Malovaná vajíčka (12.4. - 18.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 11/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Takhle to nepude...

[​IMG] xD

2. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

tazvenuse AA před chvilkou 579kr
    Y_n_O susedo, hodila mi 15 mega, víš jak mě už bolí prstík?;)

3. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Takže zatím to u mě vypadá v zelených číslech, takže spokojenost. Uvidíme, jak to půjde dál.

Baptisie jižní: Mám mít 12000. Mám 948. Ideální stav 588. Plním na 161.2% Hotovo 7.9%
    Velikonoční přívěsek:
    Mám mít 2200. Mám 343. Ideální stav 108. Plním na 317.6% Hotovo 15.6%

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Chromajzlík: susedo beru, hlavně že né teta... :cry: Kdo chce kam, pomozme mu tam... :D Já jsem si raději zašla na pár zelených škopků s čepicí, co jsem pozbyla, napěstuji, na prodej holt nemám a nebudu mít, budu ráda, když dopěstuji akční a napadají pajdátka; potom uvedu stavy ve stodole zase do normálu na svůj limit.
    Pokud bude víc akcí na tento způsob, asi začnu víc klikat na trhu... nerada, ale budu muset
    o_O

5. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Pro dnes to balím. Na první den to stačí, přeci nebudu mít zítra hotovo, ještě bych se tady s tím musela pochlubit xDxD
    Kytka vzhledově pěkná, klidně by mohla zůstat ve hře.

6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

....tak jsem se po dvou měsících přestávky vrátila na pole a nestačím zírat.....čumím na to a nevím, jestli ještě zvyknu xD

7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak asi tak, koupila jsem většinu plodin co šlo a teprve teď zaseju akční, takže to bude ještě napínavý. a to hodně.

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

čarodějka007 No neeeee, podivejme, kdo vstal z mrtvych! 8) Vitej zpatky, babo! ;)

9. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak když kouknu na statistiku od druida, tak jsem též v zelených číslech :) a to nám dneska vypadl net v 9:30a naskočil až po 18cté hodině... :/
    Padátek 171/kytek 741 + zaseto.
    Kytky a padátka dál počítat nebudu. Bude tu někdo, kdo k tomu, z těch, co píší statistiku, doplní, i který úkol by měl být splněný + co je na další? Dodávám totiž průběžně, hned jak mám. Aby Ti, co to dělají stejně, měli přehled, jak na tom jsou.

Naposledy upraveno: 13/4/17
  11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nekoukat, nezevlit. Šup do montérek a makat.

12. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak premna na dnes stacilo..prajem dobru noc a stav takyto,,,nech sa vam dari;)a bedne dali 1x party list..a 3x koleso zatocenie..

13. Y_n_O

Ty Bezejména, zapomněl jsi na gumáky. To je taktéž povinná výstroj ;)

Mno, mám rozpěstovaných 623 akčních kytiček, zítra to v práci nasadím, kde bude místo. Teď jsou na polích ty délerostoucí komodity :p

Trepifajksl, petaM2001 a bursuk59 tohle ocenili.
  14. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Tož vítaj z hor, čarodějka007 a hned s chutí do toho a půl je hotovo..... a pak už to nechám na Tobě. To jsi měla jak dva měsíce prázdnin. Zlehýnka se rozhlédni jak to vypadá, aby jsi nás neopustila na prázdniny podle Julese Verna. ;)xDxD

15. Y_n_O

Jakože dva roky? Podle toho, jak to poslední dobou vypadá, budou se farmáři potkávat na síti zřejmě jen tam, kde si vyměnili soukromé kontakty...
    A abych nebyla úplně OT, pajdátek mám 223, z toho 7 darovaných...

Trepifajksl, petaM2001 a bursuk59 tohle ocenili.
  16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

vítej zpět ...

a k akci - zdá se, že to padá zatím docela slušně, mám rozpěstováno a zatím splněné dva úkoly (+ ty z krátkodobek a ovoce), na trhu jsem si vydělala za mrkev, pšenici, salát a seno už přes 15 mega

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, jsem se uklikla a místo řeřichy mám na ploše lupinu:eek: Doprčic...himlhergot...kurňašopaavůbec -.-
    27 mega v portmonce, 513 přívěsků vajcovitých ve stodole - to by šlo :D

Naposledy upraveno: 12/4/17
  18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Artycok + protea na noc a tim pro dnesek koncim se stavem 476 padatek a +31 mega kr na uctu navrch. Dobrou noc skrivanum a peknou hru sovickam ;)

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

O co se déle ráno spí o to se také později vrací z práce. Dávám druhou otočku na velké pole, a jako vždy půjdou i na noc.Co nejdříve bez bourání napěstovat, s bouráním by to šlo sice lépe, a pak už dávám klasické rostliny popř. posichruji růžemi. Trochu to jistí ostatní tři plochy. Zatím jsem na více než 4OO.
    Danka, Tvoje první sklizeň mě vyděsila, že by Tvojí pěšáci neunesli odchod jednoho člena a demoralizovalo je to? Ale pak jsem si všimla, ze čeho to bylo, za to jim nestálo ani vyrazit na polexD
    Adamiste, druid popsal vše správně, pokud máš řádek,pak je sklizeň okamžitě. Není to určeno přímo pro Tebe. Pokaždé se o řádku píše a ještě donedávna se spousta hráčů domnívala, že bez ně to nejde a nezkoušela jiné varianty, ale osvěta se už celkem dobře šíří;) pokud řádek nemáš, tak i s tím co máš k dispozici,tak na poho vyroste karafiát něco přes 2 hodiny. Při dostatku SH jsou výhodnější růže, sice úspěšnost asi o 25% nižší, ale za stejnou dobu je otočíš 4x, vypadávátek máš 3x víc než z karafiátu, ale také vyšší spotřebu SH.
    A růže jsou takový barometr jak to bude padat, tak pro optimisty- měla jsem 2 sklizně, jednou daly 100%, pro pesimisty- podruhé to bylo pouhých 90%xD

Naposledy upraveno: 12/4/17
  20. herda21

herda21 Expert fóra

Moc hezky jsi to okomentovala Květuško. Krásné a přívětivé Velikonoce se sluníčkem v duši, pokud nám nebude vysílat své hřejivé paprsky z oblohy :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.