Malovaná vajíčka (12.4. - 18.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 11/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny vecer vsetkym ..tak ja to dnes flakam..na dnes len jeden zber akcnej aj to az o 21h..dnes boli prednejsie nakupy...ludi ako keby davali zadarmo..a aut v Bratislava no des..este k tomu dazd..a havarky nakazdom vacsom tahu...och ako ja nemam rada tieto tlacenice a preteky na sviatky...

no u mna by aj padatka boli tych par stoviek uz napada,,len ta akcna sa mi taaak strasne nechce pestovat...

prajem zajtra krasny Velky piatok

2. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Zdravice všem :)
    akce se mi opravdu moc líbí :)

a tahle nákupní horečka, která se přenesla z reálu i na farmu mě velice těší
    až na několik disidentů, co mrší ceny :))) si chrochtám blahem :))
    bo.....
    66,66 BZ ze tří ploch na farmě vs. 86000 kr.. hmm .. za minutu :) hmmm...

takové drobné obracené modré diamanty z minulé akce akorát v krejcárkách :)))
    klik a ono se zvedne konto :D

pechfóglová moje zlatá :) každý normální člověk si sedne a mezitím co např. pročítá fórko, si točí potřebné do úkolů ;) nenji moje vina, že někteří raději nakoupí plodinu co roste 1 minutu za vysoký peníz ;)
    dyk já jim to zase vrátím za vysoké šlechtěnce ;)

Naposledy upraveno: 13/4/17
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To by mě zajímalo, jestli jsem disident, když sice nemrším ceny, ale taky nekupuju za vyděračské ceny. Asi mlčící většina, co?:p

4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

pechfógl - a není škoda ty ceny nemršit? Krejcárek ke krejcárku.....

Druide - díky za přehledy, potěšil jsi mě, stále, i přes omezený přístup k PC, jsem v zelených, což bych nečekala. Tak snad mi to vydrží až do stonku. :p

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

-pechfógl- Ceny urcuje poptavka. Jestli se ti zdaji vyderacske, udelej to, co ostatni - napestuj si a nekupuj a muzes pak prodavat na charitu :p;)
    Vydelala jsem za 2 dny 38 mil. a nehodlam se za to stydet, protoze jsem obetovala svuj vlastni cas, kupon a ty kytky ve 100 tis. poctech do stodoly natocila. Jestli nekdo nehodla obetovat cas, pak mu nezbude, nez platit.

EDIT: lott_lott Jj, tak to je - kdo je liny, musi na to mit a kdyz na to ma, pak zrejme nebyl liny zas nekde jinde ;)

Naposledy upraveno: 13/4/17
  6. lott_lott

lott_lott Stará škola

matlafous123

Souhlasím. A já se zase nestydím, že jsem líná pěstovat a tak raději nakoupím. Spokojenost na obou stranách ;)

7. slootr

slootr Baron fóra

lott_lott: Tak to má bejt. Já to radši párkrát votočim a hodim na trh pro takový, jako ty. Spokojenost na obou stranách :)

8. lott_lott

lott_lott Stará škola

9. slootr

slootr Baron fóra

lott_lott: To už mám za sebou. Bylo to jen ze začátku. Kdo si chtěl výsledků mojí práce užít, měl příležitost. Byla to časově omezená nabídka :D

Jinak už mi akční dohání pajdátka. Za chvíli sklidím další otočku, pak to bude chtít 400 pajdátek a já jich mám v tuhle chvíli "jen" 248.

PS lott_lott: Asi nemáme stejnej trh. Ale v principu to prostě takhle je xD

10. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Zdravím celkem akce dobrá a mě to jde a padátka to samý zas po dlouhý době kdy dodělám celou akci ,Všem Krásné Velikonoce.

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak ještě mi chybí jenom 1250 přívěsků :(

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

slootr To ja stary sysel jsem v pauze pred zanocnenim boruvkami hodila do slotu jeste chleba a protoze psenice zraje dlouho, tak si kratim cas ve skleniku a docela pekne to skace:
    kruhy byly hotove za necelou hodinu
    a ted jsem se jala premlouvat maliny

13. slootr

slootr Baron fóra

matlafous: A vo tom to je! Ať si RT plánuje co chce, my si to každej uděláme po svym!!! Až mi skončí pěstování akční, což nebude dlouho trvat, budu se věnovat svejm oblíbenejm úkolům s bérem, šípkem, atd. Mám svoje vlastní priority, akce mi je jen oddalují...

