenou. Samozřejmě jako vždy , pernamentka musí být. ;)
    Stodola naplněná až po hambálek nebo také až po odr, čili hůru a nemám ráda,
    když se mi plody, plodiny a zvířata ve stodole tlačí přes vrata ven. :D
    Stodola se musí pravidelně uklízet a větrat , tak hurá na to.

9. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Tentokrát jsem docela zklamaná - sezónu jedu poctivě vždy, ale pokaždé je u posledních odměn novější stromek nebo chlívek. Tentokrát nám to pěkně osekli, dali jen hranostaje s permanentkou (tu nemám). Takže vlastně mi vzali tu správnou motivaci..:(

10. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Hranostaje mám jednoho a to mě stačí.Dát jako odměnu taj.stáj na na něj je trapné.Ze soutěže jsem měla 6 pod.stájí na hranostaje a jen žluté a oranž.stáje do lišty.Přesně jak píše anvan - motivace žádná.

papulice tohle ocenil(a).
  11. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, chápu, že nová stáj či strom na konci sezóny a jen za dodávání věcí ze stodoly je vždy žádoucí odměna. Ale neviděl bych to tak negativně. Hranostaj je jako odměna při zakoupení permanentky a tajemno + neónový chlívek dalo by se říci je zadarmo a to jsou velmi slušné odměny. Až bude možné hranostaje sehnat při OaD, tak se k němu také určitě časem dostanete ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

lacrima, -Jara05- a sovicka64 tohle ocenili.
  12. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Dave Lister
    Chápu tvé podivení, ale nesdílím ho. Není to přece zadarmo...nevím, jaké máš zásoby, ale já vždy pohořím na těch dlouhodobých kytkách, které se dodávají v sezóně po stovkách....Dodávání ze stodoly není lusknutím prstu - pořád jede akce za akcí a dopěstovat do stodoly ty poslední kytky je docela problém. Stejně tak zvířata...No a tajemno a neónový chlívek? Tak to je pro mne zakleté....vždy mi vypadne blbina, kterých mám dost. Takže nech nás prosím aspoň trošku si postěžovat, že tentokrát to bude chudobnější...:)

modro.ocko22 a -Jara05- tohle ocenili.
  13. .macca.

.macca. Dozorce fóra

anvan Nemusíš dodávat všechno já třeba ty dlouhodobé rostliny nedodávám, kdysi jsem ani nedodávala zvířata a produkty, vždycky jsem sezonu splnila i když to trvalo trochu dýl, tentokrát jsem permanentku nekoupila hranostaj mám

14. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj anvan, to si klidně postěžujte :)
    Rostliny, taky nemám všechny v dostatečném množství a dokupuju v semenářství a vždy to stačí. Nikdy jsem s nima problém neměl.
    Zadarmo je myšleno, dodávka ze stodoly, není potřeba nic jiného.

Takové malé zamyšlení, snad tím nikoho nepobouřím :)
    Spousta hráčů dává do hry reálné peníze, aby získali nový chlév nebo strom a je vůči nim "spravedlivé", že například v sezóně je to vlastně za pár kliknutí na dodávky ze stodoly? Píšu to proto, že je potřeba se na to podívat z více úhlů.
    Bez platících hráčů by tahle hra nebyla a ani žádná jiná, to je nutné si uvědomit. Samozřejmě i bez neplatících hráčů žádná hra není provozovatelná a životu schopná. Navíc FARMERAMA nabízí možnosti jak se k placeným prvkům dostat i bez reálných peněz a to celkem snadným způsobem. Viz zmiňovaná OaD.
    A už vás nechám ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

15. anvan

anvan Velvyslanec fóra

.macca.
    jojo, já vím, nedodávám vše, jen to co mi vyhovuje - a vždy sezónu dojedu v pohodě. Jen mi tam prostě teď na konci chybí nějaký ten poslední stromek nebo chlívek. Byl tam vždy..

16. papulice

papulice Hrabě fóra

ani nemá cenu sezonu hrát,je to opravdu chudé...>:(

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Chudé nechudé, jedu jako vždycky s permicí. Další hranostaj se hodí. Třeba mu najdu při O/D nějakého hodného páníčka ;)

18. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Ze 6 stájí na hranostaje ani jeden!Tak si nebudu ničit stodolu kvůli jedné taj .stáji na něj

19. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj
    tohle bude 3 hranostaj.Brala bych strom dub pyrenejský toho nemám,tak snad někdy příště.Sezona mě baví,tak jedu i s permicí

20. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Pekný podvečer prajem ;) Hranostaje mám 4 a už oddychujú v lište. Keď bola desivka tak som dala zvieratám pekne zabrať :oops: Teraz maká mlyn xD Zásoby mám dobré a tak žiadny problém ísť aj s permanentkou, každá odmena sa ráta ;) Bosorka ide tiež ale bez permanentky :music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.