Malovaná vajíčka (12.4. - 18.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 11/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

jako zasloužilého nevermora mě tahle lidová kratochvíle samozřejmě minula. A debata na předhozích stránkách z rodiných důvodů taky, takže jsem si dneska hezky početla. A protože jsem pechfógl, nic jsem nezískala, takže očekávám, že mi to v rámci globálního řešení seberou.:p

2. libakos

libakos Polobůh fóra

Dobré ráno,ještě 500přívěsků a bude to,jen mě ty douhodobky moc nebaví a SH plýtvat nebo kupovat nebudu,času dost.Přečetla jsem si příspěvky zpětně a nějak to šlo vše mimo mě ani nevím o co šlo.No nevadí jsou ještě 3 dny xDtak to napadá.....

3. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, tak mně toho chybí ještě docela dost, tak nevím, jestli to stihnu, padátek mi chybí 907, a akční ještě 5647 ks., a to jsem doma, kdybych chodila do práce, tak nevím, nevím, ať se Vám daří, a Těm, kdo mají hotovo, velká gratulka, a tiše závidím. Hezké velikonoce.

Naposledy upraveno: 15/4/17
  4. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji klidný a pohodový den, akční vypěstované, takže je to jenom o padátkách a o tom, z čeho jich vypadá nejvíce. A tady je nová tabulka pro nový den.

Do výsledků není započítána sklizeň protey z 01:54.

Datum a čas sklizněPlodinaLM (116)HL (141)DL (132)BAHA (99)DP (106)Poznámka
    PřevodCelkem 1220
    15.4.2017
    06:58
    papyrus ---- ---- ---- 28 33+ 6 od sousedů
    Celkem: 1287
    15.4.2017
    07:00
    borůvka 44 46 30 --- ---Celkem: 1407
    15.4.2017
    19:56
    paprička
    habanero
    ---- ---- ---- 44 40+ 10 od sousedů
    Celkem:
    1501
    15.4.2017
    19:59
    lískový
    ořech
    34 37 34--------Celkem:
    1606
    16.4.2014
    08:18
    cibule ---- ----
    16.4.2017
    08:18
    čajot ---- ---- ----
    První točka z dlouhodobek na 10 hodin, pokrácených vodou, 181 vajíček..... není to úplně zlé, ale už jsem tu viděl i lepší výsledky, ale nebudu klesat ani na duchu, ani na mysli, je teprve sobota, další sklizeň bude večer.... pak ještě dvě sklizně v neděli, další v pondělí a jedna v úterý - vidím to na úspěšné zakončení akce.
    Takže držím pěsti, ať se to podaří a ať to padá. Přeji krásné svátky velikonoční.

A ještě přehled podle FarmSčotu:

Baptisie jižní: Mám mít 12000. Mám 12188. Ideální stav 5580. Plním na 218.4% Hotovo 101.6%
    Velikonoční přívěsek: Mám mít 2200. Mám 1407. Ideální stav 1023. Plním na 137.5% Hotovo 64%

Naposledy upraveno: 15/4/17
  5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak akční napěstovaná, pajdátek zatím něco přes polovinu, ale dnes ještě nejsou sklizené stromy, tak že očekávám, že se to výrazně posune :)
    Problematika chyby ve hře s možností katapultovat se do vyšších sfér mě minula - no, spíš jsem byla líná mrskat tam 250 lupin po jednom ks, tak jsem se na to vykašlala :p
    Naopak byla dost zajímavá ještě o něco dřívější debata o borůvkách. Hned jsem je zkusila dát do skleníku a už mám 2 vylepšení, to zkrácení o 7,5% a efektivitu vody o 6%. Beru to jako první vlaštovky k těm lepším výsledkům :)

6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Pěkný den :).
    Vyrážím do aktivit, farma je osazená a dá mi pár hodin k pečení mazanců a teda nevím, co s těma vajcama, do těch se mi letos nechce vůbec, ale je to úplně nezbytné, koledníci k nám chodí...
    Dneska je to rok, co jsem o tuhle hru zakopla. Já si tehdy myslela, že Farmerama je asi film xD a rozklikla jsem odkaz... a zdrhnout včas se mi nepovedlo. Tak jsem ráda, že mi to výročí vyšlo do téhle akce, protože probíhá přiměřeně a bez vošvrdování kolem padátek, kéž by to bylo symbolikou do dalších herních let.
    V akci mi chybí ještě čtvrtina akční, v té bývám pozadu vždy vlivem pracovních aktivit. S padátky jsem na tom vysoce pro mě nadprůměrně a plní mě to euforií, po dnešní sklizni z noci mám celkem 1765, tj. do konce mi chybí pouhých 435 a the end, myslím, že se moc nepletu, když píšu, že je to moje nejúspěšnější padací akce od začátku hry. Tak ať to padá i vám ostatním a přeju všem lepší počasí, než zamračené zamlžené naše.

Kiki2305, já mám s borůvkami dlouhou zkušenost, v podstatě od chvíle, kdy jsem na ně levelově dosáhla, si všímám, že mi v padátkách celkem přejou. Ale je to ten individuální aspekt, určitě řadě hráčů víc padátek dávají podobně dlouhé růže, chce to opravdu porovnat. U mě jsou růže spíš horší, nejhůř dopadá květák, takže borůvky mám vyšlechtěné jako první a v podstatě čekají na volné sloty - až si nasbírám dostatek vzácného nářadí od jiných šlechtěnců.

7. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Sovinka - Ahoj a gratuluji k tomu ročnímu výročí. Já se hned na začátku prásknu, že mi lépe vycházely vytuněné růže a tak jsem měl borůvky na okraji zájmu, ale v poslední době jsem začal šlechtit spoustu dalších věcí a různě to v akcích kombinovat. U této jsem si řekl, že si udělám co nejšírší spektrum rostlinek a rozhodovat se budu podle momentální situace a nálady. A pochopitelně předchozích dobrých zkušeností. Ovšem mými favority jsou cibule a česnek, ale nastal čas šlechtit a používat i něco jiného.:D
    I mě dlouhodobky poskytly dost času na jiné aktivity a tak si půjdu něco ulovit a následně připravit k jídlu a odpoledne bych rád věnoval posezení v kruhu širší rodiny u ohně a špekáčků a dalších dobrot ( to ten půst bude vypadat;)), pokud ovšem počasí dovolí, zatím se to tady na jihu kaboní, po obloze se honí šedé mraky a takové nevlídno.... ukáže čas.;)xD

8. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak hlasim hotovo kto este maka tak drzim palce :) z tajomnych nic moc

9. Mičurin75

Mičurin75 Pisálek fóra

Ahoj, trochu jsem zde četla, ale mám smůlu. Co je platné, že mám akční plodinu napěstovanou, když vypadávátek padá málo. Dřív jsem v pohodě stíhala, ale poslední dobou si myslím, že je hra nastavená, aby se kupovaly koše. Nehraji krátkou dobu, už 6 let, takže nemám vše co průběžně přibývá ve hře, ale špatně na tom nejsem. :oops::(

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

baptisie jižní: Mám 12090. Ideální stav 5688. Plním na 212,6% Hotovo 100,8%
    velikonoční outěžek: Mám 1495. Ideální stav 1043. Plním na 143,3% Hotovo 68%

no jo no čeká se už jen na pajdátka (705ks)a to ještě není za náma ani půlka akce takže v poho né;)

11. inzerat654

inzerat654 Pisálek fóra

Takáto akcička tu už dávno nebola. K ukončeniu mi chýba posledných 500 padátok. Padá to celkom dobre, takže to vidím na pohodu. Akcia sa mi páči aj v tom, že bolo treba dodať 10 000 plodín. Len na žeruche som túto akciu zarobil cez 20 Mega, (každých 10 minút 1 Mega ) až ma to normálne prestalo baviť. Zastavil som sa na hodnote mojej kasičky 51 mega. Na deň dám dlhodobky, a večer ak sa budem nudiť napestujem žeruchu na predaj. Nech sa všetkým darí a nech vám to padá.

12. papulice

papulice Veterán fóra

tak nevím nevím jestli to dopadá,také visím na vajíčkách,je jich opravdu hodně,všem přeji hezké velikonoce a sluníčko, u nás hezky svítí...

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Prajem Vám príjemné Veľkonočné sviatky a vám farmárky veľa vody.Mne treba ešte 4.100 akciovej a 590 príveskov.Na Bahame sadím najdlhšiu zeleninu s tiky maskou a vodou.Ide to ako po masle.Gratulujem tým čo už majú hotovo;);).

14. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

krásné slunečné dopoledne a veselé velikonoce všem. Tak k této chvíli mi chybí přesně 593 vajec, finišuji...poslední 2 úkoly, akční mám...vejce budu sbírat...snad to dopadá;):p
    Odjíždím na chatu, ale internet si vezu sebou:D..abych akci dokončila;)
    Akce fajn , ted jsem nahodila zde opěvované borůvky a noc zase půjde bér italský...potřebuji hodně do úkolu.
    Tak držím všem palce, kdo ještě chytáte vejce:p

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

-Kuteno-, myslím, že Prepperka tě nebude mít ráda, s tou vodou. Momentálně jí má plné cvičky.xD
    Rozhodla jsem se, že ty desetitisícovky kupovat nebudu, to by bylo, jako kdybych se na Mount Everest nechala vyvézt vrtulníkem, zdolám je sama.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak, už je to zase o kousek lepšejší :D
    Takže večer bude napěstíno a pak už můžu vesele borůvčit a včelařit a ....nevim, to se ještě uvidí :D ;)

17. Boty

Boty Magnát fóra

Ahoj , chybí mi posledních 3,5 úkolů při každé sklizni hypnotyzuji pajdátka, ale moc mi to nejde a tak se belhám celou akcí i ty chybičky ve hře mě minuly a ani jsem nic nevydělala na obilí mrkvi a pod. naopak jsem krutě nakoupila :p ,ale nevadí KFC mi vše posunuje kupředu přes všechny překážky mám ze hry pořád radost, prý se tomu říká diagnoza :)))

18. alunk

alunk Aktivní autor

Šoupla jsem tam dlouhodobku (žito, špalda) kvůli padátkům. Akční mi chybí ještě 4015, s padátky je to horší chybí 1368 a navíc budu do noci mimo ... Akční již napěstuju v pohodě, toho se nebojím, ale jestli dopadají padátka, to netuším :oops: Když nedopadají, nic se nestane, jen ty dekorky se mi nikam nevejdou, jedině do lišty xD

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

-pechfógl- však nech si ju s tých cvičiek vylieva a polieva s ňou akčnú alebo to čo sadí na farme xDxD.Nasadené mám do večera tak si idem dať na chvíľu šlofíka.

20. llew65

llew65 Vážený autor

Mě už chybí jen 477 padátek a bude hotovo. Sice skákají slušně, ale zjistil jsem, že mezi růžemi a karafiáty nakonec až tak velký rozdíl není - ze tří ploch růží 170 a tří ploch karafiátů 211... Akční jsem díky 100% bonusu měl napěstované během 24 hodin.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.