Malovaná vajíčka (12.4. - 18.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 11/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kytička62

kytička62 Aktivní autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Díky za odpověd, už jsem to našla .

Naposledy upraveno moderátorem: 13/4/17
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

skalara.v Mam jeste 57 tis. mrkve a prodava se porad za 270 kr. - copak me za techto podminek nekdo udrzi novinama? xD

3. Modránek

Modránek Pisálek fóra

Čaute kočky.
    ezzra-prepáč ja neviem počítať no skôr neviem čítať.
    Ďakujem a veľmi sa teším, že sa bude dať kúpiť SH a RH.Teraz už určite akciu dokončím a čokoládové vajíčko aspoň na obrázku líznem.

4. Coruska

Coruska Aktivní autor

Začala jsem dneska, takže jedu jen na ty lupiny, co se jmenují Baptisie. O víkendu budem celé dny pryč, tak to asi žádná sláva nebude... ale třeba se ke stonku dopracuju

5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zdar všem akčním údernicím a úderníkům.
    matlafous - já žasnu. Chtěl bych na tvůj trh, protože na tom mém jsou nějací
    "divní" trhovci. Dávají ceny i o stovku nižší, než je poslední nabídka.
    O tvých cenách mrkvičky si mohu nechat jen zdát.
    Navzdory této hlouposti mé konto slušně roste.
    :D

6. Persefone

Persefone Aktivní autor

Včera jsem začala pozdě, až k večeru, ale rozpěstovat jsem naštěstí stihla. :p V mezičase pěstuji salát, ještě mi pár tisíc kusů chybí. Velikonočních přívěsků je momentálně 491.

7. 12Orol

12Orol Perspektivní autor

Že ja blbec som vôbec začínal plniť tie 10-tisícovky. Nejde to vrátiť?? :p

8. matlafous123

Mikeš Bud v klidu, u nas na trhu to funguje stejne... 4 stranky mrkve za 200 po 100 ks ale preskocim, mrknu na posledni 5 tis. nabidku, srovnam s ni cenu, sup to tam po tisicovce a do pul minuty je mrkev za 270 pryc a nabidky prede mnou po 100 ks tam porad visi ;)

skalara.v Jj, akorat nekdy fakt nemam naladu klikat nekolik stranek po 30 ks (kor, kdyz se trh cuka) :)

Naposledy upraveno: 13/4/17
  9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nebo ty levný nabídky skoupím a vzápětí to vystřelím o kilo vejš :DxD
    Tak borůvky s vodou a hnojem mi rostou 5:05 hod - to je dobrý ;)

10. matlafous123

skalara.v V kolika slotech je mas na tech 5 hod.?

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

V pěti :D

12. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

U nás prší tak sem utek z práce přeci nebudu moknout zatím mám 1101 těch pukavců padá to dobře:):):)...

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Za šestinu času třetina padátek - 756. To je srovnatelné s předchozími akcemi. I když odečtu první sklizeň 234, tak je to napadaná čtvrtina za 22 hodin.

14. matlafous123

skalara.v Doooobry! Ja mam teda jen 4 sloty, ale kdyz na to koukam, tak by mi stacilo casne dozravani (15%) a laska k vode (35%), zkraceni pekny a dostanu to do 2 volnych slotu misto kladiv a prken. Himl, to zkusim otestovat - dekuji! ;)
    EDIT: Pche, ale s tisicovkou ve stodole to pujde asi blbe, co? xD To mi reknete, kdo mi to porad zere! :music:

15. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj matlafous123,
    že by pávi, alchymista a nebo skleník?

16. doben

doben Ikona fóra

Pro ty, kteří ho přehlédli, je tu video s návodem k akci:

Video opět obsahuje kód.
    Tento kód mi posílejte herní poštou. Kód není od RT, takže nelze využít jinak.
    Jelikož 50 kusů Velikonočních marmelád + 100 JC bodů lze vyhrát ve Velikonoční soutěži,
    tak tentokrát za kód dostanou všichni 0,5 JC bodu.​

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

matlafous - právě, že mi je taky furt někdo žere, tak se stalo jejich vyšlechtění nutností :D
    Zrovna jsme to po půlnoci řešili se slootrem - jemu to žere alchymista, no a mě skleník xD

18. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Všem srdečný pozdrav! Zatím mi přívěsky vypadávají v souladu s tím, kolik stíhám napěstovat akční rostliny - na noc jsem měla dlouhodobky. Levá a pravá strana hotová, z hlavní části 6 úkolů, + něco krejcarů utrženo za prodej krátkodobek na trhu.
    Všem hodně štěstí!

19. stěby

stěby Hvězda fóra

Už jen 7 sklizní akční a mám hotovo 8):D. S padátky snad problém nebude, pokud nedojde ke škrcení, svítím zeleně (má být 343, mám 612).

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký dník všem koledníkům, už neprší tak se líp sbírají vajíčka. Padá to dobře, zatím váznu na kytičkách, v noci ještě sklidila ... mě donutila řvoucí televize :D Mám stále dvě plochy akčních, dvě plochy stromky s obr a jedna plocha chlívky + stromky.
    Určitě to nevypadává stejně +- 10 ks rozdíl. Včera točila 2+1 s asi 1600 SH s produkty ve slotech (padalo 18 - 20 vajíček z jedné plochy) ... paráda. Hned dodávám, protože se nevydržím na to jen koukat xD chybí asi 6 400 kytiček a 823 vajíček, za chvilku sklízím

[​IMG] to jede a odměny supr :p Tak držím všem palečky a hodně těch malovaných ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.