Malovaná vajíčka (12.4. - 18.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 11/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. samec

samec Magnát fóra

No co to má znamenat?Teď jsem sklidil cibuli na hlavní--a ani padátko!----to je sprosté----:mad::mad:Předtím jsem sklízel kde co a padátek bylo 109------Pajda--prosím odpověď---to chce RT tisíce?No to pozbývá na mysli!

2. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

samec - A provedl jsi restart před zahájením akce? Šla Ti časomíra akce...... pokud ne, tak smůla. A pokud ano, tak asi kontakt na Podporu.

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezký den ... se to teda nějak točilo na místě a sklidit né a né :( jsem i podezřívala pomocníka, že si přihnul vaječňáku a sekl se sám xD . Namazala jsem Žankům krunýřky je jich jen 8 a napadalo 405 vajíček :p ... na polích hořec, na baha chlívky a stromky, které tam zatím nechám. Pěstuji jen na dvou loukách, od pátku do úterý budu v práci, ale se to zvládne. Boční strany hotové a hurá na další ..... tak všem co budou doma přeji [​IMG] :p

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Upeč ten mazanec a já se snad stavím, abych to viděl na vlastní oči... a jestli nám to bude padat stejně, tak bude mít pomlázka hody ,-)
    Ahoj, jen tak od pasu mě napadá.... dárky od sousedů, kouzelný stromy... bylo jich stejně? Prostoje stejný?........

5. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Tak já bych potřebovala trošku přitlačit na padátka - poraďte mi někdo, prosím, ten fígl s "vytuněnými" karafiáty :) Kdysi jsem ho už použila a pak na něj zapomněla a teď to nějak nemůžu vydolovat z paměti :) Děkuji předem!
    No a jinak si musím rýpnout do situace na trhu - fakt někdo kupuje mrkev za 130, řeřichu za 40? Na našem trhu ano ..... nechápu, vše se dá vypěstovat na pár otoček namísto podpory těch, co si z přeprodeje udělali smysl hry ....

6. jakrt

jakrt Rádoby autor

Díky za rady, na řádky se podívám, jak jsem psala nikdy jsem vypadávátka neřešila, jela jsem pořád na pidi (kromě rozpěstování). Ale nějak jsem si myslela, že na poho to bude lepší a na akci přehodila. Na řádky se podívám, pokud je někdo ví, děkuji předem. Měla bych to bez hledání. Zkusím dohnat vytuněnýma karafiátama.

Bagíra77, eli2006 a petaM2001 tohle ocenili.
  7. samec

samec Magnát fóra

A proč restart?--celou dobu jsem sklízel okolí i Bahama a padátka padala a najednou na hlavní,jako když utne a na ostatních plochách zas vše padalo

petaM2001, eli2006 a evainfo tohle ocenili.
  8. flexka

flexka Hrabě fóra

Proč ne, Casey27 - ovšem musíme ošetřit ještě druhou stranu mince - jestli to bude padat v můj neprospěch, tak narychlo nabarvím na duhovo ještě 2 vejce pomlázkou já - bereš? 8)

9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Flex: Jasný... od bolesti je kousek k rozkoši ,-) Jinak prosba.... pojď na Skype... jinak mě odvezou na Huskovu a kočka bude v salámu ,-D A ať nejsem off, tak přívěsků 939.

10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

pri rozpestovaní to pekne pribúda [​IMG]

Evi, Ty sa máš;), to budeš potrebovať 2 kufre na výplatu:music: (u nás to je 2x100% + 1x150%) za Veľkonočné sviatky:p

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Plocha Karafiátů & stromy
    + plocha Špaldy & stromy a chlívky
    + plocha Špaldy & stromy a chlívky
    + plocha Cukr melounů & stromy a chlívky
    + plocha Cukr melounů & stromy a chlívky.

Takže celou akci na 100% nedám.

12. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Pro lepší přehled sem zase zkusím dávat tabulku vypadávátek z jednotlivých ploch a čas od času sem dám přehled z FarmSčot 2.0.5, aby Ti kteří ho nemají, měli hodnoty pro porovnání a mohli si udělat obrázek jak na tom jsou.

