Malovaná vajíčka (12.4. - 18.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 11/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. polacka

polacka Vévoda fóra

Ať je to jak je to, je to stále dokola. Při rozjeté akci RT přidá další a vždy nastane problém. Bylo to tady popsáno snad stokrát. Třeba se RT konečně poučí. Ale tomu snad nevěří nikdo.

2. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

Ach jo padátek chybí dost, přišla jsem o minimálně hodinu kombajnu a tak nevím nevím zda akci dokončím :cry:

3. lulisa06

lulisa06 Zelenáč fóra

při takhle obtížné akci klidně dáte údržbu to je děsný ještě když si zasadím se superhnojivem

4. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Super akce dokončena mám radost :D Přeji úspěšné dokončení akce všem ;)

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) super, vyklubal se bizon, tak už mám pěkné stádečko pěti kousků ... hezké zakončení akce

6. hudy536

hudy536 Stálice fóra

Bezva, oranžoví osli...to opravdu ve 104.levelu fakt potřebuji....čím vyšší level, tím horší odkrytí z tajemna...a že to pozoruji už dlouho tenhle trend...

7. malanek70

malanek70 Expert fóra

marketka47, Druid.Panoramix ... je jedno jestli hra byla přerušená na hodinu nebo na dvě, prostě spousta lidí měla načasováno, že sklidí, zaseje a sváteční odpoledne využije jinak, takže spoustě lidem takto uteklo třeba i deset hodin a tím pádem celá akce.
    Určitě jsem pro prodloužení jako náhradu aspoň o dvě hodiny, aby mohli aspoň využít zítřek po návratu ze zaměstnání, případně škol, což ve 14:00 není pro většinu reálné a znamená to mínus další půlden z akce. hudy536 - nápodobně. Čím víc stromů a stájí z tajemna, tím víc rozdělaných úkolů a žlutých, oranžových stájí ve skladu :)

Naposledy upraveno: 17/4/17
  8. babicka38

babicka38 Magnát fóra

1. akci mám splněnou ráno vajíček přebytek ve 110 LVL žlutá kráva bezva a stromy všechny do lišty . a taky někomu lítá často ta žlutá kytka ? musím dávat F5 aby mě to pustilo dál - děkuji tímto svým sousedům za dárky -

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Marketka47: nejspíše jsi klikla někde trochu vedle, zkoušel jsem to a nic takového se mi nikde neotevřelo. Navíc před propojením FC a farmy bych rád trochu varoval.

10. liliana3211

liliana3211 Perspektivní autor

mne chýba ešte 22 vypadávatok, to dám a nerišešim, čo mám z tajomných, vždy je to nič , čo ide do lišty, nech sa všem darí

11. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky dnes dopoledne akce dokončena 120 pajdátek zatím navíc jinak jen díky tomu že mám volno. Moc moc držím pěsti ať konečně ty pajdátka dopadají nejvíc jsem měla z karafiátů 46 kousků a docela z lilie to padalo také. Jdu se podívat a dohánět vše co se dá...:p:p:p doplnit salát a mrkev no je to hold nekončící práce;) ...i když počasí venku je opravdu trochu divoké...xD Ještě že nám na farmách nehrozí neúroda;) Janča

12. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

pajda361: Omlouvám se,smazala jsem to,opravdu jsem klikla vedle přihlášení a nic jsem nedělala,neboj,nechci aby o mě každý věděl co dělám ve volném časexD;) a děkuji za nakopnutí;)

13. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Tak já mam hotovo konečně jednou za v času a ještě mi dost zbylo :-D Jinak přeji všem krásnou hru a hodně vypadávátek mě to ted padalo slušně přes den akční a na noc Karafiáty.

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Beze slov, taky jsem byl načasovaný a skutek utek. Takže jsem ve skluzu :-(

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

A je to. Už je to uděláno už je to hotovo.
    Ale tlapičky mám sedřený až do krve. A můj modrej kožíšek je špinavej až to hezké není.

:sleepy:

Příště bez tolika padátek. Dyť je to vo zdraví.

16. mispule2000

mispule2000 Pisálek fóra

Hm, já potřebuji ještě 503 vypadávátek.Nevím,nevím!?!?!?

17. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Tajemno je otajněno, zázrak se nekonal. Potěšily pouze 2 citlivky.;)

18. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Hotovo.
    Jen teda nevím proč tak často se ta akce sekala.

NO zasela jsem na pohopole šípek, zalila a pohnojila a budu čekat na světlušky.

19. stěby

stěby Hvězda fóra

Výsledky tajemna: žluté lišky, ledová jedle, vistárie, javor cukrový XXL, vrba černá, rakytník XL, lokvát XXL. Ty první tři jsou fajn, ostatní už se hřeje v liště.

20. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj a hezké Velikonoce. Akce splněná včera, pomohl jetel a vyskákaná 100 padátek ze necelých dvou ploch. Na to že jsem první "nabitou" sklizeň měla projetou a akci zazděnou jsem tomu dala prostor, s lišky vypadalo 120 kousků a na druhý den bylo ve stodole skoro 500 padátek, v pátek jsem obula galoše a šla na to. Jeden den to nepadalo vůbec, mám dojem že zrovna v pátek jsem si říkala že jsem zase někoho přechválila a pak systém pochopil a vzdal to. Mise splněna ale nechce se mi nastřelovat nic zpět, taky jsem pravda moc nezbourala takže udělám obměnu a bude to. Jenom zírám co máme ve hře za stromky, fakt jaksi poslední dobou nestíhám, zírám na Renza tam není co brát a z beden z nebe mi nic extra zatím nevypadlo, třeba pomocník jeden ha ha ha. Zato mám kuře po delší době a snad mi dá bodíky na hopsálka když jsou Velikonoce. Papáček, akce mě moc ke konci nebrala ale padátka jela solidně, stejně nechápu proč pořád tak skáčou s počty když je to jedno, když budou chtít nenapadá ani potřebná stovka pokud na ni někdy dají akci. Děkuji všem sousedům za věrnost, také jsem se snažila a farmáře dotlačila alespoň k poslání dárků když už odmítá kopnout do travičky. Jdu si tam dá stáje co jsem dlouho neměla a krtky, našla jsem v liště oranžového :eek:. Zírám každý den co se mi v liště neurodí, jedno vylepšení lepší než druhé. Papáček, Martina

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.