Malovaná vajíčka (12.4. - 18.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 11/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já něco udělám ,-)) padátek 161 (2 darované) kdo má míň? ,-)))
    Obě strany u vejce hotové.

2. Aknel15

Aknel15 Pisálek fóra

padátek 189 ks, berete ty počty?

3. bbowling

bbowling Hvězda fóra

4. babina51

babina51 Veterán fóra

Levá a pravá strana hotové,padátek 256(begonie a stromy).Na noc dám růže uvidím kolik hodí.
    FA108....BAHA338

5. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já mám z první sklizně 281 padátek. Dost jsem se snažila, aby příprava byla co nejlepší, dokonce jsem se donutila sundat dekorky z plantáže a z pralesa vyházet opravdu hodně xxl stromků a dát je v základu, při kousající se farmě posledních dní to trvalo opravdu dost dlouho, ale na tuhle akci jsem ráda, každé padátko se bude hodit. Že je to relativně povolené, je vidět na tom, že zvěřince daly jeden každý tolik padátek, kolik mají chlívků. V nedávných akcích baráky tak štědré nebyly. Na farmě z karafiátů 64, ze špaldy 63 a z plochy plné stromů v základu jen 48 - tyto výsledky znám z uplynulého roku, krom posledního měsíce, ten byl jiný. Tahle akce vypadá podobná akcím posledního roku a tudíž snad bude předvídatelnější, a doufám, že zdání toho, že to bude padat slušně, se potvrdí.

Jinak se mi moc líbí akční kytka (ne už tak její délka, ale pěkná je moc) a banány v odměnách, a nevím, co si mám myslet o bedýnce v odměně z řádku - jeden kus nějaké květiny, plodiny? Navíc tak pestrý výběr, asi snaha, aby nám každá možnost padla pouze jednou ročně? Ty velikonoce asi někdo zapíjel předem. :)

6. llew65

llew65 Vážený autor

Tak sklizeny dlouhodobky a naseto akční kvítí. Vypadlo 257 přívěsků!!! To jsem ještě nezažil. Ale poprvé se mi podařilo při akci vytočit 100% ke sklizni, tak dumám, jestli tento bonus má vliv i na vyskakovátka. Máte s tím někdo zkušenost?

7. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Z deseti polí 2x2 akční plodiny + zbytek pidi pole se slunečnicí = +13 velikonočních přívěsků. Uvidím, jak to napadá z 90 akčních 2x2 polí...

8. tavos7

tavos7 Expert fóra

Souhlasím s entitama i dobou zrání. U tak vysokého počtu požadovaných padátek se dalo očekávat že na stromech nebo políčkách 1x1 se vydělá víc než na pohopolích. Z plochy pidipolí mi padlo i cca 120 padátek, z pohopolí + kolem stromy padne nejvýše (44pohopolí + 23 stromů /nebo jiné entity 1x1/) = 67 padátek. Víc ne i kdyby tam bylo 50 JC.
    Pro mne byl start dobrej i když jsem včera nestíhal k přípravě stromy, takže byl hlavně šípek a cukrový meloun na 1x1 - padátek cca 550 + něco přibylo i z mrkve a sena.
    To s těma ježkama si musím zkusit abych měl porovnání ;) První sklizeň mi taky nějak haprovala.

9. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

bbowling - počkej, až nám to oběma ocituje Casey a ukáže nám prostředníček, jako že kam se na něj hrabeme xD
    Ale jinak si myslím, že borec v levelu 200 by měl mít teda víc než 723 vypadávátek. Pouvažuj, kde děláš chybu, chlapče milý xD:p

10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak já mám svůj osobní rekord - 359 přívěsků. Dvě plochy šípku, zbytek mix stromy a zvířena.

11. KOLENO1970

KOLENO1970 Rádoby autor

Už 539 padátek,samozřejmě s otočením vytuněných karafiátů.

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Zatím v pohodě:pAkci jsem začal s hodinovým spožděním:oops:ale vypadávatek vypadlo slušnej počet bez pár kousků 900. což bych řekl že se dá:D

13. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Vytuněná cibule - 585 vajíček,...;)

jo a vydělala jsem cca 3 mega na obilí...

14. flexka

flexka Hrabě fóra

tavos7 - prosím tě, cos dal na těch 120 padátek o_Oo_O Já jsem taky 99 level a nejdelší mám šípek a ten dal z celé jedné plochy pidipolí 65 - to je polovina. Cestou točení kratší rostliny se nedám, páč na Baha z jedné celé plochy pantoflíčku to bylo 17.

No asi to blbě sázím, nebo sklízím, nebo nevím, co dělám blbě, třeba mi někdo otrávil nádrž s vodou? Protože všem to nastavili stejně, že ano, takže asi dělám nějakou hrubou chybu v sázení, sklízení, nebo polévání. Ono 30% rozdílu s matlafouskou a 50% s tebou je trošku mimo "rozptyl".

15. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Teda ze dvou ploch polítaného šafránu 80 vajec, to je teda bída. Jsem zvědav co dají večer obr stromy a baha....

16. burds

burds Titán fóra

Tak mi vypadlo 290 padátek.To snad jde,musím si přečíst co vypadlo vám ostatním.

17. tavos7

tavos7 Expert fóra

flexka, tož dal jsem si na to špek, zalil dvěma rezkama s bílou čepičkou a přihodil pár JC - tedy nebylo jich pár, mám jich lichý počet 11ks. Bez JC se mi zdá 65 hezké číslo, co se ti na něm nelíbí? :)

Zkus si přepočíst kolik dostal z plochy Huba s Bubou tam je ta průměrná výtěžnost na plochu 180 kusů, víš kolik na ten špek pak musel dát piv? ;)

18. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak to jsem doma - špek můžu, 2 rezavý krkavý vody s vypětím sil nasoukám, akorát ti JC mi chybí! Takže zůstanu u dámské třetinky, zato dvanáctky a výš, vodu nechám žabám.

No a akci odpískám, páč počebuju asi 40 padátek na plochu 2x denně a to netuším jak - když mám 7 hodinovku s vodou na 2x otočení je to 2x 17 padátek, na noc něco delšího mě taky do 80 nedá. No a spolehlivé chlívky by musely dát každý jedno padátko 2x denně a to si nejsem jistá. Navíc ještě musím i tu akční nějak napěstit.

Tak zkusím zítra zelené s bílou čepičkou a na akci se vyignoruju a když to proložím štamprlama, ani mi to nebude líto ;)

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Snad poprvé se nestydím napsat sem stav padátek: 122. To by šlo, ne?

20. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Tak z 10 velkých polí akčního kvítí, dalších polí se slunečnícemi a z BAHApolí s vinnou révou dalších 19 vypadávátek + 3 od sousedů - takže mám celkem 283 vypadávátek.
    Na Baha plochy půjde zelený čaj s vodou na 07:12 hod. a na plochy Farmy znovu 10 velkých polí s akčním kvítí a zbytek opět slunečníce.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.