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

A je to tady,neočekávala jsem nic jiného. U těchto akcí to nebývá a ani nemůže být jinak.Výsledky kolik komu vypadalo a vydělal na trhu.Jednou je to hnůj, jindy plodiny, zvěř... já už jsem ten pohodlný farmář, zvířata nakupuji,některé plody a produkty taky, ale hodně prodávám a když někdy na akci dokupuji, v tomto případě ovšemže né, tak to až tak nebolí.Ono kolikrát víc nakape než naprší:)

Naposledy upraveno: 14/4/17
  15. abc23

abc23 Komisař fóra

A to se tu den před akcí brečelo nad počtem padátek ;)
    Dodáno mám 9 políček.. 6 čeká, snad se taky zazelenají až po stonek.
    Z TCH lasička ;)

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tož pajdátka dopajdala, ale ty kytky... dnešní celosměnový výpadek je znát. Kolegovi se včera odpoledne podařilo zavirovat síť, tak jsme dnes jeli stylem kalkulačka - tužka - papír a čekali, až náš počítačový mág dokončí očistu a záchranné práce... Stihl to těsně před tím, než jsem musela jít na trolejbus směr domů :cry: Ale co, však je teď před námi volna víc, než je potřeba, tak to doženu. ;) Ale zítra musím do práce, abych poslala Babišovi účtenky :mad:

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jsem prdla na noc akční na poho se SH, bo to nějak nepřibejvá o_O

18. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Pro dnešek stačilo, pustím si nějaký hezký western - Třeba V pravé poledne, dopíšu do tabulky výsledky ze sklizně protey a půjdu do peří.
    Zatím to vypadá takto a dovoluji si předeslat, že jsem pořád v zelených číslech.

Baptisie jižní: Má být 12000.Mám 7902. Ideální stav 2868. Plním na 275.5% Hotovo 65.8%
    Velikonoční přívěsek:
    Má být 2200. Mám 831. Ideální stav 526. Plním na 158% Hotovo 37.8%

Do výsledků není započítána sklizeň protey z 01:54.

Datum a čas sklizněPlodinaLM (116)HL (141)DL (132)BAHA (99)DP (106)Poznámka
    Převod Celkem 873
    14.4.2017
    06:14
    baptisie jižní 36 37 27--------+ 3 od sousedů
    Celkem:976
    14.4.2017
    10:46
    mochyně ---- ---- ---- 27 26+2 od sousedů
    Celkem:1031
    14.4.2017
    12:53
    baptisie
    jižní
    9 15 15 ---- ----+1 od souseda
    Celkem: 1071
    14.4.2017
    17:36
    baptisie
    jižní
    9 8 5 ---- ----+ 2 od sousedů
    Celkem:1095
    14.4.2017
    20:23
    guarana ---- ---- ---- 35 38+3 od sousedů
    Celkem:1171
    14.4.2017
    21:56
    baptisie jižní 15 14 20 ---- ----Celkem:1220
    napěstováno akční kvítí
    15.4.2017
    07:00
    borůvka ---- ---
    15.4.2017
    06:58
    papyrus ---- ---- ----

Naposledy upraveno: 14/4/17
  19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

V 11 hod. bude poslední sklizeň Baptisie, chybí 98 padátek a pak můžu v klidu odjet na chatu a užívat si Velikonoce :)

Všem přeji krásné velikonoční svátky, prožité v pohodě a snad i to sluníčko nám občas vyleze a potěší :inlove:

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Teda lidi, ranní sklizeň překvapila, celých 302 pouze za noc! To je u mě rekord!
    Farma karafiát, Baha cukrmeloun, vše na 1x1 jen s vodou, bez JC, bez SH, legenda 28/30:
    hlavní 75, divoká 55, mýtina 60+6, plantáž 46, prales 48 +12 (plusy jsou skladiště). Tolik nedala ani přípravná na začátku ze stromů.
    Dnes opět dám jen 2x akční, na noc zase to stejné jako na dnešek. Šestihodinovka mi vyhovuje, na farmu jdu jen ve 12, pak v 17 a pak až zase ráno.
    Za necelou třetinu času (pouhých 40 hodin) mám polovinu padátek - 1168. Jo, tahle akce se mi líbí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.