Malovaná vajíčka (12.4. - 18.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 11/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. šebejda

šebejda Baron fóra

Tak jestli RT neuvolní množství padátek, tak to bude mazec. Udělal jsem v očekávání podrazu dokonalejší přípravu, než obvykle a říkal jsem si: "když vypadne 500 padátek, bude to pohoda". Při přesouvání 8 JC na poho polích s vytuněným ječmenem + nějaké prkotiny + nejdelší stáje na baha s cukrovým melounem, vyskákalo 297 přívěsků. Po dalších 3 hodinách hraní je výsledný stav 375 padátek. To vypadá bez reálných peněz a faktu, že v noci nehodlám kvůli hře vstávat, jako nesplnitelné.
    Jestli mi tímto RT chce naznačit, že na svém LVL (105) mám nakoupit koše, tak se dostává úplně mimo mísu. Ano, má příprava na akci mohla být ještě lepší ( + - o 50 padátek???), ale co to řeší???? Milý majiteli a provozovateli hry. To doopravdy chceš, abych se přidal k řadě svých dlouhodobých sousedů, kteří po letech hraní hru opustili???

2. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Po téhle akci budu potřebovat dobrovolníka na to, aby mi dopěstoval mrkev, seno a vůbec všechno, co jsem rozprodala xD To bude myslím horší, než posbírat těch 2200 padátek. Té sušené trávy jsem měla víc jak 110 tisíc a mám tam leda hrstičku pro jednoho králíka :eek:xD
    I když, byla by docela sranda, kdyby bylo do akce potřeba řeřichy právě takových sto tisíc xDxD To by teprve byla na trhu mela.

Vejce na krk - 722

3. peťkaliq

peťkaliq Zelenáč fóra

ahojte. ako sa dozviem, čo som dostala v tej debne s odmenou?

eli2006 tohle ocenil(a).
  4. Žanda1991

Žanda1991 Zelenáč fóra

Mám dotaz. Získala jsem bednu s dárky, ale nevím jak a kde jí otevřít. Poradíte někdo?

eli2006 tohle ocenil(a).
  5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

peťkaliq, Žanda1991 Bednu s darky najdete v drevene bedne pod symbolem vazicky v zalozce "spotrebni zbozi".

6. lucka_n

lucka_n Pisálek fóra

žanda, peťka:
    Bedny s dárky otevřete v inventáři:
    vlevo v liště klikni na bednu - poté klikni na vázičku - zvol záložku Spotřební zboží a následně klikni Zvolit u bedny, kterou si přeješ otevřít....

petaM2001, slonisko a eli2006 tohle ocenili.
  7. simca67

simca67 Rádoby autor

Akce dobrá ceny mohly být lepší.Tak pěkný velikonoce farmáři:):)

eli2006 tohle ocenil(a).
  8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ahoj. Nevím co chce naznačit RT, ale já ti naznačím jakou si udělal totální pitomost v přípravě a přitom se to tu opakuje stále dokola. Z čeho si očekával cca 500 padátek? Jen ti připomenu, že z pole ti vypadne max jedno padátko a ze stáje taky ,-) Kolik si tedy mohl získat max vypadávátek? ,-) Při očekávánem povolení kohoutků to chtělo naopak na přípravu vše velikosti 1x1 ,-)

9. peťkaliq

peťkaliq Zelenáč fóra

Ďakujem :))

petaM2001, eli2006 a matlafous123 tohle ocenili.
  10. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Dostala jsem citlivkůůůů---:inlove:moje první...

11. abc23

abc23 Komisař fóra

Děcka, hlavně že je sranda ne, já se teda bavím :D Taky už začínám "slavit" ty velikonoční svátečky vínečkem, to už teda od včera.. padátek nic moc, třeba to ještě doženu..
    Jinak nejmíň vydaly stromy, víc padlo z šípku.

