Mazaný lišák (20.7. - 22.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 17/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Tak já jsem akci celou nedala, ale ne proto, že by to nešlo. Nějak jsem byla líná přemýšlet a počítat, tak jsem nejela na celých plochách a měla jsem i dost velké prostoje, protože jsem nebyla moc doma a nějak jsem se vykvajzla na synchronizaci odchodů a farmy :D Když jsem včera večer viděla, jak málo mám akčních, tak jsem trochu pohnula a nakonec i s tím mým lážo plážo přístupem mám všchno co jsem chtěla - všechny dekorky a dokonce i většinu TS. Nálepka mě nebere, oranžhus taky neželím a stonek taky není žádná extra výhra. Dekorky už dřepí na ostrově. Zbylé čípky jsem semlela, jen plaménku mi zbylo 600 ks.
    No co, no ... když ono to přemýšlení taaak bolí ... zvlášť v tom vedru ...
    Asi mi ještě doznívá pocit zadostiučinění z úspěšné reklamace notebooku. To byl několikaměsíční tvrdý boj, ale prašule nakonec vrátili, takže už mám nový noťas a nechce se mi ten pocit spokojenosti měnit za hoňku na farmě. Ale to zase brzy přejde xD
    Tak jsem zvědavá, co mi vyleze z těch tajohnusů :p

2. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Uf, tak já mám konečně taky hotovo..a bylo to doslova taktak,ale to bylo proto, že jsem si já trubka nevšimla, že nemám udělanou omáčku.Naplánováno jsem to měla krásně.Ráno sklidit papriku ( no ráno, vstávala jsem v půl desáté, šla v poklidu s pesanem a do obchodu pro čerstvé rohlíčky), naházet do úkolů a čáááu. Vypočítáno doslova na kus, ještě jsem si říkala, co kdyby...budu mít cca 30 ks papričky navíc.Ale ouha...chybí mi 8 omáček a na to mi 30 paprik stačit nebude>:(..tak honem zasít, pohnojit a čekat a čekat. .nakonec to dopadlo dobře.

.. a aby toho nebylo málo, právě jsem poklidila na druhé farmě a začala házet do úkolů...... a chcete něco vidět????
    Co k tomu dodat, to horko mi nějak zavařilo mozkové centrum, kde se v růžku ukrývají moje počtářské schopnosti, ještě , že jsem začala plnit úkoly s dekorkama a na konec nechala ten, méně důležitý ...grrrrrrrr

3. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Vefka1

Ty jsi mě pobavila. To si opravdu myslíš, že RT sleduje každé slovo tady na fóru a podle toho. Jak rychle je kdo hotový nastavuje akce? xD
    Proboha proč by to dělali, když mají neomezený náhled do všech herních účtů? Už z chodu hry vědí kdo kdy skončil, když budou chtít, podívají se jak hrál, co použil, kdy tady byl a kdy ne...

jan.svatek, rampusak a skalara.v tohle ocenili.
  4. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Tak nemám hotovo ani náhodou, jako ostatně posledních několik akcí. stonek je a dekorky na něm chybí, prostě a jasně, hraju ráda, ale nejsem ráda pod tlakem abych vše stihla, to mě stačí v práci a v rodině a ještě to praktikovat ve hře, kterou hraji pro relax......tak to už by mě asi odvezly...je škoda, že se ty dekorky dají málo kdy dokoupit s odstupem času, ve výměnách nějak nemám štěstí a to nabízím výměnou skoro modrý z nebe :-D

Julinka11 a skalara.v tohle ocenili.
  5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nebudte optimisti, ze vedi kdo ma hotovo a kdy, protoze to by vedeli i kdo hraje a neposilali spam o neaktivite... jasne ze data maji, ale asi s nima nepracujou...
    Nicmene kdyz bylo 12 minut do konce - sklidil jsem posledni kytku a je HOTOVO!

