Malovaná vajíčka (12.4. - 18.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 11/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. slootr

slootr Baron fóra

skalara.v: Tak mi to nedalo, ještě jsem párkrát otočil seno a dostal jsem se taky na 513 pajdátek. Zatím to vypadá dobře, mutantní cibule zřejmě zůstane při téhle akci u ledu :). Ovšem nechvalme dne po večeři, že?

Na trhu se mi taky povedlo urvat cca 30 mega, rostlinek ve stodole 1623, na noc borůvky a na ostrově taky jedna ta desetihodinovka (osm hodin s vodou). Borůvek mám věčně málo, melu je v alchymistovi, abych se dostal na stupeň 5.

2. Emo-haunter™

Emo-haunter™ Perspektivní autor

Je pravda, že mě tato skutečnost také hodně mrzí... Víc a víc mám pocit, že tato hra je pouze o penězích- Bigpoint si tímto dost vydělává, že pořádá soutěže, které bez potřeby nakoupení košů za reálné peníze není možné udělat... Jako je to dost frustrující a znechucující, nicméné je tomu tak.. Pamatuji ale, jelikož Farmu hraji od vzniku, že tomu tak dříve fakt nebývalo..

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, zítra budu mít k dispozici zase zeleninový řádek - ach jo, takhle tu akční asi nenapěstuju :D xD

slootr
    - borůvky - musím je co nejdřív taky odzkoušet, bo jsem je teď prala nepřetržitě do skleníku a pokrácení času by mělo být obrovské (a to jen s vodou a hnojem :D). Jen co si uvolním všech 5 slotů ;)
    A když se to pokrátí ještě alchymistou....:D

Edit: Tak jsem je na noc taky šoupla, jen tak s vodou (6:45 h, s hnojem 6:05) - zatím ;)
    Z plochy lupiny 25 hopsátek

Naposledy upraveno: 12/4/17
  4. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

A tady je průběžný stav po 12 hodinách pěstování:

Baptisie jižní: Mám mít 12000. Mám 2067. Ideální stav 1044. Plním na 198% Hotovo 17.2%
    Velikonoční přívěsek:
    Mám mít 2200. Mám 431. Ideální stav 191. Plním na 225.7% Hotovo 19.6%

Zatím více než slibné a nevím, co by nám mělo RT dokazovat.Snad jenom to, že kombinace pěstování akčního kvítí na 3 plochách farmy a pěstování Baha-dlouhodobek na dvou plochách BAHA není špatná a dá se jí využít k různým experimentům. Pořád v zelených číslech a jde to i bez masívního používání SH.

5. kytička62

kytička62 Aktivní autor

Už jsem se ptala jednou a bohužel mi zatím nikdo neodpověděl. V akci jsem získala bednu s dárkem a nemohu ji najít, může mi prosím někdo poradit. Děkuji.

Modránek a bursuk59 tohle ocenili.
  6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kytička62 Bednu s darky najdes v inventari pod symbolem vazicky v zalozce "spotrebni zbozi". O par stranek dal by jsi tu odpoved nasla.

EDIT: Emo-haunter™ Vsechny akce lze zvladnout bez jedine realne koruny a pokud mas opacny dojem, s nejvetsi pravdepodobnosti delas neco spatne. Rad je tu v kazdem akcnim i stalem vlakne vic, nez dost - staci jen cist.

Naposledy upraveno: 13/4/17
  7. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

hezké ráno farmáři, u nás na zelený čtvrtek prší, tak zatopím v krbu a budu si užívat PC + žehlení:p ještě čekám na cibuli, nějak špatně jsem si spočítala ,kdy ráno skončí:(Pajdátek 344 horní úkoly splněné,tak ted jen pěstovat,co to dá;)Od zítřka do práce na čtyři dny

8. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak po ránu 2270 kytek a 633 padátek. To bych i s velikonočními prostoji měla stihnout.

