Malí pomocníci (1.6. - 6.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Vaipr

Vaipr Zelenáč fóra

Zdání to není do minulího měsíce sem měl průměr padatek s karafiátama 150ks na farmu, teď to bylo 100ks tak to je asi rozdíl.

2. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Napěstováno od včerejška a teď se pořád jen čeká na vypadávátka. Stonek pracuje, na kupóny (3. úkol) to napadá určitě. Na zlaté a diamantové v 1 a 2 možná taky, když ne, tak ušetřím slepice a králíky, dokupovat nic nebudu a plýtvat SH na pohopolích už vůbec ne.
    Čekání na padátka není žádný adrenalin, je mi to vlastně jedno. Bude - nebude. To asi není pro akci dobré vysvědčení. Odměny taky nestojí za nic. Poslední dobou rostou požadavky v akcích, ale klesají odměny. Jako cifršpion konstatuju, že bilance by měla být vyrovnaná a to tedy není.

Naposledy upraveno: 4/6/16
  3. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Vzhledem k tomu, že akce pozítří končí a vypadávátka opět nepadají a nemám ani 500 ks, je opět po motivaci do nějakého honění se na farmě. Takže ostatním přeji větší úspěšnost a štěstí ;)

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Stonek stonkuje, superko vyzobáno, víc netřeba. Padátka nepadaj, ale do rána jsem šoupla na pidipole pórek, něco daly žáby, takže dobrý. Dál nejdu. Zase příště ;)

5. .macca.

.macca. Hrabě fóra

tak já mám zasazenou poslední otočku akčních prachovky chybí 111 a rozprašovače 119 ks dnes to už nedám tak až zítra zatím jsem nic nedodala potom se nemůžu dopočítat

6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak já mám k této chvíli celkem 343 prachovek a 338 rozprašovačů.
    Je jasné, že tohle se asi už dohnat nedá, přitom tentokrát jsem měla i čas hrát, i jsem nepodcenila začátek. Akční budu mít hotovou po polední sklizni, na noc jsem měla jednu plochu lilie+narcisy, dvě plochy vlčích máků, na Baha akční, ráno výsledek: 26 prachovek a 28 rozprašovačů ze všech ploch, takže tuším, že dlouhodobky taky nebudou cesta, kterou si nadběhnu. Zezačátku mi toto i víc padalo z akční. No nedá se nic dělat, nakonec se nedalo asi čekat, že bych ve svém levelu, kdy se k dlouhodobým plodinám teprve prokousávám, dotáhla akci celou, ale zase jsem měla ke hře podmínky, jaké asi hned tak mít nebudu, byla jsem tu hodně času. Tak jsem trošinku doufala, že to hraje větší roli, že jsem předchozí akce prostě trochu z nestíhání nedotáhla. Ale asi ne.
    Moc přeju všem, kdo už dokončili a nebo velmi brzy končí, že se jim dařilo, ať se co nejvíce ostatních lidí dočká téhož a já pak ke konci napíšu, k čemu jsem se doplazila, plánuju hrát až do konce a třeba na ten správný zdroj padátek ještě narazím.

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Nevytocila jsem si 100% ke sklizni v okamziku, kdy me pestovani akcni na necelych 2 plochach prestalo bavit a hodlala jsem vyzobanou akci ukoncit? Vytocila! Takze zlute zabince sly na chvili odpocivat, za 4 hod. sklizim po 6 ks, tak snad do vecera bude komplet vse ;)

Jinak na divoke TCH a ruzovky (tu nikdy nebouram), na hlavni zaby, vyrobny + kolem stromy, na mytine akcni + kolem stromy, na plantazi TCH, ruzovky + kolem stromy a v pralese akcni + stromy, legenda 30/30, migruju par Honziku, dlouhodobky nedavam ani na noc a s padatky problem nemam :music:

8. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak jsem čekala na 1 prachovku a vypadla ze slepic, tím mám celou akci ukončenou a to jsem na noc nedala žádnou vyšší plodinu a šla spát a měla jsem tam nesklizené sojové boby z večera, s pomocí migrantů a MJS, bez košíku, přeji ať se Vám všem daří, příjemný víkend

9. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Krakoramoja - vím, že borůvky a řepka mají méně BZ a přesto mi dají více padátek, než vyšlechtěná cibule a růže. Ovšem tentokrát - ejhle- zrada! Takže bude něco shnilého ve státě čínském... abych volně citoval WS.
    Stonek maká, nálepka doma, tak jdu dál...