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tentokrát jsem bobry ++ z tajemných chlévů neměl, což mě velice překvapilo a trochu i potěšilo :D. Jinak ale docela spokojenost s tajemnem :). Bylo to z akce, takže každý úspěch dobrý ;).

2x výběh pro kivi
    chovný rybník III: Červený
    rybník s japonskými kapry I: Žlutý
    pštrosí farma I: Žlutá

jeřáb oskeruše
    kowhai
    lokvát
    slivoň trnitá
    2x bez černý xxl
    2x meruňka obecná xxl
    buk xxl
    mandlovník xxl

pomerančovník xxl
    třešeň xxl

tamarindový strom
    mango xxl
    2x granátovník xxl
    juvie ztepilá xxl
    banánovník xxl

2x hvězdný strom xl
    strom pitomba xl
    granátovník xl
    pandánová palma xl
    cesmína paraguayská xl

Se stonkem jsem velice spokojený, protože takový příděl BZ/BBZ každých 6 hodin není k zahození. Třešňových paprik je navíc 391, což je taky slušné :).​

7. Verense

Verense Stálice fóra

Taková docela pěkná fofrakce, na to, že jsem se do toho obula až včera odpoledne a pěstovala jen na hlavní farmě, to dopadlo celkem obstojně: mám všechny TCH, po pěti TS a bahaTS, oranžové husy (při mém tempu šlechtění bych měla ještě tak dva roky základní chlívek) a dekorku na památku. Stonek jsem oželela, už bych na něj stejně nestihla napěstovat. A jako bonus mám pěkný balík krejcarů za hnůj, ty ceny byly celkem síla, až jsem se divila, že to někdo opravdu koupil. Ta úprava hnojiště je fakt nešťastná, za tu by si měl RT pořádně posypat hlavu popelem (nemá-li ho, ráda pár kyblíků dodám, dneska v noci kousek za Plzní hořelo...).
    V odměnách mi chybělo superkrmivo, klidně bych ho vyměnila třeba za to Zuzihnojivo, byla by to pro mě další motivace věnovat akci trochu víc času a třeba i překopat farmu na max výnos z polí. Z tajemna zázraky nečekám, nechávám si jen docela pranepatrnou naději, že by se z nich mohlo vyklubat něco, co mi ještě chybí. Tak mi držte palce. ;)

evainfo, skalara.v a sisinka tohle ocenili.
  8. mmacicek

mmacicek Zelenáč fóra

tak tedy to byl adrenalin 3 min. před koncem dodávat posledních 200 ks. šípků uf

9. papulice

papulice Veterán fóra

hm po dlouhé době sem nedokončila,ale co neřeším to,na světě jsou hezčí a důležitější věci....:inlove:

10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Nechápu, jak si někdo může stěžovat, že nestíhá, a přitom přizná, že na plochách nechal stromy nebo chlívky. Já měním plochy i mimo akce, protože, když potřebuji pěstovat určitou rostlinu, tak je výhodné ji hodit na všechny plochy - stejný čas sklizně a rychle hotové a navíc využita MJS a další podpory, pak potřebuji třeba ovce, tak zase všude hodím ovčíny a na zbytek zvíře s nejpodobnějším časem sklizně. Nemám čas být na farmě pořád a toto uspořádání mi umožňuje jít jen třeba 2-3x za den. Stromy pak dám na celou farmu třeba, když odjíždím na víkend nebo dovolenou (mám automatickou sklizeň).

11. Nniccollette

Nniccollette Pisálek fóra

Ano taky jsem nedokoncila po velmi dlouhe dobe a to jen pro bajecny chod hry nevim jak vam ale me se hra seka az hamba a na reakci kombajnu pri sklizni cekam treba minutu