9. hullk1

hullk1 Stálice fóra

no jo asi babstie neexistuje nemam nato

petaM2001 a Modránek tohle ocenili.
  10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak po dnešní ranní sklizni farmy a plantáže (prales na svou chvíli ještě čeká, nacpala jsem tam stromy :)) jsem s lupinou i vajíčky na pěkných 20%. Vzhledem k tomu, že jsem začala včera kolem půl sedmé, je to docela povzbuzující stav. A to jsem večer ještě stihla vydělat na trhu cca 5 mega, těm cenám se zkrátka nedalo odolat. Nepříjemným důsledkem je fakt, že se mi na podlaze stodoly válí pár svazků mrkví a několik klasů pšenice :p V seníku nezůstalo nic.:D

11. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

krásný den všem, i když trochu podmračený.
    Přiznám se, že jsem včera taky cenám neodolala a pár tisíc krátkodobek jsem na trh hodila. Ale ne všechno :).Konto naskočilo asi o 2miliony, ale už tam nic dávat nebudu...pro jistotu nebudu chodit koukat na trh:D:p.
    Jinak pěstuji zatím jen akční... večer jsem usnula, tudíž jsem nesklidila a nedala nějakou dlouhodobku. Neva ..sklidila jsem ráno a pokračuji akčním;). Akce se mi zatím líbí, nestresující...asi proto, že ani nevím, kolik čeho má být. Prostě pěstuji a dodávám.Jsem skoro v polovině hlavního úkolu...abych tam byla, mě chybí 193 vajíček

tak ted jsem koukla do tabulky, dobře se to s vajíčky stupňuje:wuerg::p
    ale jo...snad to zvládnem a když bude něco chybět, snad o velikonocích nějaká vejce vykoledujem;)
    Emo-haunter™ já hraji farmu pěkně dlouho a ještě nikdy jsem si žádné koše nakoupila a zatím jsem vždy každou akci dokončila. Jediné co kupuji , je kombajn, ale to je pro mé pohodlí.Mám sousedy, co hrají stejně dlouho , nic nekupují, vše sklízí ručně a také vždy akci dokončili. Tudíž to bez peněz lze.;)

12. dannger11

dannger11 Expert fóra

Akci chválím,super,pohodička.Konto se navýšilo o desítky mega,ach jo,za co já je jen utratím.xD
    Aha už vím,jestli hra vydrží,vrazím je do TOPky.:p
    Zároveň prosím mé hodné sousedy,neposílejte mě akční dárky,raději je posílejte tam,kde je potřebují.Já mám už teď více než hodně.;)
    Děkuji.

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Krasne rano, kolednici! :) Seda obloha nad Vysocinou se zacina protrhavat, sem tam nesmele vykoukne paprsek.... nocni kvetena ze 4 ploch sklizena: artycok (59), artycok (60), protea (37), zazvor (35).
    Po 19 hod. probihajici akce je tak ve stodole 720 padatek z 2200. Cisla sama o sobe rikaji: "pohoda, klidek, tabacek", nema cenu vic dodavat.
    Druid.Panoramix Diky za prehled - zjistuji, ze jsem ve skluzu s akcni skytkou, toz abych hejbla kostrou ;)

EDIT: + ze dvou ploch bromelie v 9:00 hod. dalsich 18 kousku

14. Druid.Panoramix

Přeji všem klidný a pohodový den,
    pravda prší, ale to se u aprílového počasí tak trošku očekává a aspoň se zaplní zásoby spodní vody.
    Akce jde jak po másle a kdo měl dostatečné zásoby, tak stíhá i prodávat i dodávat do úkolů, každý si rád navýší krejcarové konto - já jsem ho přifouknul o 4 mega, takže z tohoto úhlu pohledu spokojenost. Trošku mi chybí hlášení zdejších "rychlíků" o tom, že mají akci splněnou. Tak ať to padá.
    Přehledovou tabulku FarmSčotu sem dám po 14:00