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Přeji hezký víkend a hodně citronků :) jsem čekala na sklizeň a asi pětkrát počítala, že mi bude chybět snad čtvrt kila zdravých citronků :D ale to po sklizni vyšlo, protože jsem z 9-ti zbývajících saponátů měla už jeden namíchaný a mám to hotové xD :p ..
    .. [​IMG] a toho čtvrt kila mi nakonec zbylo :D .. dám do čajíku :p .. všem přeji rychlé uklízení a k tomu hodně padátek ;) ....

11. elf7777

elf7777 Zelenáč fóra

Nezbývá mi než souhlasit s mnoha příspěvky. Akce jakž takž, ale ta vypadávátka, i když ty odměny také nic moc. Po několika letech farmaření to vypadá na nesplněný úkol, ale jen díky něčemu co neovlivním.

12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já problém s padátky nemám, to co jsem chtěla, tak už mám, ba i něco navíc, stonek je hotov a ty ostatní úkoly už vynechám, přeji Vám všem ať se podaří i ta vypadávátka a ackci dokončit

13. eli2006

eli2006 Vážený autor

Taky to nehrotím.Zatim mám dokončeny1-4celé a 5,6č.1,šestku dám celou a zbytek se stonkem nakonec.Jak to tak vidím tentokrát moje první akce kterou asi nedokončím,ne mojí vinou padavčata NE A NE PADAT.

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak musím také potvrdit utažení padátek. Jel sem na pohopolích bavlnu a po pár otočkách padalo zhruba o 5 až 8 kusů prachovek a rozprašovačů méně.:eek: Fakt trapný.:p

Naposledy upraveno: 4/6/16
  15. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Právě mě sousedka upozornila, že původně byla akce avizovaná do 7.6., já to pořád takto měla v hlavě a víceméně s tím počítala, nicméně již v oznámení je o den kratší, pouze do 6.6.
    Není vyloučeno, že "utažení" padátek by bylo akorát tak stačilo při hraní o den déle... Já jsem ještě počítala s nocí na úterek, koukla bych se pro ujištění až v neděli večer, tak milé sousedce děkuju za včasnější varování a docela by mě také zajímalo, jestli padátka nebyla původně určována na akci o den delší...

16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Dyt je čas né podle mě padaj padátka stejně

bio -citrus: Mám 14986. Ideální stav 10325. Plním na 145,1% Hotovo 85,6%
    prachovka : Mám 664. Ideální stav 531. Plním na 125% Hotovo 73,8%
    rozprašovač: Mám 717. Ideální stav 531. Plním na 135% Hotovo 79,7%
    SAPONÁT: Mám 0. Ideální stav 59. Plním na 0% Hotovo 0%

17. kaolín11

petam2001 Tak to mám asi sněžnou slepotu či co!xD Každopádně asi 5 sklizní proběhlo normálně, tj vždy 44+44 padátek,pak to šlo dolů:40,38,37 .... naštěstí toho bylo už dost,protože to vypadalo, že po dalších sklizních mně začnou rozprašovače a prachovky mizet i ze stodoly!xDo_O

18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kaolín11 nestraš....ještě mi chybí 141 prachovek a 159 rozprašovačů - přece nepůjdu vybírat kontejnery xDxD

19. kaolín11

čarodějka0007 Věřím,že jsi i velice schopná uklízečka a máš jistě dostatečnou zásobu prachovek a rozprašovačů někde ve skříni. Takže ti odpadá návštěva kontejnerů ve vašem okolí a tím i pohoršování slušných spoluobčanů !:eek:xD

petaM2001, Trepifajksl a duna.duna1 tohle ocenili.
  20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kaolín11 skříně už jsem prohlídla - a nic :(, tak musím počkat, až to najdu někde na poli nebo pod stromem.... ovšem jak tak o tom uvažuju, možná byla zásadní chyba dávat na ty Biocitrony na začátku SH - asi už nejsou Bio xD. A s těmi spoluobčany máš recht, když bude nejhůř, počkám až bude tma a pak teprv prohlídnu ty kontejnery :p

petaM2001, Trepifajksl a kaolín11 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.