EDIT: Docela mě překvapilo, jak to zatím vypadává z akčního kvítí z velkých ploch, zkrácených SH, vodou a hnojem. Druhá točka akčního kvítí bude zalita vodou a pohnojena - není čas ztrácet čas,že? Takže teď mám ve skladu nulu akčního, ale zaseto akční kvítí na všech plochách.... a velký hon na padátky může začít.
    Pro Adamiste: Nutný aktivovaný kaštanový řádek (5% bonus), u karafiátů vyšlechtěna láska k SH ( bonus 25%), pěstováno na poho polích, pohnojeno SH a předtím než zasázíš karafiáty musí být ve slotu bílá nevinnost (10%) a vánočka (bonus 5%)a na Stromě moudrosti otevřená runa Urychlený růst (bonus 60%) a pak to je hned - co pohopole, to vypadávátko.

Datum a čas sklizně Plodina LM (116) HL (141) DL (132) BAHA (99) DP (106) Poznámka
    12.4.2017 22:33zelený čaj ----- ----- ----- 20 24výchozí stav 283
    12.4.2017 16:24baptisie jižní
    + slunečnice
    7 + 2 4 + 4 3 + 1 ---- ---+ 4 od sousedů
    Celkem: 308
    12.4.2017
    20:45
    baptisie jižní + hrášek 9 11 11 ---- ---- +4 od sousedů
    Celkem:
    343
    13.4.2017
    01:14
    baptisie jižní 16 10 15 ---- ----+ 3 od sousedů
    Celkem:
    431
    13.4.2017
    06:27
    baptisie jižní --- ---
    13.4.2017
    09:46
    citronová tráva ---- ---- ----

Naposledy upraveno: 13/4/17
  13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Casey - kouzelný stejně - po 4 kusech. Skalára je na tom možná o trochu lépe s dárkama - ne každý den, ale dobrá tedy - rozdíl 20 padátek můžou dělat dárky - připouštím ;). Prostoje jsou podobné - bo sklidím skaláru, přehlásím se na druhou, sklidím druhou, vrátím se na skaláru....

14. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Nechápu.... Střílím pšenku za 193 kr po 1000 ks a ona mizí. Lidi jsou vážně divní...

15. stěby

stěby Hvězda fóra

272 hopsátek po první kompletní sklizni. To by šlo. Jedu v klidu, kam dojdu, tam budu ;). A když budu, tím líp :p.

16. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Adamiste: At podporujou, když chteji, ne? Ja vydelam ted, priste zase nakoupim ;) Mimochodem, u vas na trhu je levne, u nas mrkev i psenice přes 220 ;)

Jinak mam momentalne 284 padatek, stodolu co se tyce kratkych plodin uplne prázdnou a jede se dal. Jsem zvedava, jestli skrz padatka splnim, no uvidíme, vsem hodne stesti ;)

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Chromajzlík : cena letí nahoru raketově :)

Salát : 124 kr.
    Seno : 322 kr.
    Mrkev : 207 kr.
    Pšenice : 188 kr.

18. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Pšenice - mrkev 230kr. , seno 480kr. - salát 130kr. děkuji všem co kupujete konto hezky rostexDxDxD..

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

U nás tak krásné ceny nejsou (salát 75 - 95, seno 314, mrkev 155 - vyjímečně i 200...), ale i tak mám za včerejšek min. 16 mega doma xD Kdyby tam včera neoperovalo komando farmářů bez obchodního ducha a nervali ve strachu, že neprodají, furt ceny dolů, mohlo to být ještě lepší. Takhle jsem musela pořád čekat, až jim dojde pára (a mrkev) :(

20. .macca.

.macca. Hrabě fóra

na mojim trhu jsou asi pilnější farmáři mrkev 120 kr seno 307,pšenice 91,salát 60 ty vaše trhy bych chtěla být
    hopsátek mám 488 takže to půjde rozpěstováno mám na noc půjde hořec a zítra začnu akční

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.