Datum a čas sklizněPlodinaLM (116)HL (141)DL (132)BAHA (99)DP (106)Poznámka
    13.4.2017
    01:14
    baptisie jižní161015--------+ 3 od sousedů
    Celkem:
    431
    13.4.2017
    06:27
    baptisie jižní 20 15 19------ + 5 od sousedů
    Celkem: 490
    13.4.2017
    09:46
    citronová tráva------------ 22 24Celkem:
    536
    13.4. 2017
    10:47
    baptisie
    jižní
    25 35 21 ---- ----Celkem:
    617
    13.4.2017
    15:10
    baptisie
    jižní
    101917 ---- ----+1 od souseda
    Celkem:664
    13.4.2017
    17:47
    zázvor ---- ---- ---- 27 32Celkem:723
    13.4.2017
    19:39
    baptisie jižní15 16 22 ---- ----+ 6 od sousedů
    Celkem:782
    14.4.2017
    01:54
    protea ---- ---- ----2220Celkem: 873
    14.4.2017
    00:03
    baptisie
    jižní
    172011 ---- ----+ 1 od souseda
    Celkem: 831

Naposledy upraveno: 14/4/17
  15. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Hezké upršené ráno všem, to to poroste. Včera bylo jen rozpěstování a jedna otočka na pidi, tak baptisie mám něco přes 2000. Dnes budou 3 otočky, zítra taky a mělo by být napěstováno. Přes noc byla lilie a mochyně. Padátek mám 704 - legenda naplno, nepoužila jsem žádné vytuněné plodiny, SH jen na rozpěstování akční a nemám žádné JC, jedu bez hnoje, jsem škrt. Pokud to tak půjde dál, vidím šanci na úspěšné ukončení dost velkou.

16. slepka1

slepka1 Pisálek fóra

Ikdyž při tomto hnusném počasí riskuji nachlazení při práci na farmě, tak jsem se do toho dala a zatím teda nic moc. Asi něco dělám špatně, nebo jsem líná. Budu muset přidat :oops:. Vypadli mi nějací sousedé, tak jdu shánět nové, aby mi dárky ve formě vajíček naskakovaly :music:

17. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Druide moc prosím, mohl bys ještě k tabulce přidávat info kolik má být v tuto chvíli padátek? Vždy jsem tvé údaje používala pro porovnání s mými.

Jinak zdravím z Krakowa, tady ještě poprchává, ale dle předpovědi by se to mělo přes den protrhat a snad se ukázat i sluníčko. No hlavně že je tu wifi, to je základ. Pak mě nějaký děšť, byť po celou dobu dovolené, nerozhází. :p
    A u akce to zatím vypadá na zelená čísla i přes balení a velké cestování bez přístupu na net. Jsem zvědavá jestli akci dodělám i přes omezený přístup na PC.

18. slootr

slootr Baron fóra

Ranní sklizeň mě trochu naplnila optimismem. Celkem 720 pajdátek ve stodole rozhodlo, že začnu pomalu dodávat. Samozřejmě to vázne na akční kytce (zatím), uvidíme, jestli to časem začne váznout na vypadávání.

19. Druid.Panoramix

Ahoj Prepperko, není problém.... i když jsem původně avízoval, že přehled bude až v 14:00, tedy po prvním dnu akce. ;) Ale mě to nezabije a ostatním to může pomoci, takže tady je.

Baptisie jižní: Mám mít 12000. Mám 3234. Ideální stav 1620. Plním na 199.6% Hotovo 27%
    Velikonoční přívěsek:
    Mám mít 2200. Mám 490. Ideální stav 297. Plním na 165% Hotovo 22.3%

Pořád jsem v zelených číslech, takže vlastně pohoda lesní.... a tak to má byt a tak je to správne. xDxD
    Dodal jsem požadované neakční kvítí a plody stromů - zásob bylo a zůstává pořád dost a akční a padátka dodávám až když mám kopletně napěstováno, ať v tom nemám galimatyáš. Anebo matyášgali? :music:

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Po ranní sklizni mám 759 přívěsků. Z borůvek to padalo hezky (43 a 50 hopsátek). Takže zatím pohoda, klídek, tabáček....
    Snažím se dopěstit pšenku a seno. Kdybych náhodou zase lezla na trh, tak mě vemte novinama po čumáku xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.