12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Vefka1: Ahoj... osobně si myslím, že to není o tom, že někdo hlásí brzo hotovo. RT si může vše zjistit a přesněji sám (jak píše -wiolan-). Spíš bych to viděl tak, že jsou ve hře různé podpůrné prostředky... MJS, košíky, SH, ZSH a pod. Pokud je využiješ maximálně, tak tuhle akci uděláš cca za 5hod (odhadem) a RT nastavilo 48hod. Samozřejmě mohli dát více času, ale potřebují taky něco z těch věcí prodat ,-) Navíc bylo třeba jen necelých 300 vypadávátek... u ostatních akcí je třeba 800.... proto delší doba. Stejně mám pocit, že RT nad tím nějak moc nepřemýšlí a řídí se heslem 150ks vypadávátek= jeden den akce a ostatní jako plodiny atd neřeší :-D a nebo se pletu úplně a čas na akci tahá z klobouku ,-)

evainfo, -wiolan- a skalara.v tohle ocenili.
  13. zdenass

zdenass Perspektivní autor

zdravím....i když jsem měla odpolední,akci jsem stihla celou,ale bylo to o prsa. Sice nevím co se vyklube za zvířata a jaké stromy budou i tak chválím za stonek....i když jednotlivě dané vydělají více

evainfo, skalara.v a Julinka11 tohle ocenili.
  14. pingvinas

pingvinas Pisálek fóra

Akce plním jak můžu, zbývala mi poslední sklizeň do splnění, časově OK, ale bohužel jsem místo sklizně musela přijímat pacienta po havárce a nestihla....takže 9 minut po 14 hod a akce v tahu- žádný stonek.....To by se člověk cvrnknul !!

Co takhle jako kompenzaci za problémy a ubíhající pomocníky díky chybě ve hře dát akci mimořádně ještě zítra??? To asi neprojde že?

Naposledy upraveno: 22/7/15
    evainfo, skalara.v a Milka66 tohle ocenili.
  15. 30kvido

30kvido Pisálek fóra

tak jsem teď přišla na farmu - díky návštěvě pozdě.. tím pádem jsem neudělala všechny úkoly.. ale o to nejde, tam kde jsem měla zasazené akční kytky se mi vrtí stále květina... ostatní na kombajn funguje.. hmmm

16. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Prvá moja akcia tohto druhu na farme a výsledok? No, taký ... začiatočnícky ;). Z úloh som plnila vždy najprv prvú a tam, kde som najviac túžila po odmenách, tak som pokračovala aj 2. a 3. stupeň. Zvyšok úrody som podelila do ostatných úloh podľa počtov, aby som napestované čo najviac využila. Takže 1. úloha komplet, 2. úloha - prvý stupeň, 3. úloha komplet, 4. úloha - 1. a 2. stupeň, 5. úloha - prvý stupeň, 6. úloha komplet. Chilli papričky nevyužité 123 kusov, scila - 1041 kusov navyše (tak toto som naozaj nezvládla :eek:) a šípky zostali 55 kúskov - to sa fakt už nedalo nikde použiť. Samozrejme, že zo začiatku mi bolo ľúto rušiť stromy a chlieviky, postupne, ako dokončovali svoju produkciu však išli do lišty. Popritom iné povinnosti a tak síce akcia nie ukončená celá, ale vďakabohu aj za to, čo sa podarilo. Tajomné stromy a chlieviky budem vykladať až zajtra, teraz aspoň využijem všetky plochy na dopestovanie toho, čo najviac chýba (teda asi všetkého xD).

17. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

mám ten stejný stav jako 30kvido

18. jarana

jarana Pisálek fóra

také mám ten problém, kytky místo poli a ne a ne najet, kombajn si s tím neví rady a ja také ne

19. hena

hena Zelenáč fóra

Mne to robí už dobrú štvrť hodinu. Už som reštartovala hru. už som ju spustila úplne nanovo a stále nič... A pritom Baha mi pozbieralo v pohode

Naposledy upraveno: 22/7/15
  20. zajanda

zajanda Pisálek fóra

Jsem doslova naštvaná, poslední dekoraci jsem nestihla zasekl se mi počítač a šipky už nešly dodat chyběla mi jedna minuta. To by člověk řval ach jo.

evainfo a Pitrýsek47 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.