Malovaná vajíčka (12.4. - 18.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 11/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

matlafous, nebuď na traktoristu tak přísná, když se ve škole probíraly procenta, např kolik je 25% ze čtyř, tak zrovna chyběl;):)

2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

pravdu díš procenta a zlomky mi moc nešli ale za to holky a vdolky to byla jiná káva

3. ritterca

ritterca Stálice fóra

Sice jsem pročetla celé vlákno, ale teď jsem se úplně sekla ... dekorace Čokoládové překvapení patří do toho stonku za krejcary? Ještě nemám otevřené nebe, takže to nemám jak zjistit :D.

4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

ritterca - jj, do stonku patří "Sladký strom", "Čokoládové překvapení" a z téhle akce "Čokoládové vejce - překvapení".

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

ritterca: Jo, je to tak.

EDIT: Tak Prepperka byla rychlejší :)

matlafous a GordonSargent: No, ve skutečnosti nemáte úplně pravdu, to že +1 a 25% je totéž, platí jen pro situaci, kdy pěstuji na pidipolích a mám ve slotu mrkvovku :p

6. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásnou klidnou Velikonoční neděli přeji :)
    ritterca jj je tak

dnes jsem odtajnila tajemno, a nebylo mi dáno, bizon stále nikde :)
    a stromky taky stály za starou belu :)))

Tak ať vám to dopadá a užívejte volna pokud nejste v práci :)

edit: ach ty celá čísla :)) kiki je tak, když jedu bez marmelád na pidi pole je to pouhé + 0,5 pšenky navíc :))) s ovesným chlebíčkem.
    Tuhle jsem zaučovala novou kolegyni v práci a také jedeme na celá čísla v pracovním výkazu.
    Čili pracovní výkon jedna a čtvrt hodky převést na celá byl obrovský problém :D nemohla jsem ji za boha vysvětlit že se nejedná o hodnotu 1,15 ale 1,25 :D :D

Naposledy upraveno: 16/4/17
  7. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Pročítám, čtu, vidím, že chyběl hodně i v českém jazyku. Akci jsem dnes dokončila. Přívěsků mám už 128 navíc. Přeji všem pěknou pěknou velikonoční neděli. :)

8. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Těžce pokulhávám v zavátých stopách ostatních farmářů neboď mi chybí ještě 900 přívěsků ale kulhám stále dál a doufám že se na mně nějaký ten přívěsek ještě zachytí. Všem ostatním co mají hotovo nebo už vidí cíl velká gratulace.

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Anickamalirka: Jo, ty podíly hodin jsou klasika. V tomhle se dá nachytat spousta lidí :D

Abych nebyla OT - stojím na posledním políčku s pajdátky (těch 600 nebo kolik) a nemám ani fň. Snad to dopadá, zatím je to nadějné, stromy jsem dnes ještě nesklidila.

10. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Očekávala jsem výnos v ks jako vždy, tuším, že přidával 1 ks, tj. s mrkvovkou to bylo 6 ks z pidipole. Vím určo, že se to sčítalo i s MJS, ale už jsem to hodně dlouho nepoužívala, tak nevím, zda není změněno nastavení.

EDIT - tak nic, ten tlak vzduchu má na mě asi ještě větší vliv, než jsem si myslela. Kromě toho, že mě bolí hlava ještě blbnu :D Samozřejmě je to správně, 5 ks, nevím proč jsem si myslela, že 5 je standard a mám čekat 6 ;)
    Tímto se omlouvám za šíření poplašné zprávy.

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova ;)

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Matlafousová - nebudu vyhazovat své těžce vydřené krejcárky na trhu za něco, co si můžu vyrobit sama -.- Ty hodlám vyházet za potřebné mutanty, kterým se ke mně přirozenou cestou nechce ;)

Edit: Už jen 72 vajec - to napadá i při mrkvení :D

13. emkop

emkop Perspektivní autor

Tak stonek asi nebude, chybí mi 800 vypadavátek !!!!!

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Pekný sviatočný deň vám prajem.Ešte mi treba 1 x otočiť akciovú a príveskov mi chýba 54 tak dnes by som akciu mohol skončiť.Tajnáše som mal 2 x xxl ďatlovník,xxl olivovník,xxl mandľovník a ľadovú jedľu.Hádajte kam všetky tie stromy išli.Aby som vás nenaťahoval aj teraz išli tam kde vždy:(:(.

15. llew65

llew65 Vážený autor

Hotovo. Uff! Hezký zbytek Velikonoc. :D

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Stále nechápu některé hráče o_O
    Tohle je zrovínka příklad toho, že seno nemusí být nutně jen na trhu či ve stodole, ale může být i v hlavě :eek:
    (tohle teda není zrovna seno, ale kukuřice a těch nabídek moc na trhu není, takže by se dalo prodejem slušně vydělat. Ale takhle ty ceny podělat, na to musí být talent) -.-
    No nic, holt se bude vydělávat na mrkvi a řeřiše, tam to zatím ujde ;) Už jen 59 vajíček a budu :D Padá to i z mrkve :p

17. backa

backa Rádoby autor

... vypadavatká začínajú stagnovať... ja si z toho nič nerobím,veľkonočným vinšom všetkých pozdravím...voda, šunka nech vám chutí,vínko hlavu nepomúti.... dobrú šibačku a výslužku do vačku...

18. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Skalara.v, to máš ještě tu lepší variantu, ono když někdo prodává po tisíci, tak to o něco levněji nabídne, aspoň tuhle malou logiku v tom lze vidět, ale když máš na trhu borce, kteří už téměř rok podstřelují cenu tak, že házejí o 100kr. nižší cenu u deseti položek po jednom kusu, další kámoši po deseti, navíc se scházejí spolu - to snad dává nějaký spekulant s multifarmou, který tak cenu uměle drží dole, jinak to nechápu. A když chci něco koupit, nic mě nemůže tak krknout, jako položky po jedné (nemyslím vzácnou zvěř nebo i krmivo, i když položky po více potěší, ale oves a spol. je zase pro mé mozkové závity nestravitelný pokrm), to nekupuju ze zásady, i když pak by se cena rovnala lépe. Ale ať si tu práci s třeba třiceti položkami dá na sekajícím trhu i někdo jiný, je to fakt k vzteku.

Vy mi dáváte s tou domněnkou, že trh funguje i jinak než mezi hráči. Vůbec si neumím představit, k čemu by to sloužilo - nebo spíš nechci...
    Akci mám hotovou, přepěstováno o jeden kus a padátek v této chvíli přebytek 133ks.
    Všem ať to splavně dopadá, nejhorší je tentokrát psychicky vydržet pěstování zdlouhavé akční, aspoň pro mě. A pěkné velikonoce ještě jednou :)

EDIT: Teď jsem koukala a ceny u nás jdou už zřetelně dolů, i když se pořád dál prodává... já si pořád myslím, že to opravdu kupují hráči, prostě volno a netočí kratinké, raději to koupí... spíš zírám, že by nás tolik moc na jednom trhu hrálo, ale asi hlavně proto, že nikdo nevíme, kolik trh cca sdružuje hráčů.

19. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Mám také hotovoxD,nejvíce jsem byla překvapená z TS sekvoj a citlivka,super;)Přeji všem pěkné Velikonoce:inlove:

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Sovinka, ty mám na trhu taky - ty co prodávají kusovky. Nejdřív jsem si naivně myslela, že jsou to nějací nováčci, ale jelikož je pozoruju už hóóódně dlouho, jsem přesvědčená, že jsou to idi....-.-

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.