Malovaná vajíčka (12.4. - 18.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 11/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ty ceny na trhu jsou naprosto neskutecny! Vazne to kupuji hraci nebo system? 8) Co s tema prachama budeme delat? xD
    EDIT: psenice: 250 kr, mrkev: 260 kr, salat: 140 kr, rericha: 58 kr., seno 660 kr.

Naposledy upraveno: 12/4/17
  2. tavos7

tavos7 Expert fóra

Kdysi jsem také hledal a našel jen tyto a nikdo mne zatím nedoplnil že by bylo ještě něco víc. A stejně je to v podstatě např. u řádku 62. jenom jeden JC na půl hoďky jednou za dva dny. To moc nepomůže.

EDIT: Akorát ty linky na řádky v příspěvku už nefungují. Pravděpodobně se předělalo FAQ. Pokud se k tomu dostanu opravím je.

3. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Hezký den všem... tak rozpěstováno..a už jedu naplno...zatím jen 250 vajíček...ale já to popletla, myslela jsem, že to bude vyskakovat jen na třech plochách a na Baha ne, tudíž jsem ráno Baha sklidila, ale za chvíli budu zase sklízet... tak to snad napadá. Postranní úkoly splněny ihned, i když zásoby mám, nic neprodávám, byť ceny jsou vysoké a lákavé... ale nebaví mě tyto krátkodobky pěstovat..tudíž si nechám své nasyslené zásoby...milionů mám dostxD:p;)
    uvidíme v příštích dnech..jak to bude padat. Chlévy jsem všechny odstranila, mám ted všude pole, ale stromy nebourám, ty nechávám stabilně, tudíž ve skutečnosti dohromady pěstuji jen cca na 2plochách .

4. matlafous123

Nez dozraje rericha je 5 mega na uctu... kaslu na to - nestiham prodavat, pestovat a jeste u toho pit :D

EDIT: evainfo Jj, uz nevim, jestli piju mrkev za 260 nebo prodavam Baileys zadarmo 8) Z bedny s darky vypadl 1 ZB a 3 zatoceni.

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

no jo ... matlafousku ... ono se to potom plete ... taky jsem si dala zdravotní dvojku :p ... z těch dvou beden mám 6x zatočení ;)

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, třeba se příště situace otočí a ty prachy utratíte tak, jako oni teď ,-)) nebo si koupíš nějakého pěkného šlechtěnce (jestli už všechny nemáš), taky jsem včera něco přikoupil, přece nebudu točit mrkev a řeřichu bez kombajnu ,-)))
    Co máš v té sklenici? Baileys?

Editt: Mám nálepku a dekoraci ,-)

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Trochu pozde otocka, no jen dve plochy, tak to zatim moc nejede, ale uvidime zda budou % klesat moc rychle nebo se naskok z prvni sklizne ukaze jako dostatecny...

Vypadavat ma 367 privesku/den, v tuto chvili ma byt 56 (nebo chybet 2144 ), mam 312 (chybi 1888 ), mam 14% hotovo.
    Stav babtisii : idealne 304 kusu (2000/den ), mam 0 z 12000 (0% ).
    Zatim uplynulo 2% casu, zbyva 140 hodin.

8. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak to balím, všechno ztraceno .... takhle zazdít tak hezky rozjetou akci umím jen já :cry::cry:

9. matlafous123

Pitrýsek47 "Baileys" domaci (Napoleon, smetana, ledove kastany, Salko) a mas recht, ono se to vzdycky nekomu zas vrati, kdyz se chce, ale dneska radsi ne (prece jen jsem si prilis dobre namichala) 8);)

10. tucika16

tucika16 Rádoby autor

Tak mne zatiaľ vypadlo 300 vajec, snáď to bude v pohode.

Vie mi niekto poradiť, čo znamená v sezónnych darčekoch "zákaz vstupu na strom"?

eli2006 a petaM2001 tohle ocenili.
  11. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Seno 598!!! Salát 103. Připadá mi, že spousta hráčů spíš patří do Bohnic... Jsem "lidumil", střílím seno za "pouhých" 420...

12. matlafous123

tucika16 kuk sem

EDIT: Pro nizsi lvl urcite zbytecne neni - dekorka jde na stonek a tam je 1x2 dekoraci potreba dost.

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jsem psychicky nevydržela a zásoby zase nacpala na trh. Tak zase musím dopěstit salát a mrkev. To je hrozný, furt tohleto... dokola :cry:

Jááááj - i seno mám fuč :cry:

14. tucika16

tucika16 Rádoby autor

Ďakujeeeeeem za info, pekné, ale zbytočné.

15. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Ze dvou beden též 6 zatočení - já chci taky štamprle, ale pořádný. :music:

Tucika16, zase tak zbytečné to není, je to dekorka 1x2, kterých je ve hře celkem nedostatek, a můžeš ji použít do Nebe, já měla volných řádků několik, kam je chamtivě umisťuju ;).

16. .macca.

.macca. Hrabě fóra

pro dnešek jsem skončila mám 517 přívěsků už je zasazený hořec pokračování zítra z beden mám 1 zl banán a 3x zatočení

17. Emo-haunter™

Emo-haunter™ Perspektivní autor

Tak to je brutální.. Jako dvanáct tisíc je pohoda, ale jak mi vyskočí za 6 dní 2200 přívěšků, no nevím nevím :D.. Ale zatím mi padají hodně i ze "slabších" plodin... Otázka: Jde to dát i bez nákupů? :eek:

Bagíra77, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  18. kotule

kotule Pilný autor

Sklízím teprve teď, šlo todobře, vypadá to, že je lepší počkat. Chci se jen zeptat, nemá někdo problém s Googlem chromem. Vůbec mně nejde

petaM2001 tohle ocenil(a).
  19. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Žádný problém s google chrome nezaznamenávám :)
    budu sledovat, kdyby něco, dám vám vědět

danda

20. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

tak hurá do toho.
    dvě části hotové.
    trošku korun utraceno a ted hurá pěstovat akční
    hezkou hru a hezké velikonoce všem

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.