Naposledy upraveno: 12/4/17
  12. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Nedělám si iluze, že bych akci dokončil celou. Pojedu si v klidu a co udělám to udělám. Bez dalšího řádku na stonku se holt budu muset obejít.... tyhle pěstovací akce mi moc nejdou, doplácím na svoji neochotu ke šlechtění rostlin. Tam se prý občas něco slušného získá....

13. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Dnes už končím víc pajdátek to nedá na půl dne to není tak špatný [​IMG]:)ať se vám také daří ;););)..

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Po prvni sklizni ve 14:00 tocim na mytine rerichu, psenici, seno + na Baha bromelii (na divoke mam ruzovky a dlouha zvirata a na hlavni zraje prvni rozpestovani akcni) a pribylo 70 padatek.... rekla bych zatim slusny vykon.

15. hansicek

hansicek Expert fóra

noooo da sa ziskat napr. skratenie rastu malin o 29%, to potom zaliata vodou dozrieva pod 10:30 takze idealna na noc a padatka sype slusne (iba o hodinu kratsia ako karafiat), pre farmarov bez obrstromov, rozhodne najlacnejsi variant....a navyse aj protihodnota velmi slusna, tisice napestovane pri akciach kvoli padatkam sa budu hodit pri recyklomate
    podobny cas ma na baha 15hod. cajot s tikimaskou a vodou
    ... na padatka sa nestazujem, tocim psenicu (sak za tie prachy) a takmer z kazdej plochy vypadne 1 vajce
    1.zber - mix 20hod. stromov v zaklade vsade + 1 vyrobna(8 farbiarni) +6JC 406 vajecnych priveskov
    zacal som az o 16:30 o pol hodinu bude rozpestovana akcna na 600ks a mimo nej tocim psenicu (bez JC) a pribudlo z nej 70 vajpriveskov (na baha mam zasadene az do 22:00, takze fakt iba psenica)
    na noc hodim vyslachtene maliny - ocakavam z nich 50-60 vypadavatok na plochu

16. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Zdravím,to je ale akcička,být začátečník nebo pokročilý hráč tak se ani do této akce nepouštím,padátek je opravdu hodně,myslím že tolik jich zapotřebí nikdy nebylo,
    po první sklizni,faremní plochy,všude obr stromy+jedna otočka vyšlechtěných rostlin,263 přívěsků,asi jsem se mohl připravit lépe a měl o nějakou stovku více,každopádně 2200 padátek je velké množství a vysoké číslo,pozitivní je:žádné sbírání vajíček a naprosto úžasný řádek v nebi,aktivace po 12hod je parádní.
    Hezký večer a příjemnou hru přeji.;)

17. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Trh BC -seno 333 kr-mazec:D

18. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Co 5 minut, mega za řeřichu. Už mě to ani nebaví sázet.

19. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Pohodový večer všem [​IMG] , akcička se mi líbí, zatím to padá pěkně [​IMG] a po vzoru některých jsem zavítala do ledničky se skleničkou pro panáčka s ledem .

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Chromajzlík: Ani se Ti nedivím; za pár šušňů těžce pracovat...

EDIT: tak jsem se podívala na trh u nás (AD):

pšenice aktuálně (A) 238, cca o 3 hodiny zpět historicky (H) nejstarší nabídka 349,56
    řeřicha 52 A, 62,6 H
    mrkev 219 A, 298,84 H
    seno 335 A, 556,18 H
    salát 66 A, 133 H
    jablko 299,99 A, 481,6 H
    švestka 389,28 A, 515,25 H
    ořech 265 A, 446,49 H
    moruše 608 A, 930,57 H
    hruška 191 A, 378,37 H

Krucipüsk, proč já pořád jedu na svou soběstačnou zásobu, teď bych byla v balíku a mohla bych dokoupit šlechtěnce do úkolů, kam je sama pěstovat nechci... 8)

Naposledy upraveno: 12/4/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.