Malí pomocníci (1.6. - 6.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Tak hotovo šlus ende xDbudeme se těšit na další akci;)

2. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne všem. Tak už mám taky hotovo. Čekala jsem až budu mít vše a v družstvu jsem to odevzdala najednou. Stonek už mám taky aktivovaný. Akce se mi líbila a jsem ráda, že v odměnách bylo SK. Všem, kteří ještě plní, přeji ať se jim daří a padátka padají.

3. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahoj zatím jedu dál schází poslední úkol asi 15 saponátů a 21 prachovek dnes to dotáhnu do konce zítra bych to už nestihla mám raní. Jen škoda že není tak často MJS v odměnách. Docela bych brala mezi akcemi více času dohánět pěstování :pa jiné věci co moc nestihnu kór když se směnuje ....Janča

4. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Šlechtěný karafiát na poho poli - mám vždy 100% vypadávátek A nepoužít při akci SH je "sebevražda:) "

5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Z největší pravděpodobností (hraničící z jistotou) akci nesplním.
    Z plochy lískových oříšků mi vypadlo 17 prachovek a 19 rozprašovačů.

Chybí mi dohromady na splnění všech úkolů 169 prachovek + 127 rozprašovačů (abych mohl vyrobit citronádu)
    Jelikož nepomáhá ani vysadit dlouhodobky, rozhodl jsem se že na to kašlu a jakmile kolem 22 hodiny sklidím, tak si předělám farmu do běžného stavu.
    Takové akce plnit nebudu. Chtějí čím dál víc vypadávátek / kytek / mletí, zkrátily čas o jeden den a odměny už jsou spíše výsměch.

Pro lidi jako já co chodí do práce, začínají být akce stejně nesplnitelné jako pro začínající hráče.
    A to se mi teda nelíbí ani trochu.

6. papulice

papulice Hrabě fóra

že jooo tak nejsem *****,v kalendáři je psáno do úterý a tady že končí zítra,aspon trochu odpočineme a já mám splněno,všem držím palce a hodně zdaru:)

dana9494, Trepifajksl a petaM2001 tohle ocenili.
  7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dneska ze 41 žabáků a jedné vydry vypadlo 40 prachovek a 32 rozprašovačů.:) Škoda jen ,že už jsou k ničemu.Akci sem zakončil s přebytkem 1734 Biocitronů. To je tak ,když to tam člověk fláká jen tak od voka!xD Prachovek a rozprašovačů přebylo 263 a 261 ks. Jako vždy když je po akci to začne padat o poznání lépe.:p

8. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

papulice, já teda nevím, ale v kalendáři je tato akce psaná do pondělí 6.6. - tedy v tom, co je k rozkliknutí na horní liště fora

Trepifajksl, davidson00 a petaM2001 tohle ocenili.
  9. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, z přebytku biocitrónů jsem vyrobila citrónový saponát, vyjde to lepší na BZ,TBZ,KR, no prachovek zatím 247 ks,

Naposledy upraveno: 5/6/16
  10. dohmi

dohmi Pisálek fóra

Tak jsem opět naštvaný - další akce, která je špatně nastavena!
    Mám vypěstované všechny citrony, ale vypadávání prachovek a rozprašovačů mizerné - je to dělané, že si je mám koupit za floreny nebo jak je to?????????? !!!!! Fakt jsem znechucen - člověk si řídí budíka, aby sklidit atd ...
    Žádám vysvětlení a nebo kompenzaci za Vaši chybu.

jelikož jsem dostal výstrahu, že jsem píšu pravdu - ptám se tedy - co mám pěstovat na akci, aby mě vypadávalo více prachovek a rozprašovačů ?
    pěstuji citrony na 5 polích...

Naposledy upraveno: 5/6/16
  11. ruze159

ruze159 Pisálek fóra

ahojte zitra posledni den nezladam stonek nebude me 4dvsnsctky za sebou udelali sve ani minulou akci jsem nedokoncila neni a uz asi nikdy stihat nebudu.....prace je prednejsi nez virtualni hra.....

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

dohmi jsem lvl94, -nevím kolik ty- a taky ještě nemám stonek a chybí mi vypadávátka. Ještě je troška času, tak nenadávej a pěstuj:p;)Dej nejdelší rostliny a ráno uvidíme.

13. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, hlásím hotovo. řádek splněný, Vypadávátka naštěstí napadala. Dala jsem karafiát, angrešt a guaranu ke konci, když bio citron byl v dostatečném množství ve stodole. Přeji všem ať dojdou co nejdál, nejlépe, ať máme všichni nový řádek. Jára

14. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Také hlásím hotovoxDzatím ještě semelu citronádu,ať se ten zbytek zůročí na krejcarech;)

15. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

He, he, tak koukám, jestli budu pěstovat, jako o život, abych to dodělala a zjistila jsem, že mám polovinu padátek, špica, padá mi to každou akci líp, v další akci to už asi ani stodola nepojme.
    Takže odcházím farmařit na zahradu, z toho možná v létě něco vypadne.

16. stěby

stěby Hvězda fóra

Vidím to tak, že tentokrát dokončím "o prsa", a nikoliv ta Halinina :p. Nějak jsem to podcenil... Uvidím, jak dopadne večerní sklizeň vytuněného karafiátu, když tak budu muset k lopatě ještě ráno. Ale té lípy se nevzdám, velebnosti, já to prostě dám! Docent Chocholoušek si na mě brousí klecové lůžko, už mi z toho číhání na padátka začíná hrabat :DxD.

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

dohmi - předem jsem se připravil (stromy,dlouhodobky a pod.) Po první sklizni jsem mě cca 200 padátek od každé. Podle místních vlčáků sotva polovina,ale dobrej start. Pak jsem pěstoval jen citróny,po dosažení počtu se vyměnily za žáby.V pátek byly citróny i rozprašovače,v sobotu ráno prachovky. Na konci akce jsem měl 315/275 padátek,čili -ani nebyla potřeba příprava,stejně by zbyla.
    Nic extra jsem pro rychlost akce nedělal,občas se i sklizeň o pár hodin protáhla a kdybych měl místo žab potřebná zvířátka,nemusel jsem ani sáhnout do stodoly.

18. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Hezký večer, akci v klidu dokončená mám navíc 69 rozprašovačů, a 37 prachovek. Delší plodiny mi vyhovují, nemusím chodit stále sklízet. Doufám že bude něco podobného i v akci fotbal, a Anglie. jedna delší akční je lepší než dvě kratší. Přeji všem aby v klidu dokončily.;)

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já ani akci neměla v úmyslu plnit, ale šla jsem si pro SH a SK. A tak nějak nenápadně cestou, jako vedlejší produkt, jsem získala stonek i s dekorkami :)

20. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem ;) tak nevím jestli tuto akci dokončím..:oops: moc mi to nepadá... chybí mi hlavně prachovky (125) no uvidíme.. možná to bude jen tak tak..
    všem co dokončili velká gratulka :D a ostatním držím palečky;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.