Mazaný lišák (20.7. - 22.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 17/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Zdravíčko všem a gratulka těm, co mají hotovo....:)
    Akci nedodělám ani náhodou. Práce je přednější a dvě služby si vybraly svojí daň. I když jsem hnojila SH na urychlení, stejně to nepomohlo. Prostě je léto, horko, děti mají prázdniny a jsou fuč, dospěláci jsou buď v práci nebo na dovolené a důchodci jsou taky unavení z horka...:) Teda nevím jak vy, ale akce přes léto bych klidně oželela a pěstovala (chovala) si zaději do foroty. 2 měsíce prázdnin by bodlo i na farmě...:D
    Už teď se děsím kalendáře na srpen, co tam bude, a že makám i v srpnu, tak vlastně pro mě nic.
    Hnůj na mém trhu je kolem 850 za ks...tohle je děs, už sám o sobě. ...
    Sklidím poslední akciovku, řádek určitě nebude, dekorky chci, kombajn jsem taky oželela, hodím farmu do původního stavu a dám si oraz...
    Od pátku je další akce dle kalendáře na více dnů, což znamená více ks nových plodin. Pro mě pracujícího člověka bohužel nic neříkající. Jsem v práci a za 3 volné dny, které budu mít a né najednou nestihnu nic. Možná tak trh a hnůj..:D
    Mějte se krásně ..:)

2. farmář1970

farmář1970 Rádoby autor

Zdravím všechny farmáře, tak akci jsem dnes už kompletně splnil, ale jak všichni říkají, bylo to jen tak tak, odměny se mi velmi moc líbili, sice jsem ještě tajemné předměty neodtajil, ale neznamená to, že když nezískám novinky, či nějaké jiné předměty, které už mám, že ta dřina byla k ničemu. Ano, možná nejspíš byla, protože většina farmářů se nadře právě pro tyto tajemné předměty, ale hlavní prioritou je si akce pořádně užít. Vím, krásně se mi to mele, když dřepím doma na zadku, užívám si prázdnin a na farmu mám dostatek času, abych každou akci splnil, ale můžu říci jen jedno! Nebojte ti, kteří jste akci nesplnili, kvůli práci či jiným povinnostem, důležitější jsou okolní věci, než hra, která je tu pro vás kdykoliv. Mě brzy povinnosti taky čekají a až budu za 2 roky maturovat, rozhodně nedám přednost farmě, ale samotné maturitě, která je pro mě přednější a poté mě pak čeká vysoká škola a na farmu už pak mít moc času určitě nebudu. Je mi moc líto těch, kteří akci nesplnili, ale nebojte, vše špatné se zase k něčemu lepšímu obrátí :) Třeba budete mít potom více štěstí u tajemných předmětů a navíc, akcí se na FARMERAMĚ odehrává tolik, že si můžete jednu akci tou druhou vynahradit :D Všem pracujícím farmářům přeji hodně štěstí při plnění akce a přeji krásný letní den :)

3. myskacarodejka

myskacarodejka Rádoby autor

farmář1970 Zdravím a děkujeme všichni za slova útěchy. Já osobně to až tak neprožívám,mám jistě jiné priority ale štve mě to.;)

ell1956 a Julinka11 tohle ocenili.
  4. honzi

honzi Komisař fóra

Tak nakonec se mi povedlo (z mého hlediska) nemožné... Splnil jsem všechny stříbrné úkoly a celý třetí stupeň... To znamená 5 TCH Lyra a 1 od každé TS... Z prvních dvou stájí čápi a žlutá angorská vlna... Zbytek Tajemností je na ploše, stáje budou za tři hoďky, stromky za 5

ell1956 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  5. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Popravdě mi je už jedno, jak to je na trhu s hnojem.
    Současný stav je otravný pro toho, kdo chce hnojit, ale pro mne jako primárně rostlináře je zajímavá živočišná výroba (žluté kurníky) právě teď -> +1000000 Kr za den! A to se vyplatí! Na druhou stranu mimo akce hnůj kupuji pro květináře (za 2-3 Kr) a dělám základy v 1. úrovni, protože nic jiného než hnůj (z produktů) se mi do vyšších levelů dávat nechce. Je to pomalý postup, ale přece jen postup. Když bylo možno mít v podstatě neomezené hnojiště při nákupu hnoje, cena byla dlouhodobě vyšší a stabilnější a nehrozil nedostatek, na druhé straně to vskutku zabíjelo produkci květináře (ne že by mě to nějak trápilo)... takže i na současném stavu podmínek pro obchodování s hnojem a omezení hnojiště lze nalézt pozitiva, stejně jako negativa...
    Na rozpěstování 10 akčních plodin mi zpravidla stačí 100 hnoje (1. fáze 10 a ve 2. fázi 90), dál jedu bez hnoje. Rozpěstování na velkých polích při použití řádku na stonku, bílé nevinnosti, vánočky a příslušné runy na stromu moudrosti zapřičiní na dobu 6 h násobení doby zrání plodiny koeficientem 0,2 - a to je ten nejpodstatnější vliv. Voda pak je koeficient 0,8 a hnůj 0,9 (s příslušnou aktivací na stromě moudrosti).
    V zásadě platí - hráč závislák (a to jsem, byť do příslušné diskuze jsem zatím coby v produktivním věku nepsal) se přizpůsobí víceméně jakýmkoli podmínkám.
    Organismy v přírodě to ostatně musí dělat také, jinak vyhynou... za sebe: Snad tedy přežiju i tu dobu, co mi zbývá ke kulatinám (100. level) - někdy okolo 16.8.).
    Všem přeji co nejlepší výsledky z odtajněných sazeniček a stájí...

