Mazaný lišák (20.7. - 22.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 17/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hena

hena Zelenáč fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš, stačí užít oslovení hráče. Děkuji
    * odstraněna zbytečná citace
    Mne sa to stalo pri minulej akcii.:(

Naposledy upraveno moderátorem: 22/7/15
  2. -flegmatik-

-flegmatik- Zelenáč fóra

samá květina ,tak že nejde na pole nic zasadit,tahle akce byla vůbec poruchová ,sekalo se vše a tak jsem se na to vybodla,ale proč to nejde ted?kombajn jede na prázdno,čas utíká,no co ,tak se na to opět vyondím.

3. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

taky tak sek a nic nejak to nevychytali tak snad priste jim to vyjde

4. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte,
    pri maďarskej akcii ide o výpadok grafiky, ktorý je nahlásený. Na probléme pracujú a mali by ho odstrániť, čo najskôr >kuk<
    Prosíme o trpezlivosť

Edit: opravené

Julinka11 tohle ocenil(a).
  5. Tabita56

Tabita56 Rádoby autor

Po veľmi dlhej dobe nedokončená akcia vďaka tomu, že mi vôbec nešiel kombajn, musela som zbierať klasicky a k tomu ešte tie kvetinky, takže mi to už vôbec nešlo ... čo keby o nejaký čas predĺžili akciu?

hena tohle ocenil(a).
  6. *Lady*1

*Lady*1 Rádoby autor

Dobre odpoledne farmari,
    u tehle akce jsem jen sklamana,nedostatek casu:( den navic by se mi hodil,napestovani plodin bylo trochu moc,kdyz to neslo pestovat na baharame.Kazdou akci mivam jen tak tak ale tuhle jsem bohuzel nezvladla:/ Gratuluji vsem kdo tu akci stihl:)

Viky007, ldivacka a marcelina0007 tohle ocenili.
  7. kuriatko898

kuriatko898 Pisálek fóra

Takže po dlhom čase sklamanie, akciu sa nepodarilo dokončiť.. niežeby sa to nedalo zvládnuť, ale keď namiesto plodín sa tam točia a točia kvietky no nič nezožnete ani nič neposadíte ani nič nedodáte- KOMPENZÁCIA?? pre tých ktorým hra nešla alebo predľženie o 24 hod tak ako RT ??!! žeby sa Zavaril systém??

ldivacka tohle ocenil(a).
  8. Lucye632

Lucye632 Perspektivní autor

Uff... Už dlouho se mi nestalo, že jsem akci dokončila jen pár minut před jejím koncem.
    Pravda, pěstovala jsem jen na 2 plochách a nepoužívala moc SH (jen na rozpěstování) a měla jsem i sem tam nějakou proluku, ale bylo to o fous.
    Jdu se naložit. Nejspíš do vlastní šťávy.
    Přehřál už se i ten noťas.

9. tavos7

tavos7 Expert fóra

Helo přiznej se! Tys podepsala... :D Velice ti to přeji a tak nějak si představuji opravdový úspěch z tajemniček.
    Ke komu se prosím modlíš? Já to zkusil jako Beni v Mumii: Pochválen buď Ježíš, Ra, Perun, Budha, Radegast, Alláh i Venuše Věstonická a nějak se RT na nic z toho nechytlo. Pro sebe jsem, nemajíce Oskeruši, prohlásil jejím ziskem akci za úspěšnou. Z 29 TS/TCH je použitelných až 10 stromů / 0 stájí - více než třetina to se dá.
    Jo a k tomu hnoji, lidi neblbněte, já si chci uložit trochu hnoje pro příští akci na trh a vy mi to za 6 stovek za kus vykoupíte, to fakt přeháníte, nechte toho! Holt všemocná ruka regulovaného trhu.

Mkuře, skalara.v a zejdy66 tohle ocenili.
  10. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak já bohužel akci nedodělala a chybí mi jedna dekorace do stonku.Mrzí mě to,ale šla jsem hlavně po tajných sazeničkách a stájích,tak sem zvědavá co z nich bude :)

11. honzi

honzi Komisař fóra

Zbylé tři stáje - Kočky ( :mad: ), Kohouti ( -.- ) a Bobři ++ ( :wuerg: )
    Sazenička na farmu Kowhai (má třetí :inlove::inlove::inlove: )
    Sazenička na BAHA Garnát XL ( :wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg: )

evainfo a Jasmina tohle ocenili.
  12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A já mám bobrů málo :cry:
    Teprve 11 zlatých a 4 stříbrné. Zbytek jsem ponejspíš cpala do vlaku. A teď je mi to líto. No fakt :oops:

13. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já dokončila,sice jsem jela opravdu na doraz, protože nejsem stále u PC, dost mám prostoje...na dovolené se s tím počítá.Zatím ze 2 TS...holub a oranžové myši(zase vše do lišty):(...nyní dávám farmu do původního stavu( ve 13h jsem sklidila poslední várku a farmu jsem jen zavřela)a jdu na plochu vysadit zbývající TS a tajemné sazenice, tak pak uvidíme.;)

14. Basted23

Basted23 Perspektivní autor

Z TS jediná vec, ktorá potešila, bola OSKORUŠA. Ostatné ako stajne tak stromy, všetko do lišty. Bobry boli z toho 3x

Naposledy upraveno: 22/7/15
  15. beruska31

beruska31 Pisálek fóra

No takze ja nemam ani tajne lebo mi to akosi dneska neslo nacitat.

16. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ani já jsem nestihla a ještě v poslední minutě jsem chtěla splnit jeden úkol, ale už mi to nevzalo rostlinku. Taky jsem z toho smutná, další akce na prdlačku! Den navíc by se hodil. Všem co to zmákli gratulace !

Basted23, Simík21 a evainfo tohle ocenili.
  17. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Jupííí,
    já mám koně,
    žlutý koně,
    to jsou koně mí
    :p
    a bezinek háj

Naposledy upraveno: 22/7/15
  18. Luciagigino87

Luciagigino87 Pisálek fóra

2 x strom Baobabu :) akcia dokoncena a piatok zacina nova ,treba kopu zajacov ,mirabelky tak ide sa sadit :)

evainfo a marcelina0007 tohle ocenili.
  19. Viky007

Viky007 Baron fóra

No také jsem nedokončila, chybí mi poslední dekorka. Ráno jsem tiše zkolabovala v kuchyni, dolezla do pokoje na válendu a tam se válela až do16.00 za statečné pomoci ventilátoru, máme sice tři, ale pro příští rok se kupuje klmoška.
    Blahopřání všem, kteří dokončili

Simík21 a evainfo tohle ocenili.
  20. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Nejenže byla hra našponovaná, ale také z části nefunkční. Včera před půlnocí ani ťuk a dne kolem půl druhé opět. Čili dodal jsem (na taj. saz.), ale už mě to do 14 hod nepustilo odkliknout úkol (matroš pryč a odměna taky). To tedy pochválit nemůžu. Je pěkné, že chyba byla nahlášena, ale čas utíkal:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.