Malovaná vajíčka (12.4. - 18.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 11/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. emča061

emča061 Pisálek fóra

225 vypadávátek, žádný zázrak, ale hlavně strašně pomalá farma. Musím protočit párkrát vytuněný růže, ať jsem v klidu.
    Ať vám to odsejpá...

Edit: Po růžové šarádě 477 vypadávátek, tak snad už to dopadá.

Naposledy upraveno: 12/4/17
  2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Flex: Ano lpím... pokud by to porovnání mělo být objektivní. Matla sama napsala proč to dělá a že o tom co píšu ví ,-) A ohledně farem skaláry a rozdílu v padátkách ti z fleku můžu napsat proč tomu tak bylo ,-) Ale co se týká padátek už se nebudu vyjadřovat... stejně si každej bude myslet svoje ,-) Jen napíšu, že si stále myslím a budu myslet, že vypadávání není nastaveno různě pro různé farmy, ale rozdíly dělá jen a jen farmář tím jak farmaří ,-) No ak akci .... kohoutky jsou dost povoleny oproti jiným akcím. Příprava dala 840ks, ale seká se to jak sviň ,-)

3. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahojte!
    489 vypadávok, neviem sa z toho prebrať :) dúfam že to bude aj naďalej takto padť

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak mi nekdo skrtnul dve nuly na procesoru, protoze kazdy klik je tak pomaly, ze 10 minut na otocku nestaci... nakonec 256 padatek, ale mam jeste cely prales, necham na zitra rano optimalni sklizen...

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Casey - a proč tomu tak bylo :D

Edit: Já si myslím, že zrovna u té hřbitovní akce jsou nejlepší podmínky k pokusům. Samozřejmě úplně stejné podmínky udržet po celou akci by bylo náročné - ale i to by se dalo... Nějaké rozdíly vždycky budou, ale neměly by být zásadní. Jedno procento v legendě by taky nemělo příliš ovlivnit výsledky. Level by měl být čistě teoreticky putna. Skladba plodin je zhruba stejná - bo na chlívky i stromy musíš použít (tedy i napěstit) stejnou květenu....

6. minnie30

minnie30 Stálice fóra

mám 266 vypadávatiek. chcela by som sa spýtať, kde si stiahnem tú tabuľku, aby som vedela, ako na tom som v %, ďakujem. dúfam, že to bude aj naďalej takto vyskakovať

evainfo, babina51 a petaM2001 tohle ocenili.
  7. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj,tak u mě zatím nic.Kytička se točí,takže restartuji už po několikráte,žádná změna.Jdu od toho pryč.Dost mě to krká :(

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Až BP udělá reklamu na Farmeramu v Číně, tak si ani neškrtnem, teď je začátek akce kombajnem nehratelný, chjooo

9. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

222 = 10% je doma :) Všude byly stromy. Nejméně dal prales s XXL - 27. Nejvíce na hlavní směs stromů, kterých mám po 20-50 kusech. Na divoké cukrové javory 52, ořechy s bezinkou na mýtině 47. Výskyt padátek při první sklizni je srovnatelný s jinými akcemi.
    Teď na hlavní z mrkve na 1x2 2 přívěsky.
    Pokud zítra v tuhle dobu bude hotovo aspoň 25%, bude to reálné splnit.

Oprava: zapomněla jsem započítat skladiště na Baha, která sklízím extra. Z těch dvou bylo 12, tudíž v pralese 39 a celkem 234.
    A z pšenice na 1x2 opět 2 přívěsky.

10. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

padátek vypadlo 283 (šípek a cukrový meloun) ale neřešil už někdo runu urychlení růstu. SH mi funguje na 50%(místo 60%) a hnojivo na 5%(místo10%).
    deMentos

11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

padá to dobre [​IMG], čo viac chcieť z 10 minútoviek, nečakala som do 14,00 ani s bahamastromami, o 24 hod. budem múdrejšia, len či? od nejakej 20,00 u nás začína Veľká Noc - konečne príde moje dievčatko:inlove:

12. jakrt

jakrt Rádoby autor

Nikdy jsem vypadávátka neřešila, ale teď mne to trochu zarazilo. Mám lv 105. Dala jsem poho pole a bér (nejvyšší rostlinu) na 2 plochy, na jedné chlévy, na baha poho pole a cukr meloun, pár chlévu. Na všech plochách jsem měla ještě nějaké xxl stromy. 5 JC a byla jsem zvědavá na počet. Po sklizni 243 ks. Dcera sklidila také lv. 98. normální pole se šípkem - 2 plochy. jedna plocha chlévy, Na baha měla to samé jen na normálních polích. A počet 243 ks. Dejte mi návod jak dosáhnete počtu 400 a víc.

13. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak najprv chvalim dizajn...podaril sa....moj odhad na prvy zber sa vyplnil 309 priveskov na noc to bude super drzim sa tohto...a zatial mam tolkoto priveskov trochu som tomu pomohla s riadkom a SH..
    uvidime zajtra pri rannom zbere ...nech sa dari

14. anvan

anvan Dozorce fóra

Teda jede to jak v létě na sáňkách....tímto tempem budu mít první slizeň tak pozítří...:(

15. trevorka

trevorka Zelenáč fóra

Zdravím, taky se na tu akci vyprdnu. Moc složité. Nemám moruše, nemám papáju a ani se nedá koupit.Peněz na farmě mám opravdu málo nestačí mi ani na dokoupení 100ks pitomých švestek.Je to akce na nic. Chtělo by to myslet i na ty, kteří na to nemají, nebo hrají velice krátkou dobu. Mám tu dceru která přijela až z Krety a příští týden mi zase odjede, takže se raději budu věnovat ji. Moc ráda bych hrála, ale ty položky jak jsem psala už výše prostě nemám. Přeji Vám Všem moc krásné Velikonoce, a nenervujte se kvůli hře. Nestojí to za to. Snad budou v budoucnu lepší akce než je tato. Opatrujte se papa

16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

300 p. krásná práce

mě ta tabulka nedá

17. -KUSCHEL81-

-KUSCHEL81- Pisálek fóra

Super zaciatok .. kazde 2 minuty musim hru nacitat>:(

Trepifajksl, evainfo a babina51 tohle ocenili.
  18. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

pro jakrt:
    Hodně to závisí na délce zrání a počtu entit na ploše. Proto si myslím, že jsou lepší pidi pole než pole 2x2 nebo stáje či výrobny (těch se vejde na plochu méně). Pro nízké levely představují dobré řešení základní stromy s časem zrání 20 h, protože déle zrající prvek o velikosti 1x1 prostě tito hráči nemají.
    Čili na Baha bych jel nadále stromy (20 h), případně je urychlil pomocí ZH (zítra ráno by měly být opět zralé). A na Farmeramě pochopitelně pěstovat akční - s tím hráč prostě nic jiného neudělá, protože je pro splnění potřebuje...
    Obecně platí: Čím více entit s co nejdelší nominální dobou zrání na ploše (ze kterých to může vypadnout), tím více by mělo být pochopitelně vypadávátek. Jinak to hodně závisí na počtu JC (3 JC to sice taky ovlivní, ale 29 JC jako u Dobena to ovlivní pochopitelně ještě více) a na výši legendy na stromě moudrosti.
    Další možností je zvýšit pravděpodobnost vyskakování předmětů při sklizni aktivací příslušných řádků v Nebi. Neptej se mě ovšem na jejich názvy. Je toho už tolik, že míra mé orientace mezi řádky se začíná u mne limitně blížit nule.

19. p-eetra

p-eetra Vážený autor

tak já trubka se dneska zapomněla kouknout, jestli akce běží v pořádku, ale naštěstí jsem sklidila a vše OK, mám 284 vajíček. Udělaná levá strana, teď dopěstovávám řeřichu, kupovat ji nebudu

20. ell1956

ell1956 Komisař fóra

No tak akci dělat nebudu, padátek 280 a to je málo, ještě jsem nasela akční, takže uvidím, jak to z nich napadá, ale jako vždy, žádná sláva, navíc jsou velikonoce a to se slaví o sto šest........ještě jsem jen tak dopěstila řeřichu a z ní nepadá vůbec nic.....taky co za 1 minutu bych chtěla, tak všem co mají padátek habaděj přeji prima akci :wuerg:;):)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.