vvanilka a ell1956 tohle ocenili.
  6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No jo, zase mě práskli (že Wiolan) - ano, mám žlutý kozy, ale je nechcu. Takže kdyby je někdo chtěl, není problém, si klidně při O/D písněte. (Mám v záloze ještě i růžový, červený, oranžový a obří ve všech barvách - ale ty moc nepoužívám a posílat taky nejdou)

7. zejdy66

zejdy66 Stará škola

8. stibovam

stibovam Pilný autor

Pro mě je to v poslední době další nesplněná akce a to jsem plnila vždy.Je velmi krátká,asi bych dodělala kdybych koupila košík,tak to asi RT myslelo,ale to ani náhodou.Nesplněné stonky už mě ani nemrzí,když nejdou sklízet kombajnem.Mám skoro všechny a sklízení je na dobu.Jsem zklamaná :eek:

9. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Tak ve 12:50 dokonáno, jela jsem jen na hlavní a divoké, stromy na okrajích jsem nechala, a to jsem ještě zapomněla na začátku dát bílou nevinnost. Jednou jsem v noci vstávala a stálo mě to 750 SH. Krásně jsem si napnula nervíčky.
    Hezkou hru všem

10. Beruška.Janka

Beruška.Janka Zelenáč fóra

Hotovo už včera,ale byla o honička.

skalara.v a Julinka11 tohle ocenili.
  11. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Nestihla jsem poslední dva a předposlední jeden, počítala jsem s tím, chtělo to ještě jeden den, no ale jsem spokojená i tak, všem co mají hotovo velká gratulka:):):)

Julinka11, -wiolan- a skalara.v tohle ocenili.
  12. ondatrastrmiska

ondatrastrmiska Pisálek fóra

Taky mám hotovo, stonek aktivovaný, tajemné stáje a stromy rostou.

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  13. .macca.

.macca. Hrabě fóra

tak já akci mám splněnou už včera kromě stonku ten jsem nechtěla dává málo bodu dekorky jsem dala na ostrov stejně ho nemám celý zaplněný co dává body bbz z mazlíkama mě ty dekorace ráno dali 7550 bbz večer to dá o něco míň tam už nebudou vrány je to o hodně víc než stonek

14. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Ahojky, tak jsem akci dodělal včera kolem půlnoci, pak jsem všechno nasázel do úkolu a jen jsem začal osazovat stonek(bylo už dnes) tak mi komp zmrtvěl, pak zčernal - no, málem mne kleplo. Ale ostatní šlo, tak mi došlo, že je to zase PIRÁTSKÁ AKCE B P!! Nejspíše si řekli, my jim zatrhneme úspěšné plnění!!!!!! Nejdříve jsem si myslel, že to postihlo jen mne, ale Tassadar 11 mne z toho omylu vyvedl.
    Co se týče hnojiva, něco málo jsem za své zásoby trhl, ale dát na plochu slepičky - to bych to musel hlídat! V tomhle vedru mám lepší nápad.
    Lyzarko, Kaolíne11 mluvíte mi z duše - taky bych bral průběžné hnojiště. Co se týče těch parfémú - jako úplně zelený famář jsem si při prvním BB ty parfémy koupil v obchodě a pak jsem za měsíc zjistil, že jsou k mámí na trhu za třetinu. Málem jsem to tehdy nepřežil. To víte - těžce vydřené krejcary. Zdravím farmáře obou základních frakcí a chladu zdar přeje Kutílek1929 F82,B118,M3,S2

Trepifajksl a eleanorelik1 tohle ocenili.
  15. Feris1

Feris1 Expert fóra

caute akcia spravena este dnes rano a co daju tajomnici pisnem vecer a kto finisuje sup sup lebo zachvilku je koniec

skalara.v a -wiolan- tohle ocenili.
  16. Hermionka02

Hermionka02 Pisálek fóra

To byla fakt nesplnitelná akce, vzhledem k tomu, že jsem měla divokou plnou chlívků a na ostatních polích stromy. Ale získala jsem všechny tajemné sazeničky i chlívky, takže jsem docela spokojená. Za hnůj mám taky něco málo krejcarů, ale měla jsem radši pěstovat slepice, z tajemnic bude stejně něco obyčejného.

Julinka11 a skalara.v tohle ocenili.
  17. puska54

puska54 Pisálek fóra

Taky hotovo.

Julinka11 a skalara.v tohle ocenili.
  18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jo, těsně před půlnocí to kleklo a naskočilo po půl hodině. Taky jsem byla v děsu, bo mi chyběla jedna otočka. Tak jsem tu tvrdla a čekala, až to naběhne. Ale stihla jsem akci i na druhé farmě. Bylo mi líno sklízet růčo, tak jsem obětovala jeden kupón na 48 hodin. Super. Ale takhle našponované akce už taky nechci >:(

-Kuteno-, Julinka11 a kometak96 tohle ocenili.
  19. Vefka1

Vefka1 Pisálek fóra

Ahojky,
    tak mám nakonec i já hotovo, ale bylo to o fous. Myslím si, že tomu přispívají i hráči, kteří za 18 hodin hlásí hotovou akci na 72 hodin. Všem vám to přeji, ale možná si to raději nechte pro sebe. Jistě to znáte z práce, kdo je šikovný a pracuje rychleji, tomu se zpřísní normy nebo přídá práce. Takže trochu ohledů i na ostatní hráče!!!

Julinka11 tohle ocenil(a).
  20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Výběhy a stromy,vše do lišty ;)

-Kuteno-, kometak96 a skalara.v tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.