Malí pomocníci (1.6. - 6.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer všem :) sem chtěla napsat kolik čeho mám, ale mám v tom akorát pěknej guláš xD ... jak byl v práci čas, něco hodila do družstva, něco dala mlít,něco sklidila, chyběly rozprašovače a napadaly o_O ... sem to teď nějak dávala dohromady a výhoda je, že chodím pozdě večer domů a stíhám 4x sklidit (na dvou plochách) sem teď zrušila jen tukany ... no moji pomocníčci se činí a začínají na pátém úkolu [​IMG] :p ... až ráno se kouknu kolik ještě čeho a teď jen přeji všem hlavně padátka na úklid :D ...

2. Levlef

Levlef Baron fóra

Tak jsem právě dostala trochu životní ťafku :(
    Známýho smetl v autě kamion. Jen tak. Na fleku. Nějak mi to, jestli akci dokončím nebo ne, a jestli budu mít novinku ve virtuální hře teď nebo za měsíc začalo být úplně jedno...

Stejně nemůžu z místa, chybí prachovky. Ale tak nějak zítra místo sázení asi pozvu kamarádku na kafe. Nebo půjdu ven se psem. Nebo si dám s mámou čaj na terase. Nebo tak něco.

3. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Tak já hlásím HOTOVO a můžu vyrazit na víkend do Praglu

biocitron: Mám 17508. Ideální stav 5688. Plním na 307,8% Hotovo 100%
    prachovka: Mám 955. Ideální stav 292. Plním na 327,1% Hotovo 106,1%
    rozprašovač: Mám 1232. Ideální stav 292. Plním na 421,9% Hotovo 136,9%
    citr.saponát: Mám 100. Ideální stav 32. Plním na 312,5% Hotovo 100%

Levlef: to je mi líto :(

4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Stonek je hotový.Ještě musím dodělat zbytek akce ;)

5. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Nepadaj ani prachovky ani rozprašovače,pjostě na prd:mad:

6. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak já současný stav 8097citrónů + zasazeno ,372 prachovek 384 rozprašovačů.Myslím že to neni nejhorší skóre,pěstuji na hlavní,divošce a lesní mýtině a na baha mám stromy a chlívky.

EliM77 : Máš nějakou počítací tabulku abys věděl na kolik pěstuješ?Vím že kdysi tady byla ke stačení,ale když se mi rozbil pc tak se vše smazalo a už sem ji nedohledala (možná jen špatně hledám)

evainfo tohle ocenil(a).
  7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

levlef to je mi moc líto, drž se:(

prachovky mi taky padají málo, asi přejdu na plán B:p;)

8. Atanerka

Atanerka Pisálek fóra

Zlaté banány se určitě hodí, ale je tady i spousta nových hráčů nebo krátkodobějších hráčů, kteří i hvězdičky uvítají. :)

9. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Akce už většinou vypouštím, protože nejsou pro mě... Pokud akce trvá v průměru pět dnů a já jsem z toho tři dny v práci, nestihnu nic.... Dělám turnusy, tak jsem třeba dva dny doma a tři dny dělám dvanáctky tj. vstávám ve čtyři a vracím se domů o půl šesté... Takže na to fakt nemám čas....

10. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

mazurec: jedná se o FarmSčot...jde stáhnout ze stránky http://farmarime-ic.cz/ nebo když si to napíšeš do googlu, tak by ti to mělo vyjet :)

11. Atanerka

Atanerka Pisálek fóra

Mně zase řádky v nebi vyhovují, je to jednodušší sbírání než z plochy, když není možnost použít kombajn. Každý to má prostě jinak. :)Spíš než plochy na dekorky bych uvítala plochu na chov a pěstování. A co se týká střídání akcí? Taky bych byla za míň akcí. Nechci dopadnout jak v konkurenční hře, kdy jsem farmaření po cca 5 letech ukončila z toho důvodu, že akcí bylo už až příliš mnoho a přestalo mě to bavit. :)

12. mazurec

mazurec Stálice fóra

dunlop4 moc děkuji,to je přesně to co jsem měla namysli ;)

13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Gratulace všem, kdo dokončili, nebo finišují.
    Já se peru s padátky. Před chvílí z celé hlavní louky citronů-pidipole s MJS, padl 1 rozprašovač a 1 prachovka. Aaaaach jooooo. Dle sčotu plním na 50-60%... začátky jsou škobrtavé. Pište sem úspěchy, ať vidím, jak mi to zanedlouho půjde. :)

evainfo, Trepifajksl a dana9494 tohle ocenili.
  14. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Gratulka všetkým, čo máte hotovo. Čakám na prachovky, nejak sa im nechce. Na noc dám zase nejaké dhodobky, však ono to napadá. Fajn hru.

evainfo tohle ocenil(a).
  15. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Opět jsem nějak zmatená, s velkou radostí jsem získala Citronka, tak ted vesele přemísťuju a čekám na vypadávatka a nepadají tak jak bych si představovala, nejsem ani ve třetině úkolu :-(

denny1985, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Mkuře: Ahoj, Citronek je dobrá věc, ale nesmí být sám... jinak je mu smutno ,-) Nevím jaká byla tvá představa, ale dává šanci na nárůst 5%. Je to jednoduchá matematika.... pokud máš plochu akční a ta dá normálně např. 8ks prachovky, tak Citron ti to může zvednout o 0,4ks.... takže slušně řečeno je to na... Při jednom ks a krátké plodině je účinek nulový. V tomhle případě si ušetři práci s přesouváním. Chce to více kusů JC a pak je to znát hlavně při sklízení dlouhých plodin, stromů. To si asi nechtěla číst, ale je to tak.

17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Sovinka chce úspěchy? No, i když to za žádný velký úspěch nepovažuji, protože je to má obvyklá taktika, tak jsem spočetla, kolik mám a kolik ne. A samotnou mě překvapilo, že následná sklizeň bude poslední, přestože jsem na noc nedávala akční. Zítra dopadá na 30 saponátů a bude hotovo.
    Mám všechny stříbrné i zlaté úkoly, chybí 285 rozprašovačů, 275 prachovek a 2022 citronů.

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Levlef: ... soucítím a chápu tvoji absenci do hry i do života :eek: ... se mi to stalo, kdy moje první láska havarovala na motorce a pak bylo pro mě na dlouho prázdno .. :eek:. To chce se zaměstnat, někam kouknout, něco dělat a hlavně být s lidmi a kecat třeba blbosti ... jen s tím nebuď sama :p.
    Gratulka těm, co mají hotovo :D a já čekám na další bio citronky ... mi jich chybí 3 100 a na zbytek saponátu dalších 2 430 tj. 5 530 ..
    to vidím na zítřek a pak nahodím více žabiček na plochu. No původně jsem je chtěla při žabí akci prodávat, ale po volném získání chlívečků půjde cena možná dolů :D .. Každý chápe, proč to RT udělal .. více žabiček, více hráčů a více lákadla na šlechtění a jasně lákadlo na koupení SK ;) ... tak přeji všem hodně prachovek a rozprašovačů :p ..

19. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Ahoj,u mě to vázne na vypadávátkách,tak jak jsem předpokládala:cry:

20. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    Levlef - soucítím, v takový okamžik si člověk uvědomí spoustu věcí, ale ne vždy se z toho poučí. Je dobré si řídit heslem - historie je mrtvá teď začíná život.
    Jinak RT podle mne trochu utáhl kohoutky na padátka - cca 20% méně než obvykle, ale snad akci udělám - v padátkách jsem někde za půlkou a pokud ne tak si dojdu pro stonek a dekorky a to vyjde